P20 szerviz - Árlista

Huawei P20 kijelző csere

Huawei P20 kijelző csere

A kijelző sérülése az egyik legbosszantóbb dolog, ami a telefonoddal történhet. Még ha nem is válik azonnal használhatatlanná, a karcok és horzsolások akkor is akadályozhatnak abban, hogy bármit is elolvass a képernyőn vagy elvárt minőségben nézhess videókat. Szervizünkben gyorsan megoldjuk a problémád, legkésőbb egy nap múlva ismét tökéletes kijelző fog rád visszanézni.
Huawei P20 akkumulátor csere

Huawei P20 akkumulátor csere

Készüléked aksija felmondta a szolgálatot és már nem is tudod számolni, hányszor kell feltöltened egy nap? Gyere be hozzánk, képzett kollégáink válogatott alkatrésszel cserélik az akkumulátort és felfrissülve kapod vissza a telefonod.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P20 töltő csatlakozó szalagkábel csere

Huawei P20 töltő csatlakozó szalagkábel csere

Nem veszi fel a töltést a telefonod, így lassan már használni sem tudod? A töltő csatlakozó szalagkábel hibásodhatott meg, ami bár zavaró probléma, mégis egy cserével gyorsan orvosolható – akár egy napon belül.
Huawei P20 hátlap csere

Huawei P20 hátlap csere

Készüléked hátlapja durván karcolódott vagy deformálódott egy leejtés után? Ez nem csak esztétikailag okozhat neked problémát, hiszen akár a belső alkatrészek is sérülhettek. Hozd be szervizünkbe a készüléked, egy teljes bevizsgálás után válogatott alkatrésszel cseréljük a hátlapot.
Huawei P20 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P20 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Akármilyen erősen nyomod, egyszerűen nem reagál a bekapcsoló gomb és nem tudod így használni a telefonod? Nagy eséllyel cserélnünk kell a szalagkábelt, amit szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrésszel végeznek el neked.
Huawei P20 dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P20 dock átvezető szalagkábel csere

Akárhogy csavargatod a töltőkábeled, a telefonod nem akar felvenni töltést? Nem tudsz szinkronizálni se? Lehetséges, hogy a dock átvezető flex hibásodott meg, amit szervizünkben rövid időn belül cserélünk neked.
Huawei P20 kamera lencse csere

Huawei P20 kamera lencse csere

A hátlapi kamera előtti lencse cseréje akkor válik indokolttá, ha az elkészített fotók minősége egyre csak romlik, a képeken apró foltok jelennek meg vagy homályosak lesznek bármilyen fényviszony mellett. Szerviz technikus kollégáink akár egy napon belül elvégzik a szükséges javítást.
Huawei P20 hátlapi kamera csere

Huawei P20 hátlapi kamera csere

Nem tudsz egy elfogadható minőségű képet sem készíteni, mert sérült a hátlapi kamerád? Szervizünkben egy napon belül megoldjuk a problémád, válogatott alkatrésszel cseréljük a hibásat.
Huawei P20 előlapi kamera csere

Huawei P20 előlapi kamera csere

Nem tudsz egy normális szelfit sem készíteni, mert minden képed homályos vagy apró foltok jelennek meg rajta? Valószínűleg szükséged lesz az előlapi kamera cseréjére, amit mi válogatott alkatrésszel, garanciával végzünk el neked.
Huawei P20 beszédhangszóró csere

Huawei P20 beszédhangszóró csere

Alig hallod a beszédpartnered telefonálás közben és már szinte nincs is értelme telefonálnod? Valószínűleg hibásodott a beszédhangszóród, de semmi pánik, szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrészre cserélik a régit.
Huawei P20 csengő hangszóró csere

Huawei P20 csengő hangszóró csere

Nem hallod a bejövő hívásaid, a médiafájlokat vagy lemaradsz az ébresztőidről a csengő hangszóró hibája miatt? Az alkatrész cseréjével megszüntetjük a problémád és már másnap vissza is kaphatod a készüléked.
A Huawei a P20 szériával tényleg csúcskategóriás készülékeket épített meg, ami véglegesen a top gyártók közé emeli. A P20 a másik két modellhez hasonlóan rendelkezik többek között a jellegzetes notch szenzorszigettel, a hátsó kamerája pedig egy duál Leica megoldást tükröz. A "nagy testvér" Pro-hoz képest ez a készülék egy kisebb, 5,8 colos kijelzővel bír, ami egy megfelelő tok védelme nélkül könnyen sérülhet, ez szervizünkben is igen gyakori probléma. Szerencsére mindkét szerviz pontunkban tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik biztos kézzel végzik el a kijelző cseréjét, de ugyanígy fordulhatsz hozzájuk akármilyen perifériás vagy alaplapi problémával is. Akár még beázott készülékeddel is igénybe veheted a szolgáltatásunk, egy ultrahangos tisztítás segítségével újjávarázsoljuk azt.