Galaxy A3 (2017) szerviz - Árlista

Galaxy A3 (2017) kijelző csere

Galaxy A3 (2017) kijelző csere

A Galaxy A3 (2017) cserére szoruló kijelzője karcos, vagy törött. Szervizeinkben raktárkészleteink mindig feltöltöttek, legtöbb esetben még aznap, 1-2 órán belül elvégezzük a telefonod kijelzőjének cseréjét.
Galaxy A3 (2017) akkumulátor csere

Galaxy A3 (2017) akkumulátor csere

Az akkumulátor csere az, amin a leggyorsabban túl kell esni. Elkerülhetetlen, ráadásul ha az ember sokáig szenved egy gyorsan lemerülő telefonnal, abból sehogy sem jön ki jól. A Smart Clinic-ben gyors megoldást kínálunk a problémádra.
Galaxy A3 (2017) hátlap csere

Galaxy A3 (2017) hátlap csere

A Galaxy A3 (2017) hátlapját akkor kell cserélni, ha az karcos, törött, vagy deformálódott. Üzleteinkben legtöbb esetben van raktárkészleten az említett alkatrész, így még aznap vállalni tudjuk cseréjét.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A3 (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Galaxy A3 (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a készüléked bekapcsoló gombja nem reagál erős nyomásra sem, cserére szorul. Hozd be egyik szervizünkbe a készüléked, és rövid időn belül megjavítjuk.
Galaxy A3 (2017) beszéd hangszóró csere

Galaxy A3 (2017) beszéd hangszóró csere

Alig hallod hívások során a beszélgetőpartnered? Valószínűleg a készüléked beszéd hangszórójának cseréje szükséges. Szervizünkben elvégezzük a meghibásodott alkatrész cseréjét.
A Samsung Galaxy A család legkisebb tagja a Galaxy A3, ami már vásárlók tízezreinek okoz örömet. A megszokottnál kisebb, kompakt telefon remek társ, ha elutasítod a tepsi méretű, hatalmas készülékeket és egy könnyen kezelhető, de mégis gyors telefonra vágysz. A Galaxy A3 (2017) felépítése sem bóvli kategória, merevített fémváza miatt kevésbé deformálódik, jobban bírja a gyűrődést, ezért tartós készüléknek mondható. Mindezek ellenére a Super-AMOLED kijelzője és hátlapja könnyedén karcolódik, nagyobb ütések során eltörik, amiket szervizünkben tudsz cseréltetni. Érdekesség, hogy a készülék IP68-as szabványt kapott, ami vízlepergető, ugyanakkor a mélyebb süllyedéseket már nem bírja, beázik a készülék. Ha időben hozod szervizünkbe, ultrahangos tisztítóval takarítjuk meg az oxidálódott alkatrészeket. Szervizeinkben készleteinket mindig frissen tartjuk, Galaxy A3 (2017) alkatrészekből mindig van raktáron. Ha gyors és megbízható megoldást keresel, válaszd szervizpontjaink egyikét.