Galaxy A3 (2016) szerviz - Árlista

Galaxy A3 (2016) kijelző csere

Galaxy A3 (2016) kijelző csere

A Galaxy A3 kijelzőjét kell cserélni, ha erősen karcosodott, megtört, vagy beégett az OLED panel. Szerviztechnikus kollégáink helyben, 1-2 óra leforgása alatt új kijelzőt ültetnek a régi helyére.
Galaxy A3 (2016) akkumulátor csere

Galaxy A3 (2016) akkumulátor csere

Az akkumulátor csökkenő ereje, és az ezzel együtt járó vészesen fogyó üzemidő okozza a legtöbb idegességet a felhasználók körében. Sajnos elkerülhetetlen az akkumulátor elfáradása, azt ajánljuk, lépj túl minél hamarabb a problémán szervizünk segítségével.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A3 (2016) USB csatlakozó csere

Galaxy A3 (2016) USB csatlakozó csere

Ha azt látod, hogy a dock csatlakozód nem sérült, mégsincs töltés vagy szinkronizálás, nem ismeri fel kábelen keresztül a számítógéped, vagy éppen a töltő kábel mozgatásakor alkalmanként érintkezik csak, nagy eséllyel cserélni kell a dock csatlakozót. Meglehet, hogy ázás, ritkábban fizikai sérülés miatt van szükség a cserére. A javítást mi kb. fél nap alatt megoldjuk.
Galaxy A3 (2016) hátlap csere

Galaxy A3 (2016) hátlap csere

A hátlap cseréje az, amit nem kell megindokolni és halogatni sem. Cseréje nem hosszú folyamat, rövid idő alatt újjá varázsoljuk a készüléked.
Galaxy A3 (2016) kamera lencse csere

Galaxy A3 (2016) kamera lencse csere

Az életlen, zajos képeket készít a telefonod, és szoftveroldalról nem orvosolható a gond, a lencsét kell cserélni. Ez lehet leejtés miatti sérülés, karcolódás, repedés eredménye. Ha behozod hozzánk a telefont, ezt egy napon belül megoldjuk neked, hogy újra minden fontos pillanatot megörökíthess.
Galaxy A3 (2016) előlapi kamera csere

Galaxy A3 (2016) előlapi kamera csere

Zajos, homályos az összes szelfid, hiába a tökéletes fényviszonyok, mégis becsillan a fény, vagy egyszerűen nem is látsz semmit, amikor fotóznál - gyakori hibajelenségek, ha sérül az előlapi kamerád. Ilyenkor nagy eséllyel cserélni kell. Mi ezt gyári minőségű alkatrésszel megoldjuk, valószínűleg akár aznap elkészülünk a javítással, és újra úgy használhatod a kamerát, mintha a telefont aznap vetted volna.
Galaxy A3 (2016) hátlapi kamera csere

Galaxy A3 (2016) hátlapi kamera csere

A foltos, homályos, vagy teljesen sötét képek a hátlapi kamera meghibásodására utalnak. Ha ezeket tapasztalod, hozd be szervizünkbe a készüléked, és elvégezzük a cseréjét.
Galaxy A3 (2016) bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy A3 (2016) bekapcsoló szalagkábel csere

Ha azt veszed észre, hogy Galaxy A3 telefonod bekapcsológombja egyszer csak nem reagál, akárhogy nyomod, esélyes, hogy a szalagkábel hibája okozza. A készülék ilyenkor nem érzi, hogy nyomod a gombot, ami nyilván kellemetlen, a napi használatot teszi rendkívül nehézkessé – ilyenkor mindenképp cserére van szükség, amit fél-egy nap alatt (a ragasztott konstrukció miatt) mi el is végzünk.
Galaxy A3 (2016) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy A3 (2016) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Ha a telefon hangerő gombjai nem reagálnak, akkor vagy maguk a gombok sérültek, vagy a szalagkábellel van probléma. A cserét a nálunk dolgozó szakemberek fél óra alatt megoldják, ragasztással együtt 3-4 óra után ugyanolyan gondtalanul használhatod telefonálásra, zenehallgatásra a készüléket, mint korábban.
Galaxy A3 (2016) csengő hangszóró csere

Galaxy A3 (2016) csengő hangszóró csere

Ha nem hallod a videókat és a zenéket, vagy nem hallod, ha hívnak – maga a telefon válik szinte használhatatlanná ezzel. A mindennapokban alig van haszna így az eszköznek, ezért mihamarabb cserélni kell a csengő hangszórót. Mi ezt megtesszük neked: gyorsan, minimális szereléssel, alaposan tesztelve, amíg vendégül látunk egy kávéra.
Galaxy A3 (2016) beszédhangszóró csere

Galaxy A3 (2016) beszédhangszóró csere

Ha telefonáláskor azt hallod, hogy nem hallod jól a másik felet, szükség lehet rá, hogy kicseréljük a beszédhangszórót Galaxy A3 telefonodban. Ha nem tudod a telefont telefonálásra használni, talán a legfrusztrálóbb hiba. Mi ezen nagyon gyorsan tudunk segíteni, a ragasztó száradásával együtt fél-egy nap alatt kész is a csere, ami után megújult telefont vehetsz a kezedbe.
Galaxy A3 (2016) vibramotor csere

Galaxy A3 (2016) vibramotor csere

Ha a telefonod gyengén, kimaradozva rezeg, vagy egyáltalán nem képes erre, a vibramotor cseréjére lesz szükség. A vibrálás igen fontos funkciója a telefonnak – ha a háttérzajoktól nem hallod meg a hívást, vagy le kell halkítanod a telefonod, létfontosságú lehet. Kollégáink rutinosan cserélik a motort, egy napon belül úgy használhatod a készüléket, mintha először bontottad volna ki.
A Samsung évente frissíti az A3, A5 és A7 szériáját, a 2016-os felhozatal igazán remekül sikerült. A felső-középkategória királyaként ismert készülék már OLED kijelzőt kapott, ami a konkurens piacot tekintve nagy lépést jelentett. A kijelzőt érdemes védeni, mivel ilyen típusút csak a Samsung tud gyártani, beszerezni is viszonylag költségesebb. Természetesen szervizpontjaikon lehetőségedben áll azt cserélni. A fémvázas telefon kevésbé deformálódik, ugyanakkor hátlapja könnyen törik, egy-két nagyobb ejtés után az is cserére szorul majd. Szervizünkben a raktárkészletünk mindig feltöltött Samsung telefonok alkatrészeiből, ritka az az eset, amikor ne tudnánk egy problémát helyben megoldani.