Galaxy Note 8 szerviz - Árlista

Galaxy Note 8 kijelző csere

Galaxy Note 8 kijelző csere

A Galaxy Note 8 kijelzőjének cseréje szükséges, ha ütődés hatására betört, vagy megrepedt. Mivel a mélyebb karcok akár az ujjaidat is megvághatják, nem érdemes sokáig várnod. Az OLED panel cseréje mindennel együtt mindössze 2 órát vesz igénybe.
Galaxy Note 8 akkumulátor csere

Galaxy Note 8 akkumulátor csere

Amint munkába értél, azonnal fel kell raknod a telefonod tölteni, különben az ebédidőig sem bírja? Az baj! Várjuk készüléked szervizünkben egy akkumulátor cserére, hogy a telefonod újra teljes értékű legyen. Szervziterheltségtől függően, az akkumulátort 1 óra alatt tudjuk cserélni.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy Note 8 dock csatlakozó szalagkábel csere

Galaxy Note 8 dock csatlakozó szalagkábel csere

A dock csatlakozó szalagkábel extrém fizikai behatás avagy beázás hatására szokott csak sérülni - ha ez bekövetkezik, azt észlelheted, hogy a számítógép egyszerűen nem érzékeli a telefont vagy csak a kábel bizonyos pozícióba állításakor, és a töltéssel is probléma akad. Ez nyilván zavaró, ha éjjel töltöd a telefont, és éppen útnak indulnál - egy gyors csere viszont megoldja.
Galaxy Note 8 hátlap csere

Galaxy Note 8 hátlap csere

A Galaxy Note 8 hátlap cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha leejtés vagy odaütődés következtében eltört, vagy megrepedt. Nem tudhatod, hogy ennek hatására milyen belső sérülések keletkeztek a készülékben, így érdemesebb hamar kivizsgáltatni és megjavíttatni. A Note 8 hátlap cseréje ragasztással együtt 1 órát vesz igénybe.
Galaxy Note 8 bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy Note 8 bekapcsoló szalagkábel csere

A bekapcsoló szalagkábel meghibásodása jellemzően extrém fizikai behatásra következik csak be - olyankor viszont az egyik legkellemetlenebb hiba, hiszen nem tudod lezárni vagy feloldani a telefont, ahogyan be- és kikapcsolni sem. Ilyenkor egy egyszerű csere segíthet, ha nem szoftveres a gond vagy nem a gomb hibásodott meg.
Galaxy Note 8 hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy Note 8 hangerőszabályzó szalagkábel csere

A hangerőszabályzó szalagkábel cseréjére gyanakodhatsz, ha a gomb nem sérült, szoftveresen pedig tudod állítani a hangerőt, valamiért mégsem reagál a szokásos gombnyomásra. Ilyenkor gondot okozhatnak a telefonhívások egyszerűen azért, mert nem hallod rendesen a másik beszélő felet, de kellemetlenséget okoz a zenék, más médiafájlok lejátszásánál is. Mindez viszont egy cserével megoldható.
Galaxy Note 8 előlapi kamera csere

Galaxy Note 8 előlapi kamera csere

Az előlapi kamera sérülésével nem csak fontos pillanatok megörökítéséről maradhatsz le: amellett, hogy fényképezni, videózni sem tudsz, az is lehet, hogy egyes applikációk nem működnek majd megfelelően. Nagyon frusztráló hiba lehet, ez, de aggódnod nem kell, mert fél-egy nap alatt egy egyszerű cserével helyre is tudjuk hozni.
Galaxy Note 8 hátlapi kamera csere

Galaxy Note 8 hátlapi kamera csere

Nagyon frusztráló lehet, ha sérül a hátlapi kamera, hiszen a legfontosabb pillanatok megörökítéséről maradhatsz le - családdal, barátokkal töltött időről vagy épp olyasmiről, ami a munkádhoz volna szükséges. És persze sok, a kamerát használó appot is korlátozhat egy ilyen hiba. Mi viszont gyorsan, profin ki tudjuk neked javítani.
Galaxy Note 8 kamera lencse csere

Galaxy Note 8 kamera lencse csere

A kamera lencse sérülésével frusztráló hibajelenségek járnak. Ha fizikailag sérül, karcosodik, esetleg szennyeződés kerül a lencse mögé, a képek életlenek, homályosak lehetnek, foltosak a por, szöszök miatt. Szerencsére a probléma gyorsan megoldható tisztítással vagy ha kell, az alkatrész cseréjével.
Galaxy Note 8 fülhallgató szalagkábel csere

Galaxy Note 8 fülhallgató szalagkábel csere

A fülhallgató szalagkábel csak komoly fizikai behatásra sérül meg, olyankor viszont a gond komoly; a fülhallgatót nem fogod tudni rendesen használni, így a zenék, videók lejátszása, de a hívások lebonyolítása is macerás lesz. Ha szeretnéd újra gondtalanul használni a fülest, mi fél-egy nap alatt cseréljük neked, hogy újra gondtalanul használhasd.
Galaxy Note 8 csengő hangszóró csere

Galaxy Note 8 csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró meghibásodása nem csak azt jelentheti, hogy fontos hívásokról maradsz le - a médiafájlok lejátszását is kényelmetlenné teheti, jó eséllyel nem tudod majd gondtalanul hallgatni legjobb zenéidet, hanggal nézni a videókat. Mindezt viszont egy egyszerű csere megoldhatja.
Galaxy Note 8 beszédhangszóró csere

Galaxy Note 8 beszédhangszóró csere

Ha a beszédhangszóró meghibásodik, telefonod alapvető funkcionalitásának egy része vész el. Nem nem tudsz miatta rendesen telefonálni - hiszen nem hallod a másik felet. Fontos családi, baráti vagy munkahívásokról maradhatsz le - de egy cserével könnyen megoldható a probléma.
Galaxy Note 8 vibramotor csere

Galaxy Note 8 vibramotor csere

A vibramotor meghibásodása nagyon frusztráló lehet - családtagok, barátok fontos hívásairól maradsz le, olyan hírekről, amiről fontos lenne tudnod. Mindez viszont egy egyszerű cserével egy napon belül megoldható.
A Galaxy Note 8 hatalmas méreteivel, üvegborítású hátlapjával, rémisztően drága OLED kijelzőjével elnyerhetné 2017 legkönnyebben sérülő telefonjáért járó díjat. Ha csak nem pakolod fel megbízható védelemmel a készüléket (kijelzővédő üvegfólia és törésálló Galaxy Note 8 tok), pár hétnél tovább aligha fogja bírni karcok nélkül. Természetesen szervizünkbe nem az apróbb karcok miatt érkeznek a készülékek. Legtöbb esetben a kijelzőben esik kár, eltörik, megreped, esetleg be sem kapcsol. A készülékbe épített lítium-ion akkumulátor 400-500 ciklusnál nem bírja tovább és cserélni kell, ez használattól függően 1-2 éven belül be is következik. Ahogy említettük az üvegborítású hátlap az ejtéseket egyáltalán nem tolerálja, de találkoztunk már beázott készülékkel is, ilyenkor ultrahangos tisztítást alkalmazunk.