Watch szerviz - Árlista

Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Az Apple okosóráját sokkal nehezebb megvédeni, mint egy iPhone-t, vagy épp egy MacBook-ot. Nem azért mert kisebb, egészen egyszerűen kevésbé védett, mint a zsebedben lapuló telefonod. Habár léteznek Apple Watch-ra készült karcálló tokok és fóliák, ezeket kevesen használják. Ebből adódóan sajnos kollégáink keze alatt nem kevés Apple Watch is megfordult már, leginkább kijelző csere miatt. Mivel az Apple Watch lítium-ion akkumulátorára ugyanaz igaz, mint a többi készülékre, azaz életük végén púposodnak, így érdemes gyorsabb merülés tapasztalása után szervizünkbe hoznod. Kollégáink nagy szakértelemmel és biztos kezekkel fogják megszerelni a készüléked.