Galaxy A3 (2016) szerviz - Árlista

Galaxy A3 (2016) kijelző csere

Galaxy A3 (2016) kijelző csere

A Galaxy A3 kijelzőjét kell cserélni, ha erősen karcosodott, megtört, vagy beégett az OLED panel. Szerviztechnikus kollégáink helyben, 1-2 óra leforgása alatt új kijelzőt ültetnek a régi helyére.
Galaxy A3 (2016) akkumulátor csere

Galaxy A3 (2016) akkumulátor csere

Az akkumulátor csökkenő ereje, és az ezzel együtt járó vészesen fogyó üzemidő okozza a legtöbb idegességet a felhasználók körében. Sajnos elkerülhetetlen az akkumulátor elfáradása, azt ajánljuk, lépj túl minél hamarabb a problémán szervizünk segítségével.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A3 (2016) hátlap csere

Galaxy A3 (2016) hátlap csere

A hátlap cseréje az, amit nem kell megindokolni és halogatni sem. Cseréje nem hosszú folyamat, rövid idő alatt újjá varázsoljuk a készüléked.
Galaxy A3 (2016) hátlapi kamera csere

Galaxy A3 (2016) hátlapi kamera csere

A foltos, homályos, vagy teljesen sötét képek a hátlapi kamera meghibásodására utalnak. Ha ezeket tapasztalod, hozd be szervizünkbe a készüléked, és elvégezzük a cseréjét.
A Samsung évente frissíti az A3, A5 és A7 szériáját, a 2016-os felhozatal igazán remekül sikerült. A felső-középkategória királyaként ismert készülék már OLED kijelzőt kapott, ami a konkurens piacot tekintve nagy lépést jelentett. A kijelzőt érdemes védeni, mivel ilyen típusút csak a Samsung tud gyártani, beszerezni is viszonylag költségesebb. Természetesen szervizpontjaikon lehetőségedben áll azt cserélni. A fémvázas telefon kevésbé deformálódik, ugyanakkor hátlapja könnyen törik, egy-két nagyobb ejtés után az is cserére szorul majd. Szervizünkben a raktárkészletünk mindig feltöltött Samsung telefonok alkatrészeiből, ritka az az eset, amikor ne tudnánk egy problémát helyben megoldani.