iPad mini 3 szerviz - Árlista

iPad mini 3 érintőüveg csere

iPad mini 3 érintőüveg csere

Az iPad mini 3 érintő üvege külön cserélhető a kijelzőtől, így amennyiben csak az iPad mini 3 érintő üvege sérült de az LCD-nek nincs baja, akkor külön az érintő is cserélhető. Legtöbb esetben az érintőüveg leejtés, nyomodás miatt törik be illetve repedezik pókálósra és veszti funkcióját, ekkor érdemes  az iPad mini 3 érintőjét cserélni.
iPad mini 2 LCD csere

iPad mini 2 LCD csere

Az iPad mini 2 retina kijelzője 7,9 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású IPS technológián alapuló Multi-Touch kijelző. A már 2048 x 1536 képpontos teljesítményű LCD legnagyobb ellensége továbbra is az óvatlan felhasználó. Az iPad mini 2 kijelzőjét legtöbb esetben ütődés/sérülés miatt cseréljük.
iPad mini 3 akkumulátor csere

iPad mini 3 akkumulátor csere

Az eszköz akkumulátora több óra folyamatos zenehallgatást, filmnézést vagy egyéb tevékenységet biztosít. Sajnos azonban az alkatrész üzemideje 1,5-2 év után jelentősen csökken, ebből kifolyólag szükségessé válik az iPad mini 2 akkumulátor cseréje. Ráadásul, ha a művelet sokáig halasztásra kerül, az idővel felpúposodó akkumulátor nagyobb kárt is okozhat az iPadnek.
iPad mini 2 dock csatlakozó csere

iPad mini 2 dock csatlakozó csere

Az iPad mini 3 dock csatlakozójának meghibásodására utal, ha a készülékbe csatlakoztatott Lightning kábelt nem ismeri fel a készülék, egyáltalán nem, vagy pedig csak lassan veszi fel a töltést. A probléma forrása két ok lehet. Vagy egy nagyobb külső erőhatásnak köszönhetően elmozdult, eltört az alkatrész, vagy a hosszabb használat során beporosodott. 
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad mini 3 hátlap csere

iPad mini 3 hátlap csere

Az iPad mini 3 hátlapjának egyik legnagyobb ellensége, ha erőteljes külső behatás éri, azaz elejted véletlenül. Ha a tableted szerencsétlen pozícióban éri a talajt és nem tudja megfelelően elvezetni a keletkező energiákat, akkor a hátlap, vagy a kijelzője viseli el a keletkező károkat.
iPad mini 3 bekapcsoló szalagkábel csere

iPad mini 3 bekapcsoló szalagkábel csere

A tablet bekapcsoló szalagkábele nem csak a bekapcsoló gomb, hanem a némító kapcsoló, illetve a hangerőszabályzó gombok megfelelő működéséért is felelős. Az alkatrész meghibásodásának számos jele lehet, a legjellemzőbb azonban az említett gombok funkcióvesztése, illetve a bekapcsoló gomb beragadása.
iPad mini 3 előlapi kamera csere

iPad mini 3 előlapi kamera csere

A okoskészülékek előlapi kameráját általában szelfik készítésére vagy video telefonálásra használjuk. Általában könnyedén kiszűrhető az alkatrész hibája, hiszen ilyenkor a kamera applikáció elsötétül, ha az előlapi kamerára váltunk vagy kevésbé szélsőséges esetben az elkészített kép homályos, illetve rossz minőségű lesz. Az iPad mini 3 kamera csere megoldja a problémát.
iPad mini 3 csengő hangszóró csere

iPad mini 3 csengő hangszóró csere

A tablet által kibocsátott hangokért (értesítőhangok, hangjegyzet, csengőhang, videólejátszás, zenelejátszás) egyaránt az iPad mini 3 csengő hangszórója felel. Az alkatrész meghibásodása szoftveres és hardveres okokra vezethető vissza, javítása más-más eszközöket kíván.
Budai iPad mini 3 szervizeinkben, karbantartásával is. Az érintőüveg csere és LCD csere örvendenek a legnagyobb "népszerűségnek". Ez minden bizonnyal azért van így, mert a táblagépek kijelzői leejtés vagy erősebb mechanikai behatás során megrepednek, eltörnek és így részlegesen vagy rosszabb esetben teljesen funkciójukat vesztik. További tipikus meghibásodások: az akkumulátor  üzemzavara vagy a táblagép csatlakozójának beázása vagy eltömődése. Számos esetben fordul elő, hogy a táblagép szoftverezésével akadnak problémák és bizonyos perifériák ezért nem működnek megfelelően. iPad mini 3 szervizeinkben egy alapos átvizsgálást követően elvégezzük a táblagép újra szoftverezését, tisztítását és az iPad mini 3 javítását egyaránt, ügyfeleink pedig a helyszínen kávét vagy üdítőt is fogyaszthatnak.