Mike Galeli JOSS iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

16.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ezzel a kiegészítővel nem kell megalkudnod kizárólag egy formával, hiszen rögtön kettőt kapsz kézhez egy áráért! A Mike Galeli olyan karcálló iPhone 8/7 tokot tervezett, ami nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz majd neked, de még a hangulatodhoz is igazodni fog, ráadásul rendkívül praktikus dizájnt kapott.

A JOSS névre keresztelt kiegészítő egy hagyományos és egy pénztárca forma mágneses egységéből áll, ezek pedig könnyedén szét is választhatók egymástól attól függően, melyik verzióhoz van kedved. Szükséged van a bankkártyádra de semmi kedved pénztárcát is cipelni? Az iPhone 8/7 tok összecsukható részében akár több kártya is elfér, így elég, ha ezt kapod magadhoz indulás előtt.

Ha filmezni támad kedved a mobilodon, használhatod a külső tartó részt támasztéknak, miközben készüléked ugyanúgy védve van a pontosan rásimuló belső, bőr toknak köszönhetően. Neked tényleg csak annyi a dolgod, hogy egy kényelmes pozíciót találj és élvezd a mozizást.

  • 2in1 kompakt forma – akár pénztárcaként is funkcionál
  • Kézzel megmunkált, valódi bőr tok
  • Beépített támaszték
  • Könnyű hozzáférés a gombokhoz
  • Kompatibilis: iPhone 8, iPhone 7