Watch szerviz - Árlista

Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Bátran mondhatjuk, az Apple Watch a legnagyobb veszélynek kitett okoskészülék, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll. Igen-igen, az okostelefonoknak is kell a védelmet nyújtó ütésálló tok, vagy épp a kijelzővédő üvegfólia, de gondolj bele. A készüléked a fél életét a zsebedben, vagy társkádban tölti, viszonylag egy védettebb helyen. Ezzel szemben az okosórádra, amit a csuklódon tartasz, a nap minden percében leselkedik valamilyen komolyabb veszély. A Smart Clinic-ben éppen ebből az okból foglalkozunk széles körben az Apple Watch javításokkal, hiszen tudjuk, bármelyik pillanatban megtörténhet a készülékeddel a legrosszabb. Tudásunk mindig naprakész és megbízható alkatrészekkel dolgozunk. Ígérjük, elégedetten távozol majd a javított készülékeddel!