G3 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG G3 akkumulátor cseréje egyszerű folyamat. Csupán le kell pattintani a telefon hátlapját és kicserélni a meghibásodott alkatrészt. Az LG G3 akkumulátor hibajelei: 10-30%-os töltöttségen kikapcsol, újraindul vagy ennél magasabb töltést fel sem vesz, ha már csak hálózati adapterrel vagy USB kábellel történő töltéskor működik, a töltés megszüntetésével kikapcsol, az LG G3 akkumulátor cseréje szükséges.

Az LG G3 akkumulátora sem hazudtolja meg a gyártót, hiszen az LG-re jellemző, hogy magas töltéstároló képességgel bíró tápegységekkel látják el okoskészülékeiket. A G3 akkumulátora egy 3000 mAh-ás alkatrész, mely teljes töltöttség esetén megközelítőleg 21 óra beszélgetési időt garantál. Az LG G3 akkumulátorának készenléti ideje hozzávetőlegesen 533 óra.

A cserélendő LG G3 akkumulátor

Az LG G3 akkumulátorának igen komoly kapacitása ellenére is akadhatnak problémák a készülék üzemidejét illetően. Egyrészről azért, mert a gyártó mérései általában nem egyeznek meg a felhasználó által tapasztalt üzemidővel, másrészt pedig azért, mert a különböző felhasználási szokások más és más üzemidőt eredményezhetnek. Az azonban a legtöbb tápegységre igaz, hogy 1,5-2 éven belül kalkulálhatunk meghibásodásukkal. Nincs ez másképpen az LG G3 akkumulátorának esetében sem. Ha azt tapasztaljuk, hogy készülékünket 10-30%-nál magasabb töltöttségi szintre nem tudjuk tölteni, illetve töltőre csatlakoztatás nélkül készülékünk kikapcsol vagy újraindul, az LG G3 akkumulátor cseréje indokolt.

A szerelés menete

Az LG G3 akkumulátor cseréje viszonylag egyszerű folyamat, aki teheti azonban mindenképpen kérjen inkább szervizes segítséget. Amennyiben otthon is elvégezhetőnek tartjuk a feladatot, hiszen egy szakszervizben kizárólag minőségi alkatrészekkel dolgoznak. Az LG G3 akkumulátor cseréjének első lépése, hogy óvatosan lepattintjuk a készülék hátlapját, majd eltávolítjuk a cserélendő LG G3 akkumulátort.

Pro tipp

  • Ha nem ismerünk megbízható forrást, ahol minőségi akkumulátor szerezhető be, inkább forduljunk szakszervizhez.
  • Szerviznehézségi szint: 3/10