Digitsole Run Profiler Smartphones

31.990,- Ft
Válassz típust!
36-37-38
39-40-41
42-43-44
45-46-47
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Sportolni, futni nem nehéz. Azonban úgy sportolni, hogy annak eredménye legyen, és javuljon a fizikai állapotod, már annál inkább! Az, hogy nem születhet mindenki edzőnek egyértelmű. Mint ahogy az is, hogy nincs mindenkinek arra ideje, hogy lekövesse a pontos edzéseket, utána olvasson a pontos mozdulatoknak, jó testtartásnak és helyes mozgásnak. Azonban, ha helytelenül sportolsz, könnyedén meghúzhatod valamid, elkoptathatod a csontjaidat, túlterhelheted önmagad. 

A DigitSole Run Profiler leveszi ennek terhét a válladról. Az okos talpbetét ötlete 2012-ben született, 2014-ben formálódott egésszé, 2015-ben már különféle díjakat is bezsebelt. Hogy mi a titka?

A konkurenciával szembeni kimagasló használhatósága, amit a beleépített csúcs-technológiás alkatrészeknek köszönhet. A talpbetét sokkal pontosabban számolja a lépéseid, a megtett távolságokat, az elégetett kalóriákat, mint bármilyen más okosóra, esetleg okostelefon. A számokat pedig nem hagyja függve, hanem beviszi a saját alkalmazásába, amit iOS-ra és Adroidra egyaránt letölthetsz, majd elemzi őket.

A kapott eredményekből kimutatásokat készít neked, sőt edzés közben tanácsokat ad, hogy lehetnél eredményesebb!

A Run Profilter emellett tökéletesen kényelmes, ívelt tartója alátámasztja a bokát, az Ortholite láb-ágy csökkenti a lábadra nehezedő rezgéseket, így viselése nem csak csúcs-technológiát visz az életedbe, de hozzásegít az egészséges élethez is.