Galaxy Note 2 szerviz - Árlista

Galaxy Note 2 kijelző csere

Galaxy Note 2 kijelző csere

Gyári kijelző 64.990 Ft | Utángyártott kijelző felől érdeklődj telefonon!
A Samsung Galaxy Note 2 kijelzője vagy a hozzátartozó szalagkábel mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) megsérülhet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés (repedés, pókhálósodás) keletkezik. Az imént említett problémák mindegyikére a teljes kijelző cseréje jelent megoldást.
Galaxy Note 2 akkumulátor csere

Galaxy Note 2 akkumulátor csere

Samsung Galaxy Note 2 hálózati adapterre vagy USB kábelen keresztül számítógépre csatlakoztatva működőképes, a töltést megszüntetve azonban kikapcsol. Ebben az esetben az akkumulátor hibásodhatott meg a Note 2-ben. További hibajelek: az akkumulátor felpúposodik vagy 10-30%-os töltöttségi szinten a készülék újraindul, kikapcsol. A Note 2 akkumulátor cseréje nem igényel szerelési folyamatot.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy Note 2 micro usb szalagkábel csere

Galaxy Note 2 micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy Note 2 Micro USB csatlakozója tönkremehet beázás következtében, - ilyenkor oxidossá válik a felület és nem tud kapcsolatot létesíteni az aljaz és az USB kábel között - ütődés hatására - a csatlakozó deformálódhat. A Note 2 Micro USB csatlakozója több esetben szöszösödés és porosodás miatt hibásodik meg, ilyenkor egy alapos takarítás is megoldást jelenthet.
Galaxy Note 2 hátlap csere

Galaxy Note 2 hátlap csere

A Samsung Galaxy Note 2 hátlapja feszegetés, illetve egyéb mechanikai behatások következtében elhajolhat, megrepedhet vagy teljesen eltörhet. Azon felül, hogy ezek a sérülések design szempontjából sem előnyösek, a repedt, törött hátlap könnyedén sérülést okozhat. A Samsung Galaxy Note 2 hátlapcseréje kb. 10 percet vesz igénybe, szervizünkben megvárható.
Galaxy Note 2 beszéd hangszóró + jack csatlakozó csere

Galaxy Note 2 beszéd hangszóró + jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy Note 2 készülékek beszédhangszórója általában a környezetünkből a hangszóróra került szennyeződések miatt hibásodik meg. Ha beszélgetés során nem vagy csak nagyon halkan halljuk a másik fél hangját, illetve a készülék jack csatlakozója is néma, akkor a közös szalagkábel cseréje javasolt.
Galaxy Note 2 vibramotor csere

Galaxy Note 2 vibramotor csere

A Samsung Galaxy Note 2 vibramotorjának cseréjét akkor csináljuk, ha a Note 2 - a beállításoktól eltérően  - nem vibrál sem híváskor, sem bármilyen más értesítéskor. A Note 2 vibramotor modulja ritkán romlik el, amennyiben mégis, akkor is ütődés, leejtés következtében. A Note 2 vibramotor cseréjét mindkét szervizinkben  azonnal elvégezzük.
Galaxy Note 2 középső műanyag keret csere

Galaxy Note 2 középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy Note 2 középső műanyag keret ritkán sérül meg. Ha mégis, az javarészt különféle mechanikai behatásoknak (ütés, leejtés, erős nyomás) tudható be. A középső műanyag keret cseréjének alkalmával a készülék hátlapját, akkumulátorát, SIM és memóriakártyáját egyaránt eltávolítjuk, ezt követően a sérült alkatrészt kicseréljük.
Galaxy Note 2 csengő modul csere

Galaxy Note 2 csengő modul csere

A Samsung Galaxy Note 2 csengőhangszórójának meghibásodását - a beszédhangszórók meghibásodásához hasonlóan - különböző szennyeződések és koszolódások okozhatják. A csengőhangszóró felelős a telefon minden külső hangjának lejátszásáért. Amennyiben a fentiekben felsorolt funkciók közül valamely nem működik megfelelően a csengő modul cseréje javasolt.
Galaxy Note 2 hátlapi kamera csere

Galaxy Note 2 hátlapi kamera csere

Ha Samsung Galaxy Note 2 készülékünk hátlapi kamerája által készített képek homályosak, illetve fekete foltok jelennek meg rajta, a blende esetleg fel sem nyílik fényképezés során, a telefon hátlapi kamerájának javítása vagy cseréjére van szükség. A szóban forgó meghibásodás esetében előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Note 2 előlapi kamerája sem működik.
Galaxy Note 2 előlapi kamera csere

Galaxy Note 2 előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy Note 2 előlapi kamerájának hibajelei: az elkészített fotók homályosak, a blende nem nyílik ki fényképezés alkalmával. Bizonyos esetekben megoldást jelenthet egy újra szoftverezés, azonban, ha ez sem segít, javasolt az előlapi kamera cseréje. Az előlapi kamera működését befolyásolhatja a hátlapi kamera is és fordítva is.
A Samsung Galaxy Note 2 egy okostelefon és táblagép merész ötvözete, melyet 2012 augusztusában mutattak be. A Samsung Galaxy Note 2 kijelzője 5,55"-os képernyőátlójának köszönhetően az okostelefon piac egy legnagyobb darabja. Nem is meglepő tehát, hogy a leggyakoribb Samsung Galaxy Note 2 javítás a telefon kijelzőjével kapcsolatos. Ezek mellett elég gyakori művelet a Samsung Galaxy Note 2 akkumulátorának cseréje, hiszen minden elektronikai cikk esetében elmondható, hogy az akkumulátorok élettartama 2, szerencsésebb esetben 3 év. Samsung Galaxy Note 2 szervizeinkben ezenkívül azonnali javítást vállalunk a különböző szennyeződések hatására bekövetkező meghibásodásokra. Ilyenek például a Samsung Galaxy Note 2 micro USB csatlakozójának üzemzavara, esetleg csengő moduljának vagy hangszóróinak meghibásodása. Ha a telefon nem érzékeli megfelelően a környezetünkben lévő térerőt, előfordulhat, hogy a készülék középső műanyag keretével van probléma, hiszen a készülék antennája is itt helyezkedik el. Ha készüléke beázás következtében hibásodik meg, a szükséges ultrahangos tisztítást is azonnali jelleggel elvégezzük telefonján.