Watch szerviz - Árlista

Apple Watch (Series1) 38mm kijelző csere

Apple Watch (Series1) 38mm kijelző csere

Az Apple Watch (Series1) kijelzőjét abban az esetben ajánlott cserélni, ha az erősen karcosodott, vagy törött. A mélyebb karcolódások elvághatják az ujjaidat is, így nem érdemes a cseréjével sokat várni. Szervizünkben tapasztalt kollégáink gyári minőségű alkatrészre cserélik a régit.
Apple Watch (Series1) 42mm kijelző csere

Apple Watch (Series1) 42mm kijelző csere

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha annak kijelzője erősen törött és karcolódott. Az esztétikai hátrány mellett elvághatja az ujjadat is, így egészségügyi problémát jelent. Szervizünkben az Apple Watch kijelzőjének cseréjét tapasztalt kollégáink gyors és megbízható munkával elvégzik.
Apple Watch (Series1) akkumulátor csere

Apple Watch (Series1) akkumulátor csere

Az Apple Watch (Series1) akkumulátor cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Mivel egy meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, így érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod, ahol gyári minőségű akkumulátorral pótoljuk a régit.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Bátran mondhatjuk, az Apple Watch a legnagyobb veszélynek kitett okoskészülék, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll. Igen-igen, az okostelefonoknak is kell a védelmet nyújtó ütésálló tok, vagy épp a kijelzővédő üvegfólia, de gondolj bele. A készüléked a fél életét a zsebedben, vagy társkádban tölti, viszonylag egy védettebb helyen. Ezzel szemben az okosórádra, amit a csuklódon tartasz, a nap minden percében leselkedik valamilyen komolyabb veszély. A Smart Clinic-ben éppen ebből az okból foglalkozunk széles körben az Apple Watch javításokkal, hiszen tudjuk, bármelyik pillanatban megtörténhet a készülékeddel a legrosszabb. Tudásunk mindig naprakész és megbízható alkatrészekkel dolgozunk. Ígérjük, elégedetten távozol majd a javított készülékeddel!