Galaxy A5 (2017) szerviz - Árlista

Galaxy A5 (2017) kijelző csere

Galaxy A5 (2017) kijelző csere

Kijelző cserére leggyakrabban akkor hozzák ügyfeleink a készüléküket, ha az már használhatatlanná tört, esetleg olyan mély karcok borítják, amelyek felsértik az ujjaikat. Azt javasoljuk, ne várd meg a legrosszabb állapotokat, ess túl hamarabb az elmaradhatatlan kijelző cserén! Raktáraink mindig teltek, kollégáink felkészültek, szervizterheltégtől függően még aznap megjavítjuk a készüléked!
Galaxy A5 (2017) akkumulátor csere

Galaxy A5 (2017) akkumulátor csere

A telefon mindig a legrosszabbkor merül le. Vagy egy fontos hívás során, vagy épp egy játék közben, amikor saját rekordodat döntenéd meg. Ha naponta többször is lemerül, megérett egy akkumulátor cserére. Szervizterheltségtől függően, helyben elvégezzük a munkafolyamatot.
Galaxy A5 (2017) hátlap csere

Galaxy A5 (2017) hátlap csere

Egy törött hátlap még nem jelenti a világ végét, de a készülék használatát nagyban nehezíti. Szabadítsd meg magad a tehertől, és végeztesd nálunk a Galaxy A5 (2017) hátlap cseréjét. Szakértő kollégáink terheltségtől függően 1-2 órán belül végeznek a szereléssel.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Galaxy A5 (2017) talán az utolsó olyan Galaxy A szeriás telefon, aminek OLED kijelzője még nem éri körbe teljesen az előlapot. Ennek függvényében kevésbé sérülékeny, mint a 2018-as modellek. Ugyanakkor nem szabad abban a tévhitben sem élni, hogy mindent túlél. Egy szerencsétlenebb ejtés gyakran von maga után egy Galaxy A5 (2017) kijelző cserét. Különböző nyílásai kismértékben ellenállnak a víznek, de nagyobb nyomás alatt feladja a harcot, és beázik. Habár leggyakoribb munkafolyamataink a hátlap-, akkumulátor- és kijelző cseréje, a telefon sok-sok perifériából tevődik össze, amik közül a legtöbbje használat során elhasználódik, elromlik. Raktárunkat feltöltöttük a Galaxy A5 (2017) valamennyi perifériájából, így a legtöbb javítást helyben elvégezzük.