iPad 3 szerviz - Árlista

iPad 3 érintőüveg csere

iPad 3 érintőüveg csere

Az érintőüveg az iPad 3/4 esetében is oleofób üveg, amely ujjlenyomat-ellenálló. Továbbra is titok, hogy ez az üveg a Corning úgynevezett Gorilla Glass technológiáján alapszik-e. Mindenesetre – találgatás ide vagy oda – azt leszögezhetjük, hogy az iPad-ek vitathatatlanul egyik legfontosabb alkotó eleme az érintőüveg, hiszen csaknem az összes készülékkel történő interakció során használnunk kell azt.
iPad 3 LCD csere

iPad 3 LCD csere

Minden bizonnyal a leggyakrabban sérülő és javítást igénylő iPad alkatrész az LCD kijelző. Az iPad 3 és iPad 4 készülékek kijelzőjének felbontása 2048x1536, ellenben az iPad 3 esetében még 1024x768-as felbontással találkozunk. A méret viszont a maga 9,7 inch-ével megegyezik mindhárom modellnél.
iPad 4 akkumulátor csere

iPad 4 akkumulátor csere

A hétköznapi használat következtében az iPad 4 akkumulátor bizonyos idő alatt veszít a megszokott teljesítményéből. Amennyiben az alkatrész a szokásostól eltérően extrém gyorsan lemerül, vagy a töltőkábel csatlakoztatása nélkül már nem is üzemképes, mindenképpen szükséges kicserélnünk iPad 4 táblagépünk akkumulátorát.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad 3 dock csatlakozó csere

iPad 3 dock csatlakozó csere

A meghibásodott dock-csatlakozó jelentősen korlátozza az iPad készülék használhatóságát. A technológiai különbségek ellenére, ugyanúgy igaz ez az új, 4. generációs iPad-ekre, amelyek már a mai napig használt Lightning technológiájú dock-csatlakozóval vannak ellátva, ahogyan érvényes az iPad 2 és iPad 3 készülékekre, amelyek még a 30 pin-es, régi dock-csatlakozó szabványt használják.
iPad 3 hátlap csere

iPad 3 hátlap csere

Az egyik legnehezebb iPad szervizelési feladat az iPad 3 készülékek hátlapcseréje. Hiszen bár a hátlap alumíniumból készül és fokozottan ütésállónak tervezték, valójában leejtés hatására könnyebben hajlik, deformálódik a kelleténél, amely hatására szorulhatnak a gombok, elszakadhatnak a szalagkábelek.
iPad 3 fülhallgató szalagkábel csere

iPad 3 fülhallgató szalagkábel csere

Azért, hogy a lejátszott média tisztán és élesen szóljon, az aljzatra csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra rendben eljusson a jel, az iPad 3 fülhallgató szalagkábele felel. Az iPad 3 fühallgató szalagkábel cseréjére uatló jel lehet, ha a tablet lejátszáskor recseg, vagy teljesen néma marad. A fülhallgató szalagkábel leggyakrabban leejtés miatt sérül.
iPad 3 bekapcsológomb szalagkábel csere

iPad 3 bekapcsológomb szalagkábel csere

A iPad 3 bekapcsoló gombjának, némító csúszkájának, valamint hangerőszabályzó gombjainak kielégítő, funkciójuknak megfelelő működéséért a készülékek felső szalagkábele felel. Amennyiben az iPad 3 felső (bekapcsoló) szalagkábele sérül/szakad, akkor a tabletet nem lehet lehalkítani vagy felhangosítani, esetlegesen néma üzemmódba helyezni és ki/be kapcsolni.
iPad 3 3G antenna csere

iPad 3 3G antenna csere

A készülék megfelelő jelvételéért az iPad 3 3G antenna a felelős, ahogyan azért is, hogy a térerő ne ingadozzon és a 3G-s adatforgalom elérhető és megfelelő sebességű legyen. Csak olyan iPad készülékben található 3G antenna, amelybe SIM-kártya helyezhető. Az iPad 3 3G antenne cseréje szervizünkben megnézhető és megvárható. 
iPad 3 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

iPad 3 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

A készülék WI-FI és Bluetooth antennája segít abban, hogy az iPad 3 rátaláljon a közelben található lehetséges, kapcsolódásképes Bluetooth eszközökre és stabilan fogható WI-FI hálózatokra. Az iPad 3 WI-FI és Bluethoot antennájának sérülésére és cseréjére utalhat, ha a tablet eldobálja vagy nem is tud csatlakozni az elérhető hálózatokhoz.
iPad 3 mikrofon csere

iPad 3 mikrofon csere

Az iPad 3 mikrofon szolgáltatja a táblagép hangjait a diktálás alapú internetes keresés, a videó beszélgetések, az emlékeztetők és különböző applikációk esetében. Amennyiben az iPad 3 mikrofonja meghibásodik, előfordulhat, hogy a fent említett funkciók hangjaiban torzulást, halkulást, recsegést érzékelünk. A probléma javítását az iPad 3 mikrofon cseréje biztosítja.
iPad 3 GPS antenna csere

iPad 3 GPS antenna csere

Az iPad 3 GPS antennájának cseréje abban az esetben javasolt, ha a készüléked nem tud csatlakozni a hálózatra, nem tudja bemérni a saját pozícióját, pedig be van állítva szoftveresen. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül javítjuk a hibás készüléket.
Ez a készülék viszonylag sokféle hibajelet produkálhat, azonban a legtöbb meghibásodás leejtésből vagy ütődésből ered. Az iPad 3 kijelző cseréje a legsűrűbben előforduló javítási folyamat, de szintén sokan látogatnak iPad 3 szervizünkbe és kérik a hátlap vagy dock csatlakozó cserét. Atáblagép meghibásodása lehet szoftveres eredetű is. Ilyen esetekben általában a különböző csatlakozók és szalagkábelek romlanak el. Ebből az okból kifolyólag lehet szükség az tablet fülhallgató szalagkábel javításra vagy a Wi-Fi/Bluetooth csatlakozó cseréjére. Természetesen szervizünkben az elsődleges diagnosztikát követően azonnal megkezdjük a javítási folyamatokat. Az iPad 3 szervizelése során kizárólag neves külföldi beszállítóktól vásárolt minőségi alapanyagokkal dolgozunk. iPad 3 javításainkra fél év garanciát vállalunk.