Galaxy S8 Plus hátlap csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S8 Plus hátlapját üveg borítja, ami extra módon sérülékeny. Elég egy kisebb koppanás és máris reped, törik. A mélyebb karcok felvághatják a kezed, és a telefon esztétikai értékét is nagyban csökkentik. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk a cseréjét.

A cserélendő Galaxy S8 Plus hátlap

A Galaxy S8 Plus a lehető legjobb Samsung mobil, ami 2017 első felében elérhető. Természetesen nem csak az alkatrészein, hanem a külsején is megmutatkozik a telefon rangsorolása.

A hátlapja és előlapja is üvegborítást kapott, ami egyértelműen prémium érzetet kelt. Ennek azonban nagy az ára, hiszen az üveg híresen könnyen karcolódik, törik. Elég, ha erősebben helyezed az asztalra, vagy épp egy kulccsal zárod össze a zsebedben a készüléked, azonnal megjelennek a hajszálvékony karcolódások. Amik az elején nem zavaróak, de a későbbiekben egy esetleges értékesítés során nagyban csökkentik a készüléked értékét. Arról nem is beszélve, hogy felsérthetik az ujjadat is. Cseréje ezért minél hamarabb ajánlott.

A Galaxy S8 Plus hátlap csere menete

Szerencsére a Samsung Galaxy S8 Plus hátlap cseréjéhez nem szükséges szétszerelni a készüléket, és kibányászni belőle a belső alkatrészeket. A telefont kikapcsoljuk, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát és memória kártyát. Azért szükséges eltávolítani őket, mert a hő hatására tönkremehetnek. Amint megolvadt a hátlapot tartó ragasztóanyag, pengetőkkel elválasztjuk a kerettől, és erőteljes, magabiztos mozdulatokkal leválasztjuk.

Miután leemeltük le kell csatlakoztatni az alaplaphoz csatlakozó ujjlenyomat olvasó szenzort, leválasztani a hátlapról és az új hátlapba integrálni. Ezután kerülhet egy újabb ragasztóanyag a hátlapra, és a hátlap vissza a keretre. Megvárjuk még kihűl a ragasztó, és újfent erőteljesen tapad. Ezután szolgáltatjuk vissza a készüléket.

Pro tipp

  • A domború hátlap akkumulátor problémákra is utalhat, ezért ha azt tapasztalod, a telefonod hátlapja kicsit görbe lett, nehezen illeszkedik a keretre, azonnal kapcsold ki és hozd el hozzánk egy bevizsgálásra.
  • Ha el szeretnéd kerülni a hátlap karcolódását, törését, nincs mást tenned, mint beszerezned egy karc- és ütésálló Samsung Galaxy S8 Plus tokot.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10