Galaxy A5

Galaxy A5 akkumulátor csere

Galaxy A5 akkumulátor csere

Akkor indokolt a Samsung Galaxy A5 akkumulátor csere, ha a készülék folyamatosan kikapcsol vagy újraindul a töltőről való lecsatlakoztatás után, továbbá 10-30%-os szintnél feljebb nem képes feltöltődni.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A5 hátlap csere

Galaxy A5 hátlap csere

Ha a Galaxy A5 hátlap betört vagy karcolódott, a kezed és a többi alkatrész épségének érdekében érdemes minél előbb kicserélni azt! Szervizünkben azonnal, helyben megoldjuk a problémát.
Galaxy A5 home gomb csere

Galaxy A5 home gomb csere

A Samsung Galaxy A5 home gomb cserére akkor van szükség, ha a gomb nem reagál az érintésre/ megnyomásra, vagy nem képes megfelelően leolvasni az előzőleg már beállított ujjlenyomatot.
Galaxy A5 fülhallgató jack csatlakozó csere

Galaxy A5 fülhallgató jack csatlakozó csere

Akkor indokolt a Galaxy A5 fülhallgató jack csatlakozó csere, ha a fülhallgatón keresztül nem hallhatóak az audio vagy médiafájlok. Szennyeződés, beázás, vagy a szalagkábel sérülése okozhatja a hibát.
Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Akkor indokolt a Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel cseréje, ha a készülék nem reagál a hangerő szabályzó gombok megnyomására és nem lehet szabályozni általa a hangerő szintjét.
Galaxy A5 kijelző keret csere

Galaxy A5 kijelző keret csere

A Samsung Galaxy A5 kijelző keret cserére akkor van szükség, ha a készülék olyan mértékben sérült, hogy megrepedt vagy eltört maga a kijelző keret is.
Galaxy A5 közelségérzékelő csere

Galaxy A5 közelségérzékelő csere

Ha a Galaxy A5 kijelzője nem sötétül el, ha telefonáláskor a füledhez tartod a készüléket, akkor meghibásodott a közelségérzékelő. Ebben az esetben a Samsung Galaxy A5 közelségérzékelő csere javasolt.
A Samsung középkategóriás okostelefonjai hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Különösebben nem jellemző rájuk, hogy gyakran meghibásodnának, de időnként mégis előfordul. A leggyakoribb a Galaxy A5 akkumulátor hibája, aminek során a készülék nem tölt vagy csak kis mennyiségű töltést képes felvenni. Ilyenkor az alkatrész cseréje válik szükségessé. Az egyéb szoftveres meghibásodásokkal kapcsolatban blog felületünkön olvashatsz vagy kérheted szerviz munkatársaink segítségét is.