iPad mini szerviz - Árlista

iPad mini érintőüveg csere

iPad mini érintőüveg csere

Jellemzően mechanikus behatás okozza az iPad mini érintőüvegének vesztét. Attól függően, milyen mértékű a sérülés, az érintőüveg bepókhálósodhat vagy berepedhet, rendkívüli esetben az is előfordulhat, hogy kicsi üvegdarabok esnek ki belőle, amelyek nagyon veszélyesek a tenyerünkre vagy kezünkre nézve!
iPad mini LCD csere

iPad mini LCD csere

Az iPad mini 7,9 inch átmérőjű, LED-es hátsó megvilágítású, 1024x768-as képfelbontásra képes, Multi-Touch LCD kijelzővel rendelkezik, amely az úgynevezett IPS technológián alapszik. Jellemzően mechanikus sérülés miatt válik szükségessé az iPad mini LCD paneljének cseréje. Bár ritkán, szoftveres hiba is előfordulhat.
iPad mini akkumulátor csere

iPad mini akkumulátor csere

Az iPad Mini akkumulátora a mindennapi használat során folyamatos igénybevételnek van kitéve, ennek hatására ez az egyik leggyorsabban romló alkatrész. Tipikus hibajelei lehetnek a gyors lemerülés, az alacsony töltöttségi szinten való újraindulás, kikapcsolás vagy a töltőkábel lecsatlakoztatását követő kikapcsolás. Ilyen esetekben érdemes az akkumulátort cserélni.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad mini dock csatlakozó flex csere

iPad mini dock csatlakozó flex csere

Az iPad Mini dock csatlakozója az Apple-nél már megszokott lightning típusú csatlakozó. Ahogyan a legtöbb elektronikai cikk, úgy az iPad Mini dokkolója is beázás vagy valamilyen szennyeződés hatására hibásodik meg. Ilyenkor különböző érintkezési hibákat észlelhetünk táblagépünkön, melynek megszüntetéséhez az iPad Mini dock flex kabelénak cseréje szükséges.
iPad mini hátlap csere

iPad mini hátlap csere

Eloxált alumíniumból készül az iPad mini hátlapja (vagy háza), és két különböző színben kapható. Az előző modelleknél szerzett tapasztalatok alapján azt tanácsoljuk, hogy akinek különösen fontos az iPad mini kinézete, az a modellt fehér hátlappal válassza inkább, mivel a fekete hátlapon jobban észrevehetőek a karcolások!
iPad mini bekapcsoló flex csere

iPad mini bekapcsoló flex csere

Az iPad Mini felső szalagkábelén helyezkedik el a táblagép bekapcsoló gombja is. Az alkatrész meghibásodása esetén esetleg nem reagál a nyomásra esetleg beesettnek érezzük azt. Ha az iPad Mini nem kapcsol be, ellenőrizzük, hogy fel van-e töltve! Ha a probléma továbbra is fennáll, a táblagép felső szalagkábele hibásodott meg, ilyenkor a flex kábel cseréje szükséges.
iPad mini fülhallgató szalagkábel csere

iPad mini fülhallgató szalagkábel csere

Az iPad mini fülhallgató szalagkábelének cseréje szükséges, hogyha a készülékhez csatlakoztatott fülhallgató recsegve, torz hangon, vagy egyáltalán nem szól. A szalagkábel meghibásodásának leggyakoribb előzménye, ha a készüléket erős külső erőhatás éri.
iPad Air/mini hátlapi kamera csere

iPad Air/mini hátlapi kamera csere

Az iPad Air/Mini esetében az előlapi kamera az Apple iSight elnevezésű technológiája alapján készült, így már akár 5mp-es HDR fényképeket, 1080p-es HD videofelvételeket is készíthetünk vele. Rendelkezik továbbá hátsó megvilágítású érzékelővel, beépített képstabilizátorral, és arcfelismerő funkcióval. Ennek köszönhetően a készülék hátlapi kamerája gyakorlatilag az iPhone 5S/5 kamerájával megegyező minőségű képeket és videókat készít.
iPad Air/mini előlapi kamera csere

iPad Air/mini előlapi kamera csere

A Face-Time HD kamera, ahogyan az Apple nevezi, az iPad Air/Mini előlapi kamerája, amelyet 1,2 megapixeles fényképek és 720p felbontású HD felvételek készítésére terveztek. Pluszban található benne hátsó megvilágítású érzékelő, expozíciómódosítási lehetőség, valamint arcészlelés. A készülék előlapi kamerájának köszönhető, hogy az iPad Air/Mini kiválóan alkalmas selfie-k készítésére.
iPad mini Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

iPad mini Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

Amennyiben van a környezetünkben elérhető, megfelelő jelerősségű vezeték nélküli internetkapcsolat, táblagépünk mégis sűrűn lecsatlakozik vagy fel sem ismeri azt, valószínűleg beázás vagy valamilyen mechanikai hatás következtében az iPad Mini Wi-Fi és Bluetooth antennája hibásodott meg. Ilyenkor a sérült alkatrész cseréje megoldja a problémát.
iPad mini 3G antenna csere

iPad mini 3G antenna csere

Az iPad miniben található 3G antenna biztosítja többek között a normális térerőt, a 3G csatlakozás megbízható elérhetőségét, továbbá a megfejelő jelet. 3G antennát csak a Cellular (3G) típusú iPad mini-ben találunk. Amennyiben a tablet nem üzembiztosan képes 3G alapú internetezésre (különösen olyan helyen, pl. nagyvárosban, ahol jó a lefedettség) érdemes a 3G antennát cserélni. 
iPad mini mikrofon csere

iPad mini mikrofon csere

Az iPad minivel való internetalapú telefonbeszélgetésekhez (pl. Skype), diktáláshoz, Siri-hez, hangemlékeztetőhöz és minden hangot felvevő applikációhoz az iPad mini mikrofonja biztosítja a hangot. Az iPad mini mikrofon hibájára utal, ha a lejátszott hangok nagyon halkan, recsegve, torzulva vagy egyáltalán nem hallhatóak. 
iPad mini home gomb csere

iPad mini home gomb csere

Az iPad Mini home gomb meghibásodásáért legtöbb esetben a beszivárgott folyadék vagy egyéb szennyeződés okolható. Ha a home gomb tönkre megy, beesettség érzetét kelti, esetleg kilazul - vagy épp szorul - és a nyomásra nehezen vagy egyáltalán nem reagál. Ha hasonló jellegű problémával találkozunk, érdemes az iPad Mini home gomb flex kabelét kicserélnünk.
iPad mini hangszóró csere

iPad mini hangszóró csere

Minden készülék által kibocsátott hangért, pl. értesítés, voice memo, csengőhang vagy visszajátszott videó, az iPad mini alsó hangszórója felel. Előfordulhat, hogy a hangszórót valamilyen szoftveres vagy hardveres meghibásodás éri, ekkor a készülék nem bocsájt ki hangot.
Az iPad mini már az úgynevezett Retina kijelzővel ellátott eszköz. Az iPad mini kijelző cseréje általában mechanikus sérülések miatt válik szükségessé. Az iPad LCD csere és az iPad érintőüveg csere elvégezhető külön-külön, így ha az az eset áll fenn, hogy a mini kijelzőjének egyik része sérült meg, a másik viszont érintetlen, megoldható, hogy az csak az alkatrész egyik komponensét cseréljük ki. Viszonylag sűrűn hoznak szervizünkbe különböző koszolódások és szennyeződések miatt tönkrement táblagépeket. A XI. kerületi Bölcső utcában és a Mammut Bevásárló Központban található látványszervizünkben egyaránt elvégezzük a táblagép tisztítását, az iPad mini javítását és a tönkrement alkatrészek cseréjét. Ha táblagépe bármilyen hibajelet produkál, keresse fel iPad mini szervizünket és kérje kollégáink segítségét!