Watch szerviz - Árlista

Apple Watch (S7000) 38mm kijelző csere

Apple Watch (S7000) 38mm kijelző csere

Sport Version 59.990 Ft | Sapphire Version 64.990 Ft
A 38 mm-es Apple Watch  (S7000)egy 1,5 inches, 340×272 pixel felbontású, és 290 képpont sűrűségű zafír üvegből készült retina kijelzővel rendelkezik. A mindennapi felhasználás során a kijelző megsérülhet, ha nagy ütés éri, ráejtünk egy nehezebb tárgyat, vagy leejtjük az órát. A sérülés mértékétől függetlenül ilyenkor általában csak az Apple Watch kijelző cseréje jelent megoldás.
Apple Watch (S7000) 42mm kijelző csere

Apple Watch (S7000) 42mm kijelző csere

Az Apple Watch (S7000) nagyobbik, 42 mm-es kijelzője 390×312 pixeles felbontású, 1,7 inches és 302 ppi képpont sűrűségű, zafír üvegből készült retina kijelző. A zafír borítás rendkívüli karctűrő képessége ellenére itt is előfordulhat, hogy mechanikai behatás következtében megsérülhet és használhatatlanná válhat az Apple Watch teljes kijelzője.
Apple Watch (S7000) akkumulátor csere

Apple Watch (S7000) akkumulátor csere

Az Apple Watch (S7000) akkumulátorának cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléked az utóbbi időben sokkal gyorsabban merül a megszokottnál. Ilyenkor az akkumulátor felpúposodhat, így érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod a készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Bár az eszköz kifejezetten strapabíró és a hozzá kapható különféle tokok, kijelzővédő üvegfóliák és szíjjak a legextrémebb helyzetekben is megóvhatják az okosórát, időnként mégis előfordul, hogy egy sajnálatos baleset során betörik az Apple Watch kijelzője. Más jellegű meghibásodással szervizünkben elenyésző számban találkoztunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy az elkövetkezendő hónapokban - optimálisabb esetben években - ne lenne szükség például az Apple Watch egyéb meghibásodott alkatrészeinek javítására vagy cseréjére. Sokan a 6. generációs iPod nano javítási folyamataihoz hasonlítják az Watch szervizfolyamatait, lévén hasonló méretű alkatrészekből épül fel a két eszköz.