Galaxy A3 szerviz - Árlista

Galaxy A3 kijelző LCD + touch csere

Galaxy A3 kijelző LCD + touch csere

A kijelző sérülése több típusú lehet: kisebb sérülés esetén a védőüveg sérül, rosszabb esetben viszont az érintőlap és az LCD is. Mindkét esetben a Samsung Galaxy A3 kijelző csere javasolt.
Galaxy A3 akkumulátor csere

Galaxy A3 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy A3 akkumulátor cserére akkor van szükség, ha a töltőről való lecsatlakoztatás után folyamatosan kikapcsol vagy újraindul a készülék vagy max. 10-30%-os töltöttségi szintig lehet feltölteni.
Galaxy A3 USB csatlakozó csere

Galaxy A3 USB csatlakozó csere

Ha nem reagál a Galaxy A3 a hálózatról való töltésre vagy a számítógéphez csatlakoztatásra, akkor valószínű, hogy meghibásodott az USB csatlakozó. A hibát a Galaxy A3 USB csatlakozó cseréje oldhatja meg.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A3 hátlap csere

Galaxy A3 hátlap csere

Abban az esetben, ha berepedt, esetleg betört a Galaxy A3 hátlapja, akkor az esztétika megjelenés és a belső alkatrészek megóvása érdekében javasoljuk a Samsung Galaxy A3 hátlap cserét.
Galaxy A3 fülhallgató jack csatlakozó csere

Galaxy A3 fülhallgató jack csatlakozó csere

A Galaxy A3 fülhallgató jack csatlakozó csere akkor indokolt, ha a készülékre csatlakoztatott fülhallgatón nem hallható az elindított hanganyag. Oka lehet: szennyeződés vagy ázás okozta érintkezési hiba.
Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha nem reagál a Galaxy A3 a bekapcsoló gomb megnyomására, akkor valószínű, hogy a szalagkábel hibásodott meg. A problémát a Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere oldhatja meg.
Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Ha a Galaxy A3 nem reagál a hangerő fel-le állítására, akkor vagy a hangerő gomb hibásodott meg, vagy a gomb szalagkábele. A második esetben indokolt a Samsung Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel csere.
Galaxy A3 kijelző keret csere

Galaxy A3 kijelző keret csere

Ha olyan nagymértékben sérült meg a készülék, hogy a kijelző keret is eltört, vagy megrepedt, akkor a belső alkatrészek épsége érdekében javasoljuk a Samsung Galaxy A3 kijelző keret cserét mielőbb elvégeztetni.
Galaxy A3 közelségérzékelő csere

Galaxy A3 közelségérzékelő csere

Ha telefonáláskor a készüléket a füledhez tartva nem sötétül el automatikusan a kijelző, akkor valószínű, hogy meghibásodott a közelségérzékelő. Ilyenkor javasoljuk a Galaxy A3 közelségérzékelő cserét.
Galaxy A3 beszéd hangszóró csere

Galaxy A3 beszéd hangszóró csere

A Samsung Galaxy A3 beszéd hangszóró csere akkor indokolt, ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, viszont kihangosítva a készülék alsó hangszóróján keresztül megfelelően hallod Őt.
Galaxy A3 csengő hangszóró csere

Galaxy A3 csengő hangszóró csere

Ha a Galaxy A3 hangszóró nem képes megszólaltatni a hangokat, esetleg a megszokottnál rosszabb minőségben hallhatóak a hanganyagok, akkor indokolt a Samsung Galaxy A3 csengő hangszóró csere.
Galaxy A3 home gomb csere

Galaxy A3 home gomb csere

Ha a Galaxy A3 home gomb a megszokottnál jobban mozog, „lötyög” vagy nedvesség érte és meghibásodott az elektronikája, akkor a Samsung Galaxy A3 home gomb csere fogja orvosolni a problémát.
Galaxy A3 előlapi kamera csere

Galaxy A3 előlapi kamera csere

Ha a megszokottnál rosszabb minőségű képeket készít az előlapi kamera, akkor az újra szoftverezés megoldást nyújthat, ha nem, akkor a Samsung Galaxy A3 előlapi kamera csere oldhatja meg a problémát.
Galaxy A3 hátlapi kamera csere

Galaxy A3 hátlapi kamera csere

Ha a hátlapi kamera rossz minőségű képeket készít (életlenek, „zajosak”), akkor valószínű, hogy meghibásodott. Ha az újra szoftverezés nem segít, akkor a Samsung Galaxy A3 hátlapi kamera csere javasolt.
A 2015-ben megjelent Samsung Galaxy A3 egy rendkívül jól összerakott, megbízható fémházas készülék, mely azok számára lehet tökéletes választás, akik nem szeretnék a csúcsmodellek árait megfizetni, azonban nem érik be a tömegtermékek teljesítményével. Ahogyan az Androidos készülékek nagy részét, az A3-at is általában szoftverhiba miatt hozzák be szervizeinkbe. Emellett a Galaxy A3 kijelző csere is viszonylag gyakori folyamat nálunk, hiszen az okostelefonok manapság sportból törnek. Egy óvatlan mozdulat és már megtörtént a baj. Számos esetben találkoztunk már beázott Galaxy A3-mal, melyet ultrahangos tisztítással tudunk javítani. Egyébként a készülék egy valóban strapabíró, megbízható modell, különösebb panasz nem érkezett rá ügyfeleinktől.