Galaxy Note 5 szerviz - Árlista

Galaxy Note 5 kijelző csere

Galaxy Note 5 kijelző csere

A Galaxy Note 5 kijelzője az egyik legkönnyebben sérülékeny alkatrésze a telefonnak. Elég egy kisebb eséskor keletkező ütődés, hogy megrepedjen, megkarcolódjon. Rosszabb eset, ha a telefonod olyan szerencsétlen szögben érkezik a földre, hogy nem csak külső - esztétikai - sérülések keletkeznek rajta, hanem teljesen érzéketlenné válik maga a kijelző is. Ez esetben szükséges a kijelző LCD-t és a touch-ot is cserélni.
Galaxy Note 5 akkumulátor csere

Galaxy Note 5 akkumulátor csere

Ha a készüléked naponta többször is töltőre kell csatlakoztatni és már 20-30%-nál kikapcsol, akkumulátor cserére van szüksége. Minél tovább vársz, annál hamarabb fog lemerülni, sőt talán annyira felpúposodik, és a belső alkatrészekben is kárt tesz. Szerviztechnikus kollégáink precíz munkával cserélik a meghibásodott akkumulátort.
Galaxy Note 5 hátlap csere

Galaxy Note 5 hátlap csere

A Galaxy Note 5 hátlapját akkor érdemes cserélned, ha az eltört, elcsúszott, vagy elvált a készülék többi alkatrészétől. Legtöbb esetben külső, mechanikai behatások következtében fordulhatnak elő ezek a problémák. Érdemes akkor is elhoznod szervizünkbe egy bevizsgálásra, ha nem tört el a hátlapja, de mégsem működik tökéletesen. Könnyen előfordulhat, hogy ilyenkor a belső alkatrészek valamelyike hibásodott meg.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Samsung az első Note készülékkel új kategóriát teremtett a telefonok világában, ezt hívjuk ma phableteknek. Ezen a piacon az egyik legerősebbnek számító mobil a Galaxy Note 5. Külsejét tekintve impozáns, képernyője 5,7 hüvelykes, hátoldala lekerekített és üveggel borított. Általánosságban mondhatjuk, ezzel a két alkatrész cseréjével foglalkozunk legtöbbet szervizünkben, nem véletlen, hiszen ezek érintkeznek a külvilággal egyedül, a mindennapi karcolódásokat, súrlódásokat nekik kell elviselni. Gyakori eset, hogy a beázás problémájával kell megküzdenünk. Ultrahangos tisztítással ez legtöbbször orvosolható, abban az esetben, ha időben bekerül hozzánk a telefon. Egy-egy szerencsétlenebb esés következtében a telefon belső hardverezésében is problémák merülhetnek fel. Amennyiben nem a megszokott módon működik a készüléked, nem ismered a probléma okát, hozd el hozzánk egy bevizsgálásra, mi pontosan megállapítjuk a hibát, és megjavítjuk a készüléket.