Galaxy Note 4 szerviz - Árlista

Galaxy Note 4 kijelző csere

Galaxy Note 4 kijelző csere

Samsung Galaxy Note 4 készülékünk kijelzője vagy annak szalagkábele mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) sérülhet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés is keletkezhet. Abban az esetben is a teljes kijelzőt kell kicserélni, ha az LCD kijelző nem, csak az érintőkijelző rongálódott meg.
Galaxy Note 4 akkumulátor csere

Galaxy Note 4 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátorának cseréje általában akkor esedékes, ha a készülék kizárólag hálózati adapterre vagy USB kábellel számítógépre csatlakoztatva működőképes, ellenkező esetben kikapcsol, extrém gyorsan lemerül. További problémákra utal, ha a készülék csak 10-30% közötti állapotra tölthető vagy ebben a tartományban azonnal kikapcsol, esetleg újraindul.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy Note 4 micro usb szalagkábel csere

Galaxy Note 4 micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy Note 4 készülék Micro-USB típusú csatlakozóval van felszerelve. Adatátvitel és akkumulátortöltés tekintetében elengedhetetlen, hogy készülékünk Micro-USB csatlakozója megfelelően, hibamentesen működjön. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a problémájára egy alapos tisztítás megoldást jelenthet, de sajnos jellemzőbb a komplett Micro-USB Port cseréje.
Galaxy Note 4 hátlap csere

Galaxy Note 4 hátlap csere

A Samsung Galaxy Note 4 hátlapja feszegetés és különböző mechanikai behatások következtében elhajolhat, megrepedhet vagy teljesen eltörhet. Ezen sérülések nem csupán design szempontjából előnytelenek. A repedt, törött hátlap könnyedén sérülést okozhat. A Samsung Galaxy Note 4 hátlapcseréje kb. 10 percet vesz igénybe, szervizünkben megvárható.
Galaxy Note 4 hangerő szabályzó flex kábel csere

Galaxy Note 4 hangerő szabályzó flex kábel csere

A Samsung Galaxy Note 4 hangerő szabályozó flex kábel meghibásodása esetén készülékünk kimenő hangjait nem tudjuk szabályozni (hangosítani, vagy halkítani). A hangerő gombot nyomva gyakran érezhetjük, mintha az beesett volna, ilyenkor ellenőriznünk kell a nyomógomb esetleges sérülését. Ha nem a nyomógomb rongálódott meg, a hangerőszabályzó szalagkábele javításra vagy cserére szorul.
Galaxy Note 4 bekapcsoló flex + vibramotor csere

Galaxy Note 4 bekapcsoló flex + vibramotor csere

A Samsung Galaxy Note 4 bekapcsoló gomb flex kábelének meghibásodása esetén a bekapcsoló gomb nem reagál nyomásra. Ezen szalagkábel felelős a rezgő üzemmód működtetéséért is, nem megfelelő működése során tehát megtörténhet, hogy készülékünk - bár rezgő üzemmódban van - nem ad rezgőjelzést beérkező hívás esetén.
Galaxy Note 4 jack csatlakozó csere

Galaxy Note 4 jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy Note 4 jack csatlakozójának rongálódását okozhatja a fülhallgató aljzat porosodása, szennyeződése. Különböző mechanikai behatások következtében a csatlakozó deformálódhat, elmozdulhat a helyéről, ilyen esetekben a a Note 4 jack csatlakozó cseréje vagy javítása megoldást jelenthet a problémára.
Galaxy Note 4 home gomb flex csere

Galaxy Note 4 home gomb flex csere

Amennyiben Samsung Galaxy Note 4 készülékünk home gombja nem megfelelően vagy egyáltalán nem reagál az érintésre, feltételezhetően a telefon home gomb flex kábele hibásodott meg. A tartozék legtöbb esetben vízzel való érintkezés során hibásodik meg, ugyanis a nedvességtől zárlatossá válik a szalagkábel.
Galaxy Note 4 kamera lencse csere

Galaxy Note 4 kamera lencse csere

Problémás a fényképezőgép? A hátlapi kamerával készített felvételeid mind homályosak és sötétek? Valószínűleg a Galaxy Note 4 hátlapi kamera lencse hibásodott meg. Hozd el telefonod szervizünkbe, szakértő kollégáink kicserélik a hibás alkatrészt, hogy újfent remek felvételeket tudj készíteni a készülékeddel!
Galaxy Note 4 vibramotor csere

Galaxy Note 4 vibramotor csere

A Samsung Galaxy Note 4 vibramotorja a megjelenés óta bizonyítja, hogy az elődmodellek tartósságáról kialakult kép nem véletlen. A Note 4 vibramotorja is szinte csak a telefon ütődése, sérülése miatt hibásodik meg, ami abban jelentkezik, hogy a Note 4 nem rezeg a beállítások ellenére sem. A Note 4 vibramotor cseréjét mindkét szervizünkben elvégezzük.
Galaxy Note 4 középső műanyag keret csere

Galaxy Note 4 középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy Note 4 középső műanyag keretének sérülése általában különféle mechanikai behatásoknak tudható be. A középső műanyag keret cseréjének alkalmával a készülék hátlapját, akkumulátorát, SIM valamint memóriakártyáját is eltávolítjuk, majd a sérült alkatrészt kicseréljük.
Galaxy Note 4 beszéd hangszóró csere

Galaxy Note 4 beszéd hangszóró csere

A Samsung Galaxy Note 4 beszédhangszóró meghibásodásáért általában a hangszóróra került szennyeződések felelősek. Ilyenkor beszélgetés során nem vagy csak nagyon halkan halljuk a másik felet, kihangosítás esetén viszont az alsóhangszóró működőképes. Bizonyos esetekben egy takarítás is megoldást jelenthet, azonban az esetek többségében beszédhangszóró cserére van szükség.
Galaxy Note 4 csengő modul csere

Galaxy Note 4 csengő modul csere

A Samsung Galaxy Note 4 csengőhangszórójának meghibásodását különböző szennyeződések okozhatják. A csengőhangszóró felelős a telefon minden külső hangjának lejátszásáért: csengőhangok, médiatartalmak, értesítések és minden más hangjelzés. Amennyiben ezen funkciók közül valamely nem működik megfelelően, a csengőhangszórók cseréje ajánlott.
Galaxy Note 4 hátlapi kamera csere

Galaxy Note 4 hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy Note 4 hátlapi kamerájának javítására, cseréjére akkor van szükség, ha a kamera homályos képet készíthet, a képen fekete foltok jelennek meg vagy a blende fel sem nyílik fényképezés során. A szóban forgó meghibásodás esetében előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Note 4 előlapi kamerája sem működik és ugyanez fordítva is megtörténhet.
Galaxy Note 4 előlapi kamera csere

Galaxy Note 4 előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy Note 4 előlapi kamerájának általános hibajelei: homályosak, zajos fotók, a blende nem nyílik ki fényképezés alkalmával. Ha az eszköz újra szoftverezés után sem működik megfelelően, javasolt az előlapi kamera cseréje. Előfordulhat, hogy a hátlapi kamera meghibásodása az előlapi kamera működését is befolyásolja, így a hiba származhat a hátlapi kamerából is.
Elődmodelljének sikerein felbuzdulva, a Dél-koreai cég megalkotta a Samsung Galaxy Note 4 okostelefon és táblagép mixet, melyet 2014-ben mutattak be világszerte. A Samsung Galaxy Note 4 kijelzője egy 5,7 colos (145 mm), Quad HD Super AMOLED 2560 x 1440 felbontású, 515 pixelsűrűségű kijelző. A nagy méretű kijelző sajnos gyakrabban és könnyebben törik, így a Samsung Galaxy Note 4 szervizeinkhez érkezők a leggyakoribb esetben a Note 4 kijelző cseréjét kérik. Az alkatrész két összetevőből, egy érintőüvegből és egy LCD-ből áll, meghibásodás esetén azonban a teljes megjelenítő cseréje szükségeltetik. A kijelző törésén kívül gyakori probléma az akkumulátor meghibásodása. Ezen problémára utaló jel, ha a készülék töltés nélkül nem kapcsol be, illetve alacsony töltési %-on újraindul vagy kikapcsol. A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor cseréje kb. 15 percet vesz igénybe. Visszatérő probléma a készülék beázása, melyet jobb esetben a készülék ultrahangos tisztításával orvosolni tudunk, rosszabb esetben azonban akár a telefon hangszóróinak, home gomb elektronikájának vagy micro USB csatlakozójának cseréje szükséges.