Galaxy Note 5 szerviz - Árlista

Galaxy Note 5 kijelző csere

Galaxy Note 5 kijelző csere

A Galaxy Note 5 kijelzője az egyik legkönnyebben sérülékeny alkatrésze a telefonnak. Elég egy kisebb eséskor keletkező ütődés, hogy megrepedjen, megkarcolódjon. Rosszabb eset, ha a telefonod olyan szerencsétlen szögben érkezik a földre, hogy nem csak külső - esztétikai - sérülések keletkeznek rajta, hanem teljesen érzéketlenné válik maga a kijelző is. Ez esetben szükséges a kijelző LCD-t és a touch-ot is cserélni.
Galaxy Note 5 akkumulátor csere

Galaxy Note 5 akkumulátor csere

Ha a készüléked naponta többször is töltőre kell csatlakoztatni és már 20-30%-nál kikapcsol, akkumulátor cserére van szüksége. Minél tovább vársz, annál hamarabb fog lemerülni, sőt talán annyira felpúposodik, és a belső alkatrészekben is kárt tesz. Szerviztechnikus kollégáink precíz munkával cserélik a meghibásodott akkumulátort.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy Note 5 dock csatlakozó szalagkábel (mikrofon) csere

Galaxy Note 5 dock csatlakozó szalagkábel (mikrofon) csere

Ha sérül a szalagkábel, az a mikrofont is érintheti, mert telefonálás közben is ezt használja a készülék. Így gond lehet, hogy telefonálás közben nem fog hallani a másik fél, de hang rögzítésénél is akadhat gond - vagyis a legfontosabb funkciók közül eshet ki néhány. Egy cserével ez egy nap alatt megoldható.
Galaxy Note 5 hátlap csere

Galaxy Note 5 hátlap csere

A Galaxy Note 5 hátlapját akkor érdemes cserélned, ha az eltört, elcsúszott, vagy elvált a készülék többi alkatrészétől. Legtöbb esetben külső, mechanikai behatások következtében fordulhatnak elő ezek a problémák. Érdemes akkor is elhoznod szervizünkbe egy bevizsgálásra, ha nem tört el a hátlapja, de mégsem működik tökéletesen. Könnyen előfordulhat, hogy ilyenkor a belső alkatrészek valamelyike hibásodott meg.
Galaxy Note 5 hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy Note 5 hangerőszabályzó szalagkábel csere

A hangerőszabályzó szalagkábel nehezen sérül, de ha mégis, ezt onnan veheted észre, hogy akárhogyan is próbálod állítani a hangerőt a gombokkal, azok nem reagálnak. Ez a mindennapokban nagyon idegesítő hiba lehet, de aggodalomra semmi ok; mi gyári minőségű alkatrésszel, egyetlen napon belül ki tudjuk neked cserélni, hogy ismét gond nélkül használhasd.
Galaxy Note 5 előlapi kamera csere

Galaxy Note 5 előlapi kamera csere

Ha sérül az előlapi kamera, azt veheted észre, hogy bárhogyan állítod a képet, szemcsés, zajos, életlen marad - így nem tudsz fontos pillanatokat megörökíteni a családoddal, barátaiddal, vagy akár a munkában, és egyes applikációkat is lekorlátozhat a hiba. Szerencsére ez egy napon belül egy cserével orvosolható mindenféle probléma nélkül.
Galaxy Note 5 hátlapi kamera csere

Galaxy Note 5 hátlapi kamera csere

A kamera sérülésével együtt jár az is, hogy életed legfontosabb pillanatait nem tudod majd megfelelően megörökíteni - lemaradhatsz fontos családi események, baráti összejövetelek vagy éppen a munka miatt fontos rendezvények pillanatairól. Emellett egyes appok működését is korlátozhatja, ha a kamera hibás. De nem kell aggódnod, mi egy napon belül cseréljük neked az alkatrészt.
Galaxy Note 5 kamera lencse csere

Galaxy Note 5 kamera lencse csere

A kamera lencse hibája oda vezethet, hogy életed legfontosabb pillanatait nem tudod megfelelően megörökíteni, amiket a családoddal, barátaiddal töltesz, de akár a munkádban is akadályozhat. A lencse sérülése miatt a képek homályosak, zajosak lehetnek, a kosz is akadályozhatja, hogy jó képeket készíts. Mindez azonban egy tisztítással vagy cserével egyetlen nap alatt orvosolható.
Galaxy Note 5 bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy Note 5 bekapcsoló szalagkábel csere

Ha a bekapcsoló gomb szalagkábele sérül, a mindennapokban igen nehezen tudod használni a telefont - hiszen nem tudod egyszerűen feloldani vagy lezárni, újraindítani gond esetén, vagy ki és bekapcsolni. Szerencsére azonban mindezt egy egyszerű cserével meg tudjuk oldani egy napon belül, így újra kényelmesen és gondtalanul használhatod a telefont.
Galaxy Note 5 csengő hangszóró csere

Galaxy Note 5 csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibája attól foszthat meg, hogy bármikor értesülj a legfontosabb hívásokról, hogy mindig elérjenek téged a barátok, családtagok, kollégák. Emellett persze a médiafájlok lejátszását is megnehezíti, de mindez nem jelent nagy gondot, hiszen egy fél-egy napos javítással ezt kiküszöböljük neked.
Galaxy Note 5 beszédhangszóró csere

Galaxy Note 5 beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró hibájának legfrusztrálóbb következménye, hogy nem hallod rendesen, amikor telefonon beszélnél valakivel. Ezzel együtt viszont az applikációkat és médiafájlokat sem fogod majd ugyanúgy hallani, ha ez az alkatrész romlik el. Ha szeretnéd újra kényelmesen használni az eszközt, hozd be hozzánk, fél-egy nap alatt megújulva kapod vissza tőlünk.
Galaxy Note 5 vibramotor csere

Galaxy Note 5 vibramotor csere

Kicsi, mégis rendkívül frusztráló hiba lehet, ha a vibramotor meghibásodik. Hiszen ez azzal jár, hogy ha le kell halkítanod a telefont, egyáltalán nem értesülsz fontos hírekről, nem veszed észre, ha egy fontos hívás érkezik a családtól vagy egy baráttól. A mindennapokban pedig rengeteg ilyen helyzet adódhat - egy cserével ez viszont kiküszöbölhető.
A Samsung az első Note készülékkel új kategóriát teremtett a telefonok világában, ezt hívjuk ma phableteknek. Ezen a piacon az egyik legerősebbnek számító mobil a Galaxy Note 5. Külsejét tekintve impozáns, képernyője 5,7 hüvelykes, hátoldala lekerekített és üveggel borított. Általánosságban mondhatjuk, ezzel a két alkatrész cseréjével foglalkozunk legtöbbet szervizünkben, nem véletlen, hiszen ezek érintkeznek a külvilággal egyedül, a mindennapi karcolódásokat, súrlódásokat nekik kell elviselni. Gyakori eset, hogy a beázás problémájával kell megküzdenünk. Ultrahangos tisztítással ez legtöbbször orvosolható, abban az esetben, ha időben bekerül hozzánk a telefon. Egy-egy szerencsétlenebb esés következtében a telefon belső hardverezésében is problémák merülhetnek fel. Amennyiben nem a megszokott módon működik a készüléked, nem ismered a probléma okát, hozd el hozzánk egy bevizsgálásra, mi pontosan megállapítjuk a hibát, és megjavítjuk a készüléket.