iPad mini 3 szerviz - Árlista

iPad mini 3 érintőüveg csere

iPad mini 3 érintőüveg csere

Az iPad mini 3 érintő üvege külön cserélhető a kijelzőtől, így amennyiben csak az iPad mini 3 érintő üvege sérült de az LCD-nek nincs baja, akkor külön az érintő is cserélhető. Legtöbb esetben az érintőüveg leejtés, nyomodás miatt törik be illetve repedezik pókálósra és veszti funkcióját, ekkor érdemes  az iPad mini 3 érintőjét cserélni.
iPad mini 2 LCD csere

iPad mini 2 LCD csere

Az iPad mini 2 retina kijelzője 7,9 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású IPS technológián alapuló Multi-Touch kijelző. A már 2048 x 1536 képpontos teljesítményű LCD legnagyobb ellensége továbbra is az óvatlan felhasználó. Az iPad mini 2 kijelzőjét legtöbb esetben ütődés/sérülés miatt cseréljük.
iPad mini 3 akkumulátor csere

iPad mini 3 akkumulátor csere

Az eszköz akkumulátora több óra folyamatos zenehallgatást, filmnézést vagy egyéb tevékenységet biztosít. Sajnos azonban az alkatrész üzemideje 1,5-2 év után jelentősen csökken, ebből kifolyólag szükségessé válik az iPad mini 2 akkumulátor cseréje. Ráadásul, ha a művelet sokáig halasztásra kerül, az idővel felpúposodó akkumulátor nagyobb kárt is okozhat az iPadnek.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad mini 2 dock csatlakozó csere

iPad mini 2 dock csatlakozó csere

Az iPad mini 3 dock csatlakozójának meghibásodására utal, ha a készülékbe csatlakoztatott Lightning kábelt nem ismeri fel a készülék, egyáltalán nem, vagy pedig csak lassan veszi fel a töltést. A probléma forrása két ok lehet. Vagy egy nagyobb külső erőhatásnak köszönhetően elmozdult, eltört az alkatrész, vagy a hosszabb használat során beporosodott. 
iPad mini 3 hátlap csere

iPad mini 3 hátlap csere

Az iPad mini 3 hátlapjának egyik legnagyobb ellensége, ha erőteljes külső behatás éri, azaz elejted véletlenül. Ha a tableted szerencsétlen pozícióban éri a talajt és nem tudja megfelelően elvezetni a keletkező energiákat, akkor a hátlap, vagy a kijelzője viseli el a keletkező károkat.
iPad mini 3 home gomb szalagkábel csere

iPad mini 3 home gomb szalagkábel csere

Az iPad mini 3 home gomb cseréjére abban az esetben van szükség, ha az alkatrész nem ismeri fel az ujjlenyomatodat, egy nagyobb zuhanás után betört, esetleg kattogó hangot ad ki. Szervizünkben terheltségtől függően, minél hamarabb a probléma végére járunk.
iPad Air/mini hátlapi kamera csere

iPad Air/mini hátlapi kamera csere

Az iPad Air/Mini esetében az előlapi kamera az Apple iSight elnevezésű technológiája alapján készült, így már akár 5mp-es HDR fényképeket, 1080p-es HD videofelvételeket is készíthetünk vele. Rendelkezik továbbá hátsó megvilágítású érzékelővel, beépített képstabilizátorral, és arcfelismerő funkcióval. Ennek köszönhetően a készülék hátlapi kamerája gyakorlatilag az iPhone 5S/5 kamerájával megegyező minőségű képeket és videókat készít.
iPad mini 3 bekapcsoló szalagkábel csere

iPad mini 3 bekapcsoló szalagkábel csere

A tablet bekapcsoló szalagkábele nem csak a bekapcsoló gomb, hanem a némító kapcsoló, illetve a hangerőszabályzó gombok megfelelő működéséért is felelős. Az alkatrész meghibásodásának számos jele lehet, a legjellemzőbb azonban az említett gombok funkcióvesztése, illetve a bekapcsoló gomb beragadása.
iPad mini 3 előlapi kamera csere

iPad mini 3 előlapi kamera csere

A okoskészülékek előlapi kameráját általában szelfik készítésére vagy video telefonálásra használjuk. Általában könnyedén kiszűrhető az alkatrész hibája, hiszen ilyenkor a kamera applikáció elsötétül, ha az előlapi kamerára váltunk vagy kevésbé szélsőséges esetben az elkészített kép homályos, illetve rossz minőségű lesz. Az iPad mini 3 kamera csere megoldja a problémát.
iPad mini 3 csengő hangszóró csere

iPad mini 3 csengő hangszóró csere

A tablet által kibocsátott hangokért (értesítőhangok, hangjegyzet, csengőhang, videólejátszás, zenelejátszás) egyaránt az iPad mini 3 csengő hangszórója felel. Az alkatrész meghibásodása szoftveres és hardveres okokra vezethető vissza, javítása más-más eszközöket kíván.
Budai iPad mini 3 szervizeinkben, karbantartásával is. Az érintőüveg csere és LCD csere örvendenek a legnagyobb "népszerűségnek". Ez minden bizonnyal azért van így, mert a táblagépek kijelzői leejtés vagy erősebb mechanikai behatás során megrepednek, eltörnek és így részlegesen vagy rosszabb esetben teljesen funkciójukat vesztik. További tipikus meghibásodások: az akkumulátor  üzemzavara vagy a táblagép csatlakozójának beázása vagy eltömődése. Számos esetben fordul elő, hogy a táblagép szoftverezésével akadnak problémák és bizonyos perifériák ezért nem működnek megfelelően. iPad mini 3 szervizeinkben egy alapos átvizsgálást követően elvégezzük a táblagép újra szoftverezését, tisztítását és az iPad mini 3 javítását egyaránt, ügyfeleink pedig a helyszínen kávét vagy üdítőt is fogyaszthatnak.