Galaxy A3 (2017) szerviz - Árlista

Galaxy A3 (2017) kijelző csere

Galaxy A3 (2017) kijelző csere

A Galaxy A3 (2017) cserére szoruló kijelzője karcos, vagy törött. Szervizeinkben raktárkészleteink mindig feltöltöttek, legtöbb esetben még aznap, 1-2 órán belül elvégezzük a telefonod kijelzőjének cseréjét.
Galaxy A3 (2017) akkumulátor csere

Galaxy A3 (2017) akkumulátor csere

Az akkumulátor csere az, amin a leggyorsabban túl kell esni. Elkerülhetetlen, ráadásul ha az ember sokáig szenved egy gyorsan lemerülő telefonnal, abból sehogy sem jön ki jól. A Smart Clinic-ben gyors megoldást kínálunk a problémádra.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A3 (2017) dock csatlakozó csere

Galaxy A3 (2017) dock csatlakozó csere

Ha a mobilod nem tölt, pedig a docknak látszólag nincsen komolyabb baja, jó eséllyel a dock csatlakozóval lehet probléma. Ez lehet a gond akkor is, ha a számítógéped egyszerűen nem ismeri fel az eszközt a kábelen keresztül, de ha csak alkalmanként érzékeli a kábel mozgatásakor, akkor is erre gyanakodhatsz.
Galaxy A3 (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Galaxy A3 (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a készüléked bekapcsoló gombja nem reagál erős nyomásra sem, cserére szorul. Hozd be egyik szervizünkbe a készüléked, és rövid időn belül megjavítjuk.
Galaxy A3 (2017) beszéd hangszóró csere

Galaxy A3 (2017) beszéd hangszóró csere

Alig hallod hívások során a beszélgetőpartnered? Valószínűleg a készüléked beszéd hangszórójának cseréje szükséges. Szervizünkben elvégezzük a meghibásodott alkatrész cseréjét.
Galaxy A3 (2017) hátlap csere

Galaxy A3 (2017) hátlap csere

A Galaxy A3 (2017) hátlapját akkor kell cserélni, ha az karcos, törött, vagy deformálódott. Üzleteinkben legtöbb esetben van raktárkészleten az említett alkatrész, így még aznap vállalni tudjuk cseréjét.
Galaxy A3 (2017) hátlapi kamera csere

Galaxy A3 (2017) hátlapi kamera csere

Ha a hátlapi kamera sérül, rengetegféleképpen sikerülhetnek félre a fotóid, és nem a te hibádból: a fókusz eltolódása, fura fények, becsillanás, homály, mind annak a jelei lehetnek, hogy sérült az alkatrész. Aggodalomra semmi ok; egy napon belül kicseréljük neked, hogy újra profin fotózhass.
Galaxy A3 (2017) kamera lencse csere

Galaxy A3 (2017) kamera lencse csere

Ha minden fényképed használhatatlan, mert zajos, csillan, torz vagy éppen még csak nem is látod, amit fotóznál, pedig a szoftvernek nincs baja, megértjük, hogy frusztrál. Nagy eséllyel a kamera lencséd szorul cserére valamilyen fizikai sérülés miatt - de ez nem gond, mert még ragasztással együtt is egy napon belül megújult telefont kapsz vissza.
Galaxy A3 (2017) előlapi kamera csere

Galaxy A3 (2017) előlapi kamera csere

Ha minden kép, amit lősz, homályos vagy éppen becsillan, amikor nem kéne, ha nem is látod rendesen, amit fényképeznél, vagy éppen a fókusz nem jó sehogy sem, a kamera lencse lehet a hibás. De aggódnod nem kell, mert mi fél-egy nap alatt úgy cseréljük ki neked, hogy olyan profi képeket lőhetsz utána, mintha új telefont vettél volna.
Galaxy A3 (2017) csengő hangszóró csere

Galaxy A3 (2017) csengő hangszóró csere

Talán az egyik legfrusztrálóbb hiba, ha épp a telefon csengő hangszórója hibásodik meg, hiszen így pont a telefonálás válik problémássá. Hívásokról maradsz le, ébresztőket alszol át, és a médialejátszás sem működik jól. Lehet a gond beázás vagy fizikai sérülés - mindegy, mert nálunk gyári minőségű alkatrészre cseréljük egy napon belül.
Galaxy A3 (2017) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy A3 (2017) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Az egyik legfrusztrálóbb hiba lehet, ha egyszerűen nem tudod a hangerőt szabályozni, ha éppen telefonálsz vagy zenét hallgatnál. Hívásokról maradhatsz így le, de már az is baj, ha csak a szórakozásodat hiúsítja meg. Ha nem a gombok a hibásak, a hangerőszabályzó szalagkábelt kell cserélnünk - mi ezt nagy eséllyel raktárról megtehetjük, akár egy nap alatt újjászületett telefont adva a kezedbe.
Galaxy A3 (2017) vibramotor csere

Galaxy A3 (2017) vibramotor csere

Ha nem rezeg a telefonod lehalkítva, nem egyszerűen értesítésekről, de nagyon fontos üzenetekről, hívásokról maradhatsz le. Aggódnod viszont nem kell, mert gyári minőségű alkatrésszel tudjuk pótolni a sérült vibramotort, és egy nap alatt ugyanúgy használhatod, mint új korában.
A Samsung Galaxy A család legkisebb tagja a Galaxy A3, ami már vásárlók tízezreinek okoz örömet. A megszokottnál kisebb, kompakt telefon remek társ, ha elutasítod a tepsi méretű, hatalmas készülékeket és egy könnyen kezelhető, de mégis gyors telefonra vágysz. A Galaxy A3 (2017) felépítése sem bóvli kategória, merevített fémváza miatt kevésbé deformálódik, jobban bírja a gyűrődést, ezért tartós készüléknek mondható. Mindezek ellenére a Super-AMOLED kijelzője és hátlapja könnyedén karcolódik, nagyobb ütések során eltörik, amiket szervizünkben tudsz cseréltetni. Érdekesség, hogy a készülék IP68-as szabványt kapott, ami vízlepergető, ugyanakkor a mélyebb süllyedéseket már nem bírja, beázik a készülék. Ha időben hozod szervizünkbe, ultrahangos tisztítóval takarítjuk meg az oxidálódott alkatrészeket. Szervizeinkben készleteinket mindig frissen tartjuk, Galaxy A3 (2017) alkatrészekből mindig van raktáron. Ha gyors és megbízható megoldást keresel, válaszd szervizpontjaink egyikét.