Galaxy Note 3 szerviz - Árlista

Galaxy Note 3 kijelző csere

Galaxy Note 3 kijelző csere

A Samsung Galaxy Note 3 kijelzője két részből áll, az érintő üvegből, illetve az LCD-ből. Az alkatrész általában különböző mechanikai behatások (leejtés, ütődés) során sérül. Ilyenkor az érintőüveg betörik és az esetek többségében az LCD kijelző sértetlen marad. Ritkábban ugyan, de előfordulhat ennek fordítottja is. Sajnos minden esetben a teljes kijelző cseréje szükséges.
Galaxy Note 3 akkumulátor csere

Galaxy Note 3 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy Note 3 készülék meghibásodására utalhat, ha a készülék kizárólag hálózati adapterre vagy USB kábellel számítógépünkhöz csatlakoztatva üzemképes, egyéb esetben a készülék kikapcsol vagy 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, esetleg az akkumulátoron púposodást tapasztalunk. Az akkumulátor cseréjét a hátlap egyszerű lepattintását követően kicseréljük.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy Note 3 micro usb szalagkábel csere

Galaxy Note 3 micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy Note 3 Micro USB csatlakozója beázás esetén elszíneződhet, oxidálódhat, a kábel csatlakozáskor nem reagál sem a töltés sem a szinkronizálás funkciójára. Mechanikai sérülések során a csatlakozó deformálódhat, sérülhet (eltörik, érintkezők elmozdulnak), ilyen esetekben a Micro USB csatlakozó cseréje elkerülhetetlen.
Galaxy Note 3 hátlap csere

Galaxy Note 3 hátlap csere

A Samsung Galaxy Note 3 hátlapja műanyag felület, mely leejtés vagy ütés következtében eltörhet, felületén karcok és repedések jelenhetnek meg. A sérült alkatrész élessé válhat, darabok eshetnek ki belőle. A készülék hátlapjának leginkább esztétikai szerepe van, de az esetleges okozott sérülések (karcolások, vágások) fennálló veszélye is a Samsung Galaxy Note 3 hátlapjának cseréje mellett szól.
Galaxy Note 3 beszéd hangszóró + jack csatlakozó csere

Galaxy Note 3 beszéd hangszóró + jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy Note 3 beszédhangszórójának tipikus hibajelei: telefonbeszélgetés során nem halljuk a másik felet, kihangosításkor azonban az alsóhangszóró működése kifogástalan. Ugyanezen a flex kábelen található a jack csatlakozó, így ha csatlakoztatjuk a fejhallgatót és nem működik, akkor a kábel cseréje lehet a megoldás.
Galaxy Note 3 home gomb csere

Galaxy Note 3 home gomb csere

A Galaxy Note 3 home gombjának hibái lehetnek: egyáltalán nem - vagy csak nagyon erős nyomásra - reagál, nem kattan, érzésre olyan, mint, ha be lenne ragadva. Ezeket a hibákat a legtöbb esetben mechanikai behatás, vagy a nedvesség/kosz idézi elő. Ha a fenti jelek tapasztalhatóak a készüléken, érdemes a Note 3 home gombját kicserélni.
Galaxy Note 3 középső műanyag keret csere

Galaxy Note 3 középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy Note 3 középső műanyag keretének elsősorban esztétikai szerepe van. A keret általában különböző mechanikai behatások (leejtés, ütődés, extrém esetekben nyomás) alkalmával hibásodik meg. A sérült alkatrész veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését. A hátlap, akkumulátor és SIM, valamint memóriakártya eltávolítását követően eltávolítjuk, majd kicseréljük.
Galaxy Note 3 csengő modul csere

Galaxy Note 3 csengő modul csere

A Samsung Galaxy Note 3 csengő modulja szolgáltatja telefonunk külső hangjait. A csengőhangok, a különböző médiatartalmak, értesítések és minden egyéb hangjelzés a telefon ezen alkatrészéből származnak. Ha ezek a funkciók közül valamelyik nem működik, a készülékünkben esedékessé válik a csengő modul javítása/cseréje.
Galaxy Note 3 hátlapi kamera csere

Galaxy Note 3 hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy Note 3 kamerájának cseréjére akkor van szükség, ha a telefon homályos képeket készít, a fotókon fekete foltok láthatók, esetleg fényképezésnél nem nyílik a blende és ezen problémákra az újra szoftverezés sem nyújt megoldást. A fent említett hibajelenség apropóján előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Note 3 előlapi kamerája sem üzemel megfelelően.
Galaxy Note 3 előlapi kamera csere

Galaxy Note 3 előlapi kamera csere

Ha a Samsung Galaxy Note 3 előlapi kamerája homályos képet készít, illetve a blende nem nyílik és ezen a szoftverezés sem segít, az előlapi kamera javításra szorul. Ugyanez a flex kábelt kell cserélni, ha a Samsung Galaxy Note 3 mini készülékünk nem zárja le a képernyőt vagy nem állítja át automatikusan a fényerőt.
Galaxy Note 3 vibramotor csere

Galaxy Note 3 vibramotor csere

A Samsung Galaxy Note 3 vibramotorja tapasztalataink szerinte ritkán hibásodik meg, kiforrott, megbízható alkatrésznek számít. Ugyanakkor Samsung szervizeinkben gyakran van szükség a Note 3 vibramotor cseréjére, mert a készülék leejtése következtében a vibramotor meghibásodott, így sem néma üzemmódban, sem máskor nem rezeg a Note 3.
A Samsung Galaxy Note 3 azon táblagép és okostelefon összemosásából született széria harmadik darabja, melyet a Samsung 2011-be dobott piacra. A készülék érdekessége, hogy a Samsung ehhez a modellhez készítette el a Galaxy Gear nevű okosórát, melyet azóta más Galaxy modellekkel is kompatibilissé tettek. A Samsung Galaxy Note 3 kijelzője egy 5,7 hüvelykes, 1080 x 1920 -as felbontású, 386 képsűrűségű Super AMOLED kijelző. A kijelző legtöbb esetben leejtés vagy ütés során sérül meg. Az alkatrész cseréje nagyjából fél óra alatt kivitelezhető, Samsung Galaxy Note 3 szervizeinkben megvárható folyamat, csakúgy, mint a Samsung Galaxy Note 3 javításaink 90%-a. A telefonnak ezenfelül számos módon hibásodhat meg. A leggyakoribb esetek a hátlapi sérülései, valamint a különböző szennyeződések hatására bekövetkező hangszóró és jack csatlakozó meghibásodása. Körülbelül másfél-kétévente a Samsung Galaxy Note 3 akkumulátora "elfárad", ilyenkor az alkatrész cseréjére van szükség.