Galaxy Note 8 szerviz - Árlista

Galaxy Note 8 kijelző csere

Galaxy Note 8 kijelző csere

A Galaxy Note 8 kijelzőjének cseréje szükséges, ha ütődés hatására betört, vagy megrepedt. Mivel a mélyebb karcok akár az ujjaidat is megvághatják, nem érdemes sokáig várnod. Az OLED panel cseréje mindennel együtt mindössze 2 órát vesz igénybe.
Galaxy Note 8 akkumulátor csere

Galaxy Note 8 akkumulátor csere

Amint munkába értél, azonnal fel kell raknod a telefonod tölteni, különben az ebédidőig sem bírja? Az baj! Várjuk készüléked szervizünkben egy akkumulátor cserére, hogy a telefonod újra teljes értékű legyen. Szervziterheltségtől függően, az akkumulátort 1 óra alatt tudjuk cserélni.
Galaxy Note 8 hátlap csere

Galaxy Note 8 hátlap csere

A Galaxy Note 8 hátlap cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha leejtés vagy odaütődés következtében eltört, vagy megrepedt. Nem tudhatod, hogy ennek hatására milyen belső sérülések keletkeztek a készülékben, így érdemesebb hamar kivizsgáltatni és megjavíttatni. A Note 8 hátlap cseréje ragasztással együtt 1 órát vesz igénybe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Galaxy Note 8 hatalmas méreteivel, üvegborítású hátlapjával, rémisztően drága OLED kijelzőjével elnyerhetné 2017 legkönnyebben sérülő telefonjáért járó díjat. Ha csak nem pakolod fel megbízható védelemmel a készüléket (kijelzővédő üvegfólia és törésálló Galaxy Note 8 tok), pár hétnél tovább aligha fogja bírni karcok nélkül. Természetesen szervizünkbe nem az apróbb karcok miatt érkeznek a készülékek. Legtöbb esetben a kijelzőben esik kár, eltörik, megreped, esetleg be sem kapcsol. A készülékbe épített lítium-ion akkumulátor 400-500 ciklusnál nem bírja tovább és cserélni kell, ez használattól függően 1-2 éven belül be is következik. Ahogy említettük az üvegborítású hátlap az ejtéseket egyáltalán nem tolerálja, de találkoztunk már beázott készülékkel is, ilyenkor ultrahangos tisztítást alkalmazunk.