Galaxy A5

Galaxy A5 kijelző LCD + touch csere

Galaxy A5 kijelző LCD + touch csere

A Galaxy A5 kijelző 2 részből áll: az érintőlapból, valamint az LCD-ből. Ha ezek közül bármelyik is megsérül (bereped, betörik), akkor javasoljuk a Samsung Galaxy A5 kijelző cserét.
Galaxy A5 micro usb szalagkábel csere

Galaxy A5 micro usb szalagkábel csere

A Galaxy A5 USB csatlakozó csere akkor indokolt, ha a készülék nem reagál a hálózati töltésre vagy a számítógépre csatlakoztatásra. Ennek oka lehet szennyeződés vagy beázás. A csere beázáskor elkerülhető.

Galaxy A5 közelségérzékelő csere

Ha a Galaxy A5 kijelzője nem sötétül el, ha telefonáláskor a füledhez tartod a készüléket, akkor meghibásodott a közelségérzékelő. Ebben az esetben a Samsung Galaxy A5 közelségérzékelő csere javasolt.

Galaxy A5 kijelző keret csere

A Samsung Galaxy A5 kijelző keret cserére akkor van szükség, ha a készülék olyan mértékben sérült, hogy megrepedt vagy eltört maga a kijelző keret is.

Galaxy A5 home gomb csere

A Samsung Galaxy A5 home gomb cserére akkor van szükség, ha a gomb nem reagál az érintésre/ megnyomásra, vagy nem képes megfelelően leolvasni az előzőleg már beállított ujjlenyomatot.

Galaxy A5 hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy A5 hátlapi kamera csere akkor indokolt, ha a hátlapi kamerával készített képek rossz minőségűek (életlenek, foltosak). Esetenként az alkatrész újra szoftverezése segíthet a problémán.
Galaxy A5 hátlap csere

Galaxy A5 hátlap csere

Ha a Galaxy A5 hátlap betört vagy karcolódott, a kezed és a többi alkatrész épségének érdekében érdemes minél előbb kicserélni azt! Szervizünkben azonnal, helyben megoldjuk a problémát.

Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Akkor indokolt a Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel cseréje, ha a készülék nem reagál a hangerő szabályzó gombok megnyomására és nem lehet szabályozni általa a hangerő szintjét.

Galaxy A5 fülhallgató jack csatlakozó csere

Akkor indokolt a Galaxy A5 fülhallgató jack csatlakozó csere, ha a fülhallgatón keresztül nem hallhatóak az audio vagy médiafájlok. Szennyeződés, beázás, vagy a szalagkábel sérülése okozhatja a hibát.

Galaxy A5 csengő hangszóró csere

A Samsung Galaxy A5 csengő hangszóró csere akkor javasolt, ha a készülék nem képes lejátszani, vagy csak rossz minőségben tudja megszólaltatni az értesítő hangjelzéseket és a médiafájlok hanganyagait.

Galaxy A5 beszéd hangszóró csere

A Samsung Galaxy A5 beszéd hangszóró csere akkor indokolt, ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, viszont kihangosítva a készülék alsó hangszóróján keresztül megfelelően hallod őt.

Galaxy A5 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha nem reagál a Samsung Galaxy A5 készüléked a bekapcsoló gomb megnyomásra, akkor valószínű, hogy meghibásodott maga a gomb, vagy a bekapcsoló gomb szalagkábel.

Galaxy A5 akkumulátor csere

Akkor indokolt a Samsung Galaxy A5 akkumulátor csere, ha a készülék folyamatosan kikapcsol vagy újraindul a töltőről való lecsatlakoztatás után, továbbá 10-30%-os szintnél feljebb nem képes feltöltődni.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.

Galaxy A5 előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy A5 előlapi kamera csere akkor indokolt, ha a vele készített képek rossz minőségűek (életlenek, foltosak) és az alkatrész újra szoftverezése sem orvosolja a problémát.
A Samsung középkategóriás okostelefonjai hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Különösebben nem jellemző rájuk, hogy gyakran meghibásodnának, de időnként mégis előfordul. A leggyakoribb a Galaxy A5 akkumulátor hibája, aminek során a készülék nem tölt vagy csak kis mennyiségű töltést képes felvenni. Ilyenkor az alkatrész cseréje válik szükségessé. Az egyéb szoftveres meghibásodásokkal kapcsolatban blog felületünkön olvashatsz vagy kérheted szerviz munkatársaink segítségét is.