Galaxy S3 mini szerviz - Árlista

Galaxy S3 mini kijelző csere

Galaxy S3 mini kijelző csere

A Samsung Galaxy S3 mini kijelzője két részből áll, az érintő üvegből, illetve az LCD-ből. Általában leejtés vagy ütődés során sérül. Ilyenkor az érintőüveg betörik és az esetek többségében az LCD kijelző sértetlen marad. Ritkábban ugyan, de előfordulhat ennek fordítottja is. Sajnos minden esetben a teljes kijelző cseréje szükséges.
Galaxy S3 mini akkumulátor csere

Galaxy S3 mini akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S3 mini készülék esetében akkor beszélhetünk az akkumulátor meghibásodásáról, ha a telefon csak hálózatról, esetleg USB kábellel csatlakoztatva számítógépről töltve működőképes. Amennyiben a készülék a töltőkábel eltávolítását követően kikapcsol vagy túl gyorsan merül le, az alkatrészt cserélni kell. Egy Samsung Galaxy S3 mini akkumulátorának cseréje kb. 10 percet vesz igénybe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S3 mini micro usb szalagkábel csere

Galaxy S3 mini micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S3 mini Micro USB csatlakozója beázás esetén elszíneződhet, oxidálódhat, a kábel csatlakozáskor nem reagál sem a töltés sem a szinkronizálás funkciójára. Mechanikai sérülések során a csatlakozó deformálódhat, sérülhet (eltörik, érintkezők elmozdulnak), ilyen esetekben a Micro USB csatlakozó cseréje elkerülhetetlen.
Galaxy S3 mini hátlap csere

Galaxy S3 mini hátlap csere

A Samsung Galaxy S3 mini hátlapja műanyag felület, mely leejtés, ütés következtében eltörhet, felületén karcok és repedések jelenhetnek meg, melyek idővel élessé válhatnak, illetve darabok eshetnek ki belőle. A készülék hátlapjának leginkább esztétikai szerepe van, sérülés esetén esetleges kézen okozott sérülések (karcolások, vágások) fennálló veszélye is az alkatrész cseréje mellett szól.
Galaxy S3 mini mikrofon csere

Galaxy S3 mini mikrofon csere

A Samsung Galaxy S3 mini mikrofon hibájára két fő ok utalhat: szoftveres bug miatt a készülék nem továbbit (telefonálás) vagy nem is vesz fel hangot, illetve leejtés következtében maga az S3 mini mikrofon modulja megy tönkre. Az elsőt viszonylag könnyen lehet szoftveresen orvosolni, ha viszont az S3 mikrofon modul megy tönkre, azt cserélni kell.
Galaxy S3 mini rezgőmotor csere

Galaxy S3 mini rezgőmotor csere

A Samsung Galaxy S3 mini rezgőmotor cserét általában akkor végzünk, ha az S3 mini- a beállítások ellenére - nem vibrál híváskor, értesítéskor. Az S3 mini rezgőmotor modulja elenyésző esetben hibásodik meg, ha mégis akkor mechanikai behatások miatt szokott tönkre menni. Cseréjét Samsung  szervizeinkben végezzük.
Galaxy S3 mini középső műanyag keret csere

Galaxy S3 mini középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy S3 mini középső műanyag kerete általában különböző mechanikai sérülések során hibásodik meg az alkatrész - leejtés, ütődés, stb. A sérült alkatrészt veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését. A hátlap, akkumulátor és SIM, valamint memóriakártya eltávolítását követően eltávolítjuk, majd kicseréljük a sérült alkatrészt.
Galaxy S3 mini beszéd hangszóró csere

Galaxy S3 mini beszéd hangszóró csere

A Samsung Galaxy S3 mini beszédhangszórójának meghibásodására utalhat, ha telefonbeszélgetés során nem halljuk a másik felet, kihangosításkor azonban az alsóhangszóró kifogástalan működést produkál. Amennyiben készülékünk működésében egy alapos tisztítást követően sem működik megfelelően, szervizünkben hozzáértő kezek végzik el a javítási folyamatokat.
Galaxy S3 mini csengő modul+jack csatlakozó csere

Galaxy S3 mini csengő modul+jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S3 mini csengő modulja szolgáltatja a telefon külső hangjait. A csengőhangok, médiatartalmak, értesítések és minden hangjelzés a csengőből származnak. A jack csatlakozó a fülhallgatónk megfelelő működéséért felelős. Ha a fentiekben felsorolt funkciók közül valamely nem működik megfelelően, esedékessé válik a csengő modul és a jack csatlakozó cseréje.
Galaxy S3 mini hátlapi kamera csere

Galaxy S3 mini hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S3 mini kamerájának hibajellemzői lehetnek: homályos képeket készít, a fotókon fekete foltok láthatók, fényképezésnél nem nyílik a blende és ezen hibajelenségeken a szoftverezés sem segít. Előfordulhat, hogy az hátlapi kamera cseréjére van szükség. A fenti hibajelenség apropóján előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S3 mini előlapi kamerája sem üzemel megfelelően.
Galaxy S3 mini előlapi kamera csere

Galaxy S3 mini előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S3 mini előlapi kamerájának hibajelenségei: fotózás alkalmával a blende nem nyílik, esetleg homályosak a képek. Ha ezen a szoftverezés sem segít, telefonunk előlapi kamerája javításra szorul. Ha telefonáláskor Samsung Galaxy S3 mini készülékünk nem zárja le a képernyőt vagy nem állítja át automatikusan a fényerőt, szintén az előlapi kamera flex kábelét kell kicserélni.
A Samsung Galaxy S3 mini a Galaxy mini széria első darabja. A készülék leggyakoribb meghibásodásait annak akkumulátora és kijelzője produkálja. A 4 hüvelkyes, 800 x 480 felbontású Super AMOLED kijelző cseréjét szervizeinkben kb. 40 perc alatt elvégezzük, így a legtöbb Samsung Galaxy S3 mini javítási procedúrához hasonlóan, ez a folyamat is megvárható, illetve figyelemmel kísérhető a helyszínen. Egyéb azonnali, a helyszínen figyelemmel kísérhető javítások a Smart Clinic Samsung Galaxy S3 mini szervizeiben például a a készülék elő- és hátlapi kamerájának javítása, illetve a telefon csengő moduljának, beszédhangszórójának, jack- és micro USB kábelének cseréje. Ez utóbbi meghibásodásokat okozhatja beázás is, melyet a telefon ultrahangos tisztításával orvosolunk. Több alkalommal előfordult már, hogy más szervizekben lemondtak egy adott készülékről, mi azonban meg tudtuk menteni a telefont, így készüléke mutasson is bármilyen hibajelet, hozza el szervizeinkbe, ahol egy alapos átvizsgálást követően meg tudjuk állapítani a készülék javíthatósági esélyét.