iPad 4 szerviz - Árlista

iPad 3 érintőüveg csere

iPad 3 érintőüveg csere

Az érintőüveg az iPad 3/4 esetében is oleofób üveg, amely ujjlenyomat-ellenálló. Továbbra is titok, hogy ez az üveg a Corning úgynevezett Gorilla Glass technológiáján alapszik-e. Mindenesetre – találgatás ide vagy oda – azt leszögezhetjük, hogy az iPad-ek vitathatatlanul egyik legfontosabb alkotó eleme az érintőüveg, hiszen csaknem az összes készülékkel történő interakció során használnunk kell azt.
iPad 4 akkumulátor csere

iPad 4 akkumulátor csere

A hétköznapi használat következtében az iPad 4 akkumulátor bizonyos idő alatt veszít a megszokott teljesítményéből. Amennyiben az alkatrész a szokásostól eltérően extrém gyorsan lemerül, vagy a töltőkábel csatlakoztatása nélkül már nem is üzemképes, mindenképpen szükséges kicserélnünk iPad 4 táblagépünk akkumulátorát.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad 4 dock csatlakozó csere

iPad 4 dock csatlakozó csere

A meghibásodott dock-csatlakozó jelentősen korlátozza az iPad készülék használhatóságát. A technológiai különbségek ellenére, ugyanúgy igaz ez az új, 4. generációs iPad-ekre, amelyek már a mai napig használt Lightning technológiájú dock-csatlakozóval vannak ellátva, ahogyan érvényes az iPad 2 és iPad 3 készülékekre, amelyek még a 30 pin-es, régi dock-csatlakozó szabványt használják.
iPad 4 hátlap csere

iPad 4 hátlap csere

Az egyik legnehezebb iPad szervizelési feladat az iPad 4 készülékek hátlapcseréje. Hiszen bár a hátlap alumíniumból készül és fokozottan ütésállónak tervezték, valójában leejtés hatására könnyebben hajlik, deformálódik a kelleténél, amely hatására szorulhatnak a gombok, elszakadhatnak a szalagkábelek.
iPad 4 fülhallgató szalagkábel csere

iPad 4 fülhallgató szalagkábel csere

Az iPad 4 fülhallgató szalagkábelének cseréje szükséges, ha a készülék nem érzékeli a csatlakoztatott fülhallgatót. Nagyobb ütődések következtében a szalagkábel elmozdulhat, eltörhet, ilyenkor a fülhallgató recsegve, tompán szól.
iPad 4 SIM olvasó csere

iPad 4 SIM olvasó csere

Az iPad 4 SIM olvasójának cseréje szükséges, ha a készüléked képtelen csatlakozni a hálózatra. Meghibásodása törés, beázás, porosodás esetén történhet. A hibás alkatrész alapos tisztítással, vagy cserével orvosolható.
iPad 4 hátlapi kamera csere

iPad 4 hátlapi kamera csere

Az iPad 4 hátlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített képeid homályosak, életlenek, zajosak, vagy épp teljesen sötétek. Meghibásodása sokrétű lehet, előfordulhat, hogy egy alaposabb tisztítás is elég a meghibásodás orvoslására.
iPad 4 mikrofon csere

iPad 4 mikrofon csere

Az iPad 4 mikrofonja felelős azért, hogy minden hangot használó funkció (internetezés, appok, emlékeztetők stb.) megszólaljon. Amennyiben az iPad 3 mikrofonja elromlik, a hangban torzulást, recsegést, vagy teljes némaságot érzékelhetünk. Az iPad 3 mikrofon cseréjét szervizünkben gyakorlott kollégáink végzik.
iPad 4 home gomb csere

iPad 4 home gomb csere

Mint minden Apple terméknél, az iPad 4 esetében is a home gomb testesíti meg a készülék talán legfontosabb funkcióját, a készülék felébresztését. Emellett a home gomb abban is segít, hogy a nyitott applikációkból visszaugorhassunk a főmenübe, valamint alkalmazhassunk multitaskingot.
iPad 4 csengő modul csere

iPad 4 csengő modul csere

Az iPad 4 csengő modulja szolgáltatja a táblagép minden külső hangját - értesítések, rögzített hangok lejátszása, különböző médiatartalmak hangjai. Ha az imént felsorolt hangok lejátszásában minőségbeli romlást - halkulást, recsegést, torzulást - vélünk felfedezni és ezt beállítások módosítása vagy szoftverezés sem oldja meg, az iPad 4 csengő modulját kell kicserélni.
iPad 4 előlapi kamera csere

iPad 4 előlapi kamera csere

Az előlapi kamera meghibásodásának egyértelmű jele az elkészült fotók romló minősége. Ha a szelfik szemcsések, homályosak, sötét foltokkal borítottak, az alkatrész cseréje szükséges. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül vállaljuk cseréjét.
Szervizeinkben 2013 óta foglalkozunk minden Apple tablet szervizelésével és karbantartásával. Ez alól kivétel az iPad 4 sem, mely eszközt is minőségi alkatrészek felhasználásával javítunk. Modern gépparkunk lehetővé teszi, hogy az iPad 4 javítását gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni. Számos panasszal érkeztek már hozzánk Apple táblagép tulajdonosok és az esetek többségében meg tudtuk javítani eszközeiket. A leggyakrabban előforduló iPad 4 szerviz folyamatok a kijelző cseréje, a tablet dock csatlakozójának tisztítása, javítása vagy rosszabb esetben cseréje, illetve az iPad 4 hátlap cseréje. Ezen meghibásodások általában erősebb mechanikai behatás során következnek be, kivéve a dock csatlakozó meghibásodását, ami lehet szoftveres eredetű is, de leginkább beázás vagy szöszölődés okozza a csatlakozó üzemzavarát. Az évek során iPad 4 szervizeinkben végeztünk már home gomb cserét, mikrofon cserét, illetve az eszköz külső hangjait szolgáltató csengő modult is. Számos esetben elegendő az okoseszköz tisztítása ahhoz, hogy a táblagép ismét megfelelően működjön.