Galaxy J5 (2015) szerviz - Árlista

Galaxy J5 (2015) kijelző csere

Galaxy J5 (2015) kijelző csere

A karcos, törött kijelző nem csak esztétikai szempontból előnytelen. Egyrészt ha egy erősebb törés húzódik a kijelzőn, és sérül a touch, érzéketlenné válhat a kijelződ, ami a telefont használhatatlanná teszi. Másrészt, ha később értékesíteni szeretnéd a telefonod, sokat von le az anyagi értékéből, ha a kijelzője karcos.
Galaxy J5 (2015) akkumulátor csere

Galaxy J5 (2015) akkumulátor csere

A Galaxy J5 akkumulátorának cseréje indokolt, ha a készüléked kevésbé intenzív használat mellett pár órán belül lemerül. Az akkumulátor komolyabb hibájára utal, ha a telefonod hirtelen, előjelek nélkül kikapcsol és töltőre dugva sem kapcsol be. Mivel az elfáradt akkumulátor felpúposodik, így a telefon hátlapját és belső alkatrészeit egyaránt nyomás alá helyezheti.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy J5 (2015) micro USB csatlakozó csere

Galaxy J5 (2015) micro USB csatlakozó csere

A Galaxy J5 micro usb csatlakozójának cseréje általános szervizelési eljárásunk. A csatlakozó meghibásodása egyaránt köthető porosodáshoz, beázáshoz, töréshez is. Mivel a készülék létfontosságú alkatrésze, így cseréje azonnal szükséges. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül vállaljuk a cseréjét.
Galaxy J5 (2015) fülhallgató szalagkábel csere

Galaxy J5 (2015) fülhallgató szalagkábel csere

A fülhallgató bemenetét szinte naponta használod, így a port erősített veszélynek van kitéve. A napi használat során megkophat, eltömődhet. Ráadásul a jack szalagkábele vékony alkatrész, amely könnyen szakad, a kisebb erőhatásokat sem bírja ki, így általában az jelenti a probléma forrását. Szervizünkben cseréljük a hibás alkatrészt.
Galaxy J5 (2015) hátlapi kamera csere

Galaxy J5 (2015) hátlapi kamera csere

A meghibásodott Galaxy J5 kamera zajos, és homályos képeket készít. A lencséje ritka esetben törik meg, de előfordulhat. Ilyenkor szemmel látható a probléma, de ha a meghibásodás belülről, a telefon belsejében keletkezett, egy alaposabb tesztre lesz szükség az azonosításához.
Galaxy J5 (2015) előlapi kamera csere

Galaxy J5 (2015) előlapi kamera csere

Az előlapi kamera meghibásodását egyaránt okozhatja szoftveres hiba, porosodás és természetesen a kívülről érkező erősebb behatások is. Mindegyik baleset sajátságos hibajeleket mutat. Szervizünkben bevizsgáljuk a készüléket, és javítjuk a hibáit.
Galaxy J5 (2015) csengő hangszóró csere

Galaxy J5 (2015) csengő hangszóró csere

A Galaxy J5 csengő hangszórójának meghibásodására kell gyanakodnod, ha a készüléken lejátszott videók alatt nem szólal meg a hang. De az is az alkatrész hibájára utal, ha nem ad csengő jelzést a Galaxy J5, ha hívnak. Szervizünkben gyorsan, minőségi alkatrészre cseréljük a hibás csengő hangszórót.
Galaxy J5 (2015) beszéd hangszóró csere

Galaxy J5 (2015) beszéd hangszóró csere

A hibás beszédhangszóró tompán, recsegve, vagy egyáltalán nem szolgáltatja a beszélgetőpartnered hangját. Meghibásodásainak okai lehetnek többek között a túlzott porosodás, szoftveres hiba, és az alkatrész törése is. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát és megjavítjuk.
Galaxy J5 (2015) bekapcsoló gomb csere

Galaxy J5 (2015) bekapcsoló gomb csere

A Galaxy J5 bekapcsoló gomb cseréje válik esedékessé, ha a gomb erős nyomásra sem reagál. Előfordulhat, hogy egy nagyobb esés következtében betört, ilyenkor erősebb kattanó hangot hallat. Hosszabb használat során pedig könnyedén elkophat. Szervizünkben rövid idő alatt megoldjuk a problémát.
Galaxy J5 (2015) home gomb csere

Galaxy J5 (2015) home gomb csere

Ha erős nyomásra sem érzékel a Galaxy J5 home gombja, a cseréje oldja meg a problémát. Hosszabb használat során megkophat, horzsolódhat a felülete, ami nem csak esztétikai szempontból előnytelen, de egy esetleges értékesítés során is csökkenti a készülék árát.
Habár sokszínű az okostelefonok piacának palettája, mégis a készülékek meghibásodásai egészen hasonlóak. Hazánkban közkedvelt okostelefonoknak számítanak a középkategóriás Samsung Galaxy J5 (2015) készülékek, amelyek kimondottan strapabíróaknak mondhatóak. Ahogy a legtöbb Androiodos készüléknél, így a Galaxy J5 esetében is a leggyakoribb szervizelési eljárásunk szoftveres problémák elhárításához köthető, de szép számmal fordulnak meg nálunk a törött kijelzővel rendelkező és akkumulátor problémákkal küzdő telefonok is.