Watch szerviz - Árlista

Apple Watch (Series2) 38mm kijelző csere

Apple Watch (Series2) 38mm kijelző csere

Hozd el szervizünkbe az okosórád, ha erősen karcosodott, vagy repedt a kijelzője. Egy törött kijelző akár az ujjaidat is elvághatja, így nem érdemes halogatni a cseréjét! Tapasztalt kollégáink gyors és megbízható munkával építik újjá a készüléked!
Apple Watch (Series2) 42mm kijelző csere

Apple Watch (Series2) 42mm kijelző csere

Abban az esetben javasoljuk az Apple Watch (Series2) kijelzőjének cseréjét, ha mélyebb karcolódások, vagy törések borítják. A karcodosás nem csak esztétikai probléma, hanem egészségügyi veszélyforrás is, így minél hamarabb érdemes cserélni. Szervizünkben gyorsan és megbízhatóan szervizeljük készüléked.
Apple Watch (Series2) akkumulátor csere

Apple Watch (Series2) akkumulátor csere

Az Apple Watch akkumulátor cseréje oldja meg a problémát, ha a készüléked a megszokottnál gyorsabban merül. Az elhasználódott akkumulátor felpúposodhat, így cseréje minél hamarabb ajánlott. Szervizünkben gyorsan és megbízható munkával végezzük cseréjét.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Az Apple okosóráját sokkal nehezebb megvédeni, mint egy iPhone-t, vagy épp egy MacBook-ot. Nem azért mert kisebb, egészen egyszerűen kevésbé védett, mint a zsebedben lapuló telefonod. Habár léteznek Apple Watch-ra készült karcálló tokok és fóliák, ezeket kevesen használják. Ebből adódóan sajnos kollégáink keze alatt nem kevés Apple Watch is megfordult már, leginkább kijelző csere miatt. Mivel az Apple Watch lítium-ion akkumulátorára ugyanaz igaz, mint a többi készülékre, azaz életük végén púposodnak, így érdemes gyorsabb merülés tapasztalása után szervizünkbe hoznod. Kollégáink nagy szakértelemmel és biztos kezekkel fogják megszerelni a készüléked.