Galaxy A5 (2017) szerviz - Árlista

Galaxy A5 (2017) kijelző csere

Galaxy A5 (2017) kijelző csere

Kijelző cserére leggyakrabban akkor hozzák ügyfeleink a készüléküket, ha az már használhatatlanná tört, esetleg olyan mély karcok borítják, amelyek felsértik az ujjaikat. Azt javasoljuk, ne várd meg a legrosszabb állapotokat, ess túl hamarabb az elmaradhatatlan kijelző cserén! Raktáraink mindig teltek, kollégáink felkészültek, szervizterheltégtől függően még aznap megjavítjuk a készüléked!
Galaxy A5 (2017) akkumulátor csere

Galaxy A5 (2017) akkumulátor csere

A telefon mindig a legrosszabbkor merül le. Vagy egy fontos hívás során, vagy épp egy játék közben, amikor saját rekordodat döntenéd meg. Ha naponta többször is lemerül, megérett egy akkumulátor cserére. Szervizterheltségtől függően, helyben elvégezzük a munkafolyamatot.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A5 (2017) dock csatlakozó csere

Galaxy A5 (2017) dock csatlakozó csere

A dock csatlakozó nehezen sérül, de ha mégis, azt észlelheted, hogy a dockot a számítógép nem észleli, és a töltés funkció sem működik. Ez különösen frusztráló lehet, ha éjszaka töltőn hagyod a telefont, és csak reggel veszed észre. Mi viszont akár egy nap alatt hiba nélkül, gyári minőségű alkatrésszel cseréljük a kábeledet.
Galaxy A5 (2017) hátlap csere

Galaxy A5 (2017) hátlap csere

Egy törött hátlap még nem jelenti a világ végét, de a készülék használatát nagyban nehezíti. Szabadítsd meg magad a tehertől, és végeztesd nálunk a Galaxy A5 (2017) hátlap cseréjét. Szakértő kollégáink terheltségtől függően 1-2 órán belül végeznek a szereléssel.
Galaxy A5 (2017) kamera lencse csere

Galaxy A5 (2017) kamera lencse csere

Ha azt veszed észre, hogy hiába a nagyszerű kamera, minden képed szemcsés, homályos, vagy akár nem is látod mit fényképeznél, nagy az esélye, hogy sérült a lencséd. Ha furcsán csillannak a fények, és sehogy sem sikerül egy tiszta képet csinálnod, pedig a viszonyok ideálisak, jó eséllyel cserélni kell, hogy újra megörökíthesd a legszebb pillanataid.
Galaxy A5 (2017) előlapi kamera csere

Galaxy A5 (2017) előlapi kamera csere

Ha rendszeresen fotózol, szelfizel, és azt veszed észre, hogy a képek akkor is homályosak vagy zajosak, amikor a fényviszonyok tökéletesek, az előlapi kamerával lehet a baj. Lehet, hogy egyáltalán nem is látod a képet, pedig nem a szoftverrel van a gond, vagy éppen indokolatlanul becsillan a fény. Ilyenkor cserélni kell az előlapi kamerát, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.
Galaxy A5 (2017) hátlapi kamera csere

Galaxy A5 (2017) hátlapi kamera csere

Szeretsz minden érdekeset, fontosat, szépet megörökíteni a mindennapokban, de egyszerűen nem tudsz a kamerával rendesen fotózni? Akárhogy tisztítod, a kép homályos, zajos, a fények furcsán csillannak be? Nagy az esélye, hogy a hátlapi kamera sérülhetett - ezt mi gyorsan és profin le tudjuk neked cserélni, így a továbbiakban is ugyanolyan csúcsminőségben tudsz képeket készíteni.
Galaxy A5 (2017) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy A5 (2017) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Elképesztően idegesítő, sőt, néha kellemetlen lehet, ha nem tudsz hangerőt állítani a telefonodon. Ha épp olyan helyen indítasz el egy zenét vagy videót, ahol nem kellene hangosan lejátszani, vagy egy hívás hangerejét nem tudod feljebb venni, és így nem hallod, mit mondanak.
Galaxy A5 (2017) csengő hangszóró csere

Galaxy A5 (2017) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró meghibásodása az egyik legkellemetlenebb hiba: nem csak, hogy nem tudod kiélvezni a videókat, zenéket, de a legfontosabb hívásokról is lemaradhatsz, hiszen egyszerűen nem hallod, ahogyan cseng a telefon. Ezzel a legfőbb funkcióihoz nem férsz hozzá. Mi ezt fél-egy nap alatt, gyári minőségű alkatrésszel oldjuk meg, hogy újra teljes értékűként használhasd a készüléked.
Galaxy A5 (2017) vibramotor csere

Galaxy A5 (2017) vibramotor csere

A vibramotor meghibásodása nagyon kellemetlen lehet, hiszen rengeteg helyzetben kell a telefonod lehalkítani - ilyenkor csak a vibrálás az, ami miatt a fontos üzenetek, értesítők, hívások mégis elérnek hozzád, enélkül könnyen lemaradhatsz róluk. Ha viszont cserélni kell, profi kollégáink rutinosan, gyári minőségű alkatrésszel oldják ezt meg.
A Galaxy A5 (2017) talán az utolsó olyan Galaxy A szeriás telefon, aminek OLED kijelzője még nem éri körbe teljesen az előlapot. Ennek függvényében kevésbé sérülékeny, mint a 2018-as modellek. Ugyanakkor nem szabad abban a tévhitben sem élni, hogy mindent túlél. Egy szerencsétlenebb ejtés gyakran von maga után egy Galaxy A5 (2017) kijelző cserét. Különböző nyílásai kismértékben ellenállnak a víznek, de nagyobb nyomás alatt feladja a harcot, és beázik. Habár leggyakoribb munkafolyamataink a hátlap-, akkumulátor- és kijelző cseréje, a telefon sok-sok perifériából tevődik össze, amik közül a legtöbbje használat során elhasználódik, elromlik. Raktárunkat feltöltöttük a Galaxy A5 (2017) valamennyi perifériájából, így a legtöbb javítást helyben elvégezzük.