iPhone 6 Plus szerviz - Árlista

iPhone 6 Plus kijelző csere

iPhone 6 Plus kijelző csere

Leejtés, törés esetén rongálódhat az iPhone 6 Plus kijelzője. Általában az érintőüveg reped be, és habár az LCD nem sérül, mivel ezek egyben vannak, csak a kijelző teljes cseréjével javíthatunk a helyzeten. Szervizünkben ez egy 25-30 perces művelet.
iPhone 6 Plus akkumulátor csere

iPhone 6 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 6 Plus jóval nagyobb kapacitású erőforrást használ, mint bármelyik másik iPhone azelőtt. A gyári specifikációk szerint az iPhone 6 Plus akkumulátora 384 óra készenléti idővel rendelkezik, amit sajnos a napi használat során inkább 12 órára redukálódik le. iPhone 6 Plus akkumulátor csere mindkét szervizünkben azonnal.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 6 Plus alaplap csere

iPhone 6 Plus alaplap csere

Átmenetileg ez a szolgáltatás nem elérhető!
iPhone 6 Plus dock csatlakozó csere

iPhone 6 Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 6 Plus dock csatlakozó cseréjének leggyakoribb okai: rossz minőségű kábelek használata; szennyeződések beszivárgása; nedvesség beszivárgása miatti zárlat. Az iPhone 6 Plus Lightning dock csatlakozója ezeken kívül általában leejtés következtében deformálódik, ezért cseréjét mihamarabb el kell végeznünk a készülék zavartalan működéséért.
iPhone 6 Plus hátlap csere

iPhone 6 Plus hátlap csere

Az iPhone 6 Plus hátlapjának egyik újítása, hogy a hátlapi kamera lencséje nincs egy síkban a hátlappal, így ha lefektetjük a készüléket, az egy kicsit billegni fog, mivel a kamerán támaszkodik. Ezzel a megoldással a hátlap kevésbé lesz karcos, ugyanakkor leejtés következtében az iPhone 6 Plus hátlapja is elhajolhat, deformálódhat.
iPhone 6 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

iPhone 6 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

Az iPhone 6 Plus hangerőszabályzó szalagkábel cseréjének leggyakoribb okai: a 6P nem reagál hangosításra, halkításra és/vagy a némító gomb nem funkcionál, emiatt a telefon gombbal nem némítható. A hengerszabályzó mechanika alapjaiban igen tartós, ugyanakkor leejtés, ütődés következtében a gombok deformálódhatnak.
iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábelét akkor kell cserélni, ha: a bekapcsoló/lezáró gomb funkcióját veszti; a 6P-t csak a home gomb képernyőre helyezésével tudjuk lezárni; a vaku bekapcsolt állapotban sem villan; videó lejátszásakor az felvett anyag néma; kihangosításkor a túlvégen nem hallanak.
iPhone 6 Plus vibramotor csere

iPhone 6 Plus vibramotor csere

A vibramotor meghibásodásának leggyakoribb esete, ha a készüléket hirtelen, kívülről érkező nagyobb erőhatás éri. Ezekben az esetekben gyakran megtörhet, illetve elmozdulhat a helyéről a vibramotor. Ennek következtében vagy egyáltalán nem funkcionál, vagy tompán a hibás alkatrész.
iPhone 6 Plus csengőhangszóró csere

iPhone 6 Plus csengőhangszóró csere

Az iPhone 6 Plus csengőhangszóró meghibásodására kell gondolnod, ha a telefon bejövő hívásokkor, vagy multimédia tartalmak lejátszásakor egyáltalán nem, vagy csak alig hallhatóan szól. A probléma leggyakoribb oka a beázás vagy a kívülről érkező nagyobb erőhatás.
iPhone 6 Plus home gomb csere

iPhone 6 Plus home gomb csere

Az iPhone 6 Plus home gombja szerelhetőség tekintetében előrelépés az elődhöz képest: a Touch ID szalagkábele a kijelző fém hátlapjában fut, így felnyitáskor nem szakad el. A 6 Plus home gombja tartós, legnagyobb ellensége a túlzottan erős nyomás és az ütődés. A Touch ID funkció hibája megoldható szoftveresen és hardveresen is.
iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere

iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere

Ha azt tapasztaljuk, hogy a készülék hátlapi kamerájával készített fotók minősége nem megfelelő, illetve a megszokottnál rosszabb, (pl.: fekete foltok jelennek meg a fotón, a kép homályos, stb.) valószínűleg az iPhone 6 Plus hátlapi kamera cseréjére van szükség. Mivel az előlapi és hátlapi kamera meghibásodása befolyásolhatják egymás működését, az egyik alkatrész hibajeleit a másik szintén átveheti.
iPhone 6 Plus előlapi kamera csere

iPhone 6 Plus előlapi kamera csere

Az alkatrész meghibásodására utalhat, ha a készülék által készített fotók minősége nem megfelelő, azon különböző foltok, illetve színelváltozások jelennek meg. Amennyiben a képoptimalizálási problémákra a szoftveres beállítások módosítása nem nyújt megoldást, megtörténhet, hogy az iPhone 6 Plus előlapi kamera szalagkábel cseréje válik szükségessé. Az előlapi kamera és a flex kábel cseréje 15 perces szervizfolyamat, mely a helyszínen megvárható.
iPhone 6 Plus beszédhangszóró csere

iPhone 6 Plus beszédhangszóró csere

Az alkatrész meghibásodása során azt tapasztalhatjuk, hogy telefonbeszélgetés közben nem vagy rosszul halljuk beszédpartnerünket, kihangosítás esetén azonban ez a hibajel megszűnik. Ilyen esetekben általában az iPhone 6 Plus beszédhangszóró cseréje válik szükségessé, mely folyamat megközelítőleg 15-20 percet vesz igénybe.
A 6 Plus hasonlóan a testvérmodellhez leginkább csúszós felülete és ultravékony kialakítása miatti leejtések vagy nagyobb mechanikai behatások miatt sérül meg. Szervizeseink legtöbb alkalommal deformálódott készülékházzal találkoznak vagy betört iPhone 6 Plus kijelző csere az elvégzendő munkafolyamat. Ahogyan a többi modell esetében, úgy az iPhone 6 Plus kijelzője is két részből - egy érintőüvegből és egy LCD-ből - áll, melyek sérülés vagy meghibásodás esetén kizárólag együtt cserélhetők. Az iPhone 6 Plus javítás általában 25-30 percet vesz igénybe, így a folyamat szervizünkben megvárható. Előfordulnak bizonyos esetek, amikor az iPhone 6 P meghibásodását kizárólag a készülék alaplapjának cseréjével tudjuk javítani. Az alaplapcserét minden esetben kizárólag az ügyféllel való egyeztetést követően végezzük el. Az alaplapcsere során felhasznált alkatrész gyárilag független, csupán a tesztelés idejére aktiváljuk. Bármilyen hibajelek tapasztal készülékén, hozza el szervizünkbe, ahol kollégáink egy alapos kivizsgálást követően javítják a hibát vagy kicserélik a meghibásodott alkatrészt.