Galaxy Ace 3 szerviz - Árlista

Galaxy Ace 3 kijelző csere

Galaxy Ace 3 kijelző csere

A Samsung Galaxy Ace 3 kijelzője vagy annak szalagkábele mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) sérülhet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés is keletkezhet. Abban az esetben is a teljes kijelzőt kell kicserélni, ha az LCD kijelző nem, csak az érintőkijelző rongálódott meg.

Galaxy Ace 3 érintő üveg csere

Galaxy Ace3 érintő üveg
Galaxy Ace 3 akkumulátor csere

Galaxy Ace 3 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék a mindennapi használat során a szokásosnál gyorsabban merül le, 10-30%-on lévő töltöttség esetén kikapcsol, esetleg töltőre való csatlakoztatás nélkül nem is működik. A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátorcseréje során az alkatrészt teljes egészében kicserélik, javítása nem lehetséges.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy Ace 3 micro usb szalagkábel csere

Galaxy Ace 3 micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy Ace 3 Micro-USB típusú csatlakozóval van ellátva. Adatátvitel és akkumulátortöltés miatt elengedhetetlen, hogy készülékünk Micro-USB csatlakozója megfelelően működjön. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy Samsung Galaxy Ace 3 készülékünk problémájára egy alapos tisztítás megoldást jelenthet, de sajnos jellemzőbb a komplett Micro-USB Port cseréje.
Galaxy Ace 3 hátlap csere

Galaxy Ace 3 hátlap csere

A Samsung Galaxy Ace 3 hátlapjának leginkább esztétikai szerepe van. Leejtés, ütődés során okozott sérülések esetében azonban nem csak a látvány hiányosságai, de az esetleges kézen okozott sérülések (karcolások, vágások) fennálló veszélye is az alkatrész cseréjét indokolja.
Galaxy Ace 3 beszédhangszóró csere

Galaxy Ace 3 beszédhangszóró csere

A Samsung Galaxy Ace 3 beszédhangszórója általában beázás vagy valamilyen szennyeződés miatt hibásodik meg. Ha telefonhívásnál nagyon halkan vagy egyáltalán nem halljuk a vonal másik végén lévő felet, azonban, ha kihangosításkor az alsó hangszóró kifogástalanul üzemel, Samsung Ace 3 készülékünk mindenképpen javításra szorul.
Galaxy Ace 3 csengő modul + jack csatlakozó csere

Galaxy Ace 3 csengő modul + jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy Ace 3 csengő modulja szolgáltatja a telefon külső hangjait, a különböző médiatartalmak, értesítések és minden egyéb hangjelzés ezen modulból származik. A jack csatlakozó, mely a fülhallgató telefonnal való csatlakozását biztosítja, ugyanezen panelen található, ezért ha a felsorolt funkciók nem működnek, a készülékünkben esedékessé válik a csengő modul és a jack csatlakozó cseréje.
Galaxy Ace 3 hátlapi kamera csere

Galaxy Ace 3 hátlapi kamera csere

Amennyiben Samsung Galaxy Ace 3 hátlapi kamerája által készített képek minősége nem megfelelő, homályosak vagy fekete foltok láthatók rajtuk, esetleg a blende nem nyílik ki fényképezés során és egy esetleges újra szoftverezés sem segít, készülékünk hátlapi kamerája csérére szorul. A hátlapi kamera meghibásodásakor előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Ace 3 előlapi kamerája sem üzemel.
Galaxy Ace 3 előlapi kamera csere

Galaxy Ace 3 előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy Ace 3 előlapi kamerájának meghibásodása esetén a kamera homályos képet készít függetlenül a fényviszonyoktól vagy a szoftverezéstől. A Samsung Galaxy Ace 3 készülékek előlapi kamerájának meghibásodásakor a közelség- és a fényérzékelő modul is funkcióját veszítheti. Ha nem működik az automatikus fényerő kalibrálás, készülékünk előlapi kamerájának cseréje elengedhetetlen.
A Samsung Galaxy Ace 3 2013. júniusában jelent meg Magyarországon. A telefonnal kapcsolatos leggyakoribb Samsung Ace 3 javítás a 4 colos Super AMOLED kijelző cseréje, ugyanis leejtés vagy ütődés során az említett alkatrész könnyen megrepedhet vagy betörhet. Szintén gyakran fordul elő, hogy ügyfeleink a telefon akkumulátor cseréje miatt keresik fel Samsung Galaxy Ace 3 szervizeinket. A készülék akkumulátorok általában másfél, két évig működnek nagyobb hibák nélkül, ezt követően azonban az akkumulátor rohamos teljesítménycsökkenése figyelhető meg. A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátor cseréje néhány perc alatt elvégezhető folyamat. További meghibásodások a Galaxy Ace 3 micro USB szennyeződés általi üzemzavara, illetve a kijelző sérülését okozó fizikai behatások következtében előforduló hátlapi repedések. Ha készülékén bármilyen hibajelet érzékel, érdemes azt elhoznia Samsung Galaxy Ace 3 szervizeinkbe, ahol hozzáértő, szakképzett kollégák a lehető leggyorsabban megjavítják a meghibásodott készülékét.