Galaxy Ace 3 kijelző csere 18.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy Ace 3 kijelzője vagy annak szalagkábele mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) sérülhet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés is keletkezhet. Abban az esetben is a teljes kijelzőt kell kicserélni, ha az LCD kijelző nem, csak az érintőkijelző rongálódott meg.

Általános tény, hogy az okostelefonok legsérülékenyebb pontja azok kijelzője, ez alól nem képez kivételt a Samsung Galaxy Ace 3 kijelzője sem. A Smart Clinic látványszerviz által beszerelt kijelző kizárólag minőségi, megbízható külföldi beszállítóktól származó alkatrészek. Az általunk beszerelt Samsung Galaxy Ace 3 kijelzőkre garanciát is vállalunk.

A cserélendő Samsung Galaxy Ace 3 kijelző

A Samsung Galaxy Ace 3 kijelzőjének sérülését követően általában nem mindenki fordul azonnal szakértőhöz, hiszen úgy gondolja, a megrepedt vagy nem feltűnő helyen törött kijelzőt nem szükséges azonnal cserélni. Sokan nem számolnak azonban azzal a ténnyel, hogy a sérült Samsung Galaxy Ace 3 kijelző akár sérülésveszélyes is lehet, így mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni, ha Samsung Galaxy Ace 3 kijelzőnk megsérül.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy Ace 3 hátlapját, akkumulátorát és SIM - esetlen SD - kártyájának eltávolítását követően a 8 csavarral rögzített középkeretet távolítjuk. Ezt követően a Samsung Galaxy Ace 3 alaplapját és az arra csatlakozó szalagkábeleket vesszük ki óvatosan a készülékből, majd végül a Samsung Galaxy Ace 3 meghibásodott kijelzőjét cseréljük ki.

Pro tipp

  • Számos Samsung Galaxy Ace 3 kijelző cseréről szóló videót és leírást találhatunk az interneten, azonban minden esetben érdemes inkább szakemberre bízni a folyamatot. A Samsung Galaxy Ace 3 kijelző cseréje ugyanis még egy szakavatott szervizesnek sem egyszerű feladat.
  • Ne habozzunk szervizbe vinni a készüléket, ha a Samsung Galaxy Ace kijelzője megsérül, ugyanis a rongálódott alkatrész sérülésveszélyes.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10