iPad Air szerviz - Árlista

iPad Air érintőüveg csere

iPad Air érintőüveg csere

Az iPad Air kijelzője a LED-es hátsó megvilágítással rendelkező Multi Touch rendszer alapján készült, rendelkezik retina technológiával, mérete pedig 9,7 inch. Érdekesség, hogy az iPad Air érintőüvege és kijelzője nincs egybeépítve, így ha bármely megsérül, lehetőségünk van azok egymástól független, különálló cseréjére.
iPad Air LCD csere

iPad Air LCD csere

A 2013-ban piacra dobott iPad Air 9,7 inch képátlójú kijelzője IPS technológián alapuló Multi-Touch képernyő, LED-es háttér-világítással, és 2048 x 1536 pixel felbontással.  Ahogy a többi iPad-nél, az iPad Air esetében a kijelző jelenti az egyik, talán legsérülékenyebb részt, amelyben a legtöbb kárt maga a felhasználó okozza.
iPad Air akkumulátor csere

iPad Air akkumulátor csere

A táblagép beépített akkumulátorai idővel szinte kivétel nélkül meghibásodnak. Az alkatrész tipikus hibajele, hogy a telep 30%-os töltöttségi szintnél magasabbat nem képes felvenni, illetve a készülék csak hálózati adapterre csatlakoztatva üzemel. Ilyenkor rendre az iPad Air akkumulátor csere válik szükségessé.  A javítás 1 órát vesz igénybe, de a teljes időtartam 1 nap, a ragasztók száradása miatt.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Air dock csatlakozó csere

iPad Air dock csatlakozó csere

Az iPad Air készülékek dock csatlakozója már az úgynevezett Lightning technológiát használják, amelyet 2013-ban mutatott be az Apple. Ennek előnye, hogy a kábelt nemcsak egy irányból lehet a készülékhez csatlakoztatni.
iPad Air hátlap csere

iPad Air hátlap csere

Bár az iPad Air hátlapja kétféle színben (ezüstben és asztroszürkében) kapható, anyaga mindkét szín esetében alumínium. A sima iPad készülékekhez képest nem térnek el jelentősen az iPad Air készítéséhez használt anyagok, mérete miatt azonban az iPad Air a testvérmodelleihez képest jelentősen könnyebb.
iPad Air fülhallgató szalagkábel csere

iPad Air fülhallgató szalagkábel csere

Az iPad Air-hez csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra a készülék fülhallgató szalagkábele továbbítja a jelet. Amennyiben a fülhalgatón keresztül recsegve, vagy egyáltalán nem hallunk semmit az iPad Air által játszott tartalomból, ugyanakkor a jack aljzat teljesen rendben működik, érdemes lehet az iPad Air fülhallgató szalagkábelét cserélni.
iPad Air bekapcsológomb flex csere

iPad Air bekapcsológomb flex csere

Az iPad Air jobb felső sarkában található a készülék bekapcsolására szolgáló gomb, valamint az ahhoz tartozó szalagkábel. Ez a gomb felel a készülék ki-, illetve bekapcsolásáért és az iPad altatás-ébresztés funkciójáért.
iPad Air mikrofon flex csere

iPad Air mikrofon flex csere

Az iPad Air előlapi (Face Time HD) kamerája mögött helyezkedik el a készülék kettős mikrofonjának egyik komponense, a másik pedig némileg lejjebb található. Előnye az iPad Air-nél (és a Mininél) használt kettős mikrofonnak, hogy mivel jobban kiszűri a környezeti zajokat, így például videótelefonáláskor sokkal tisztábban hallanak minket a vonal másik felén.
iPad Air/mini hátlapi kamera csere

iPad Air/mini hátlapi kamera csere

Az iPad Air/Mini esetében az előlapi kamera az Apple iSight elnevezésű technológiája alapján készült, így már akár 5mp-es HDR fényképeket, 1080p-es HD videofelvételeket is készíthetünk vele. Rendelkezik továbbá hátsó megvilágítású érzékelővel, beépített képstabilizátorral, és arcfelismerő funkcióval. Ennek köszönhetően a készülék hátlapi kamerája gyakorlatilag az iPhone 5S/5 kamerájával megegyező minőségű képeket és videókat készít.
iPad Air/mini előlapi kamera csere

iPad Air/mini előlapi kamera csere

A Face-Time HD kamera, ahogyan az Apple nevezi, az iPad Air/Mini előlapi kamerája, amelyet 1,2 megapixeles fényképek és 720p felbontású HD felvételek készítésére terveztek. Pluszban található benne hátsó megvilágítású érzékelő, expozíciómódosítási lehetőség, valamint arcészlelés. A készülék előlapi kamerájának köszönhető, hogy az iPad Air/Mini kiválóan alkalmas selfie-k készítésére.
iPad Air Wi-Fi antenna csere

iPad Air Wi-Fi antenna csere

Az iPad Air bal és jobb alsó sarkában található a készülék WI-FI antennája. Ez az antenna felel azért, hogy a készülék rátaláljon az összes elérhető WI-FI hálózatra, továbbá, hogy stabil maradjon a vezeték nélküli hálózatok jelerőssége és ezeket a hálózatokat a lehető legerősebb jelen foghassuk. A környezetben fellelhető Bluetooth eszközök (hangszóró, dokkoló, telefon stb.) megtalálása és az azokra való rácsatlakozás is az iPad Air WI-FI antennája feladata.
iPad Air home gomb csere

iPad Air home gomb csere

Az iPad Air home gombjának meghibásodási lehetőségét csökkenti, mivel az még a hagyományos technológiát használja, így ujjlenyomat-felismerő (Touch ID) rendszer sincsen benne. Az Apple precizitásának érdeme a gomb köré helyezett gumimembrán, amely védi az iPad Air home gombját mindennemű szennyeződéstől és folyadéktól.
Mint ahogyan az összes okoseszköz, az iPad Air is a különböző mechanikai behatások során bekövetkező sérülések által a legveszélyeztetettebb. A 2048 x 1536 pixel felbontással bíró iPad Air kijelző viszonylag könnyedén reped meg vagy törik el. Olykor előfordul, hogy a készülék beázik vagy valamilyen szennyeződés hatására hibásodik meg. Ezek okozzák általában a mikrofon, esetleg a bekapcsoló gomb flex kábelének meghibásodását vagy a dock csatlakozó üzemzavarát. Számos esetben egy beállítás módosítás vagy szoftverfrissítés megoldja  a problémát. A táblagép számos alkatrésze meghibásodhat, így az előlapi vagy hátlapi kamera csere és Wi-Fi antenna cseréje is viszonylag gyakori iPad Air javítás vagy a fülhallgató szalagkábel csere ritkábban bár, de szintén szükséges lehet. Ha táblagépe valamilyen hibajelet produkál, hozza el az eszközt szervizeinkbe, ahol a lehető leggyorsabban és legprecízebben elvégezzük a szükséges iPad Air szerviz folyamatokat.