iPad mini 2 szerviz - Árlista

iPad mini érintőüveg csere

iPad mini érintőüveg csere

Jellemzően mechanikus behatás okozza az iPad mini érintőüvegének vesztét. Attól függően, milyen mértékű a sérülés, az érintőüveg bepókhálósodhat vagy berepedhet, rendkívüli esetben az is előfordulhat, hogy kicsi üvegdarabok esnek ki belőle, amelyek nagyon veszélyesek a tenyerünkre vagy kezünkre nézve!
iPad mini 2 LCD csere

iPad mini 2 LCD csere

Az iPad mini 2 retina kijelzője 7,9 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású IPS technológián alapuló Multi-Touch kijelző. A már 2048 x 1536 képpontos teljesítményű LCD legnagyobb ellensége továbbra is az óvatlan felhasználó. Az iPad mini 2 kijelzőjét legtöbb esetben ütődés/sérülés miatt cseréljük.
iPad mini 2 akkumulátor csere

iPad mini 2 akkumulátor csere

Az iPad mini 2 beéőített lítium-polimer akkumulátora 23.8 wattóra teljesítményű, akár 10 órányi üzemidő Wi-Fi alapú internetezésre lehet elegendő. Ha az iPad mini 2 akkumulátora extrém gyorsan merül, nem tölt fel vagy csak kábelen keresztül működik, akkor megérett az erőforrás a cserére.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad mini 2 dock csatlakozó csere

iPad mini 2 dock csatlakozó csere

Az iPad mini 3 dock csatlakozójának meghibásodására utal, ha a készülékbe csatlakoztatott Lightning kábelt nem ismeri fel a készülék, egyáltalán nem, vagy pedig csak lassan veszi fel a töltést. A probléma forrása két ok lehet. Vagy egy nagyobb külső erőhatásnak köszönhetően elmozdult, eltört az alkatrész, vagy a hosszabb használat során beporosodott. 
iPad mini 2 hátlap csere

iPad mini 2 hátlap csere

Az iPad mini 2 hátlapja kétféle színben érhető el szervizpontjainkban. A fekete és fehér alkatrészek anyagaikat tekintve azonban semmiféle eltérést nem mutatnak. Az alumínium hátlapok kiváló minőségű, strapabíró alkatrészek, melyek az eredeti iPad hátlap mintájára készültek. Az egyetlen különbség a gyári és az utángyártott hátlapok között az az, hogy az eredeti alkatrészeken szerepel az eszköz sorozatszáma, az utángyártottakon nem.
iPad mini 2 bekapcsoló szalagkábel csere

iPad mini 2 bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPad mini 2 bekapcsoló szalagkábelén - vagy más néven felső szalagkábelén - helyezkedik el a tablet bekapcsoló gombja is. Meghibásodás esetén előfordulhat, hogy a gomb nem reagál a nyomásra esetleg beesettnek érezzük azt. Az iPad mini 2 bekapcsoló gomb szalagkábelének cseréje hosszadalmas és komplikált javítási folyamat.
iPad mini 2 Wi-Fi antenna csere

iPad mini 2 Wi-Fi antenna csere

Ha semmiképpen nem tudsz a Wi-Fire csatlakozni vagy éppen akkor sincs adatforgalom a hálózaton, ha elvileg rácsatlakoztál, az mind jelezheti az antenna hibáját. Ez pedig komoly probléma, hiszen az internethozzáférés adja egy iPad funkcionalitásának nagyját. Enélkül korlátozottan fogyaszthatod a multimédiát, használhatsz netes alkalmazásokat - nálunk viszont ez egy napon belüli cserével megoldódhat.
iPad mini 2 csengő hangszóró csere

iPad mini 2 csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibátlan működése nélkül az eszköz használhatósága jelentősen csökken. Mivel applikációk és multimédiás fájlok lejátszására való elsősorban, ha ezek hangja nem megfelelő, a mindennapokban sem beszélhetünk kényelmes használatról. Szerencsére a hiba könnyen javítható, szervizünkben egy nap alatt tudjuk cserélni szükség esetén a hibás hangszórót.
iPad mini 2 GSM antenna csere

iPad mini 2 GSM antenna csere

A mobilinternet térerejéért a GSM antenna felel, ha ez meghibásodik, a mindennapokban szinte használhatatlanná válhat az eszköz, online kapcsolat híján. Ha a térerő ingadozik, vagy egyáltalán nem tudsz csatlakozni a hálózatra, pedig a lefedettségben biztos vagy, az rendkívül kényelmetlen a rendszeres használat során.
iPad mini 2 home gomb szalagkábel csere

iPad mini 2 home gomb szalagkábel csere

A tablet home gombja és annak szalagkábele leggyakrabban valamilyen beázás vagy zsíros szennyeződés hatására hibásodik meg. Általános hibajelek lehetnek: a nem reagáló vagy beragadó home gomb, ilyen esetekben pedig általában az iPad mini 2 home gomb szalagkábel cseréje jelent megoldást.
iPad mini 2 hátlapi kamera csere

iPad mini 2 hátlapi kamera csere

Az iPad mini 2 kamera rendkívül minőségi fotók elkészítésére alkalmas. Azonban előfordulnak bizonyos esetek, melyek során a kiváló fotókon különböző színfoltok jelennek meg vagy más hibát mutat az elkészített kép. Az ilyen meghibásodások mögött szoftveres és hardveres problémák egyaránt állhatnak.
iPad mini 2 előlapi kamera csere

iPad mini 2 előlapi kamera csere

A tablet előlapi kamerájának hibája szélsőséges esetben a hátlapi kamera meghibásodásához is vezethet, ezért fontos a lehető leggyorsabban megszüntetni a problémát. Tipikus iPad mini 2 kamera hibajelek lehetnek, hogy az eszközzel készített szelfik homályosak, esetleg a kamera alkalmazás lefagy használat közben.
iPad mini 2 mikrofon csere

iPad mini 2 mikrofon csere

Az iPad mini 2 mikrofon cserére akkor van szükség, ha a tablettel történő telefonálások és videóhívások alkalmával rosszul hallanak minket a vonal másik végén. Az ilyen jellegű meghibásodásokért leggyakrabban valamilyen szennyeződés vagy a mikrofon szalagkábel szakadása felelős.
Az iPad mini 2 szervizelése szinte semmiben sem tér el az elődmodell javítási folyamataitól. A táblagép leggyakoribb meghibásodása a már sokszor említett fizikai behatások során keletkezett sérülésekből adódik. A 7,9 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér világítású iPad mini 2 retina kijelző cseréje néhány órás folyamat, hiszen az érintőüvegek ragasztása miatt nehezebb cserélni az alkatrészt. Többször előfordult, hogy bizonyos iPad mini 2 szervizekben már lemondtak egy-egy táblagépről, mi azonban képesek voltunk megjavítani azt, így ha valahol már javíthatatlannak gondolták eszközét, ne csüggedjen, hozza el a Smart Clinic látványszervizébe, ahol egy alapos átvizsgálást követően megállapítjuk, hogy az iPad mini 2 javítás elvégezhető-e. A mindennapi használat során az iPad 2 mini akkumulátora "elfáradhat", ilyenkor az alkatrész cseréje jelenthet megoldást, melyet körülbelül 3 óra lefogása alatt tudunk elvégezni.