Galaxy S4 mini szerviz - Árlista

Galaxy S4 mini kijelző csere

Galaxy S4 mini kijelző csere

Amennyiben Samsung Galaxy S4 mini készülékünk kijelzője vagy annak szalagkábele mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) sérült, előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés van. A probléma megoldása minden esetben teljes kijelző cseréje.
Galaxy S4 mini akkumulátor csere

Galaxy S4 mini akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S4 mini akkumulátorának cseréje általában akkor esedékes, ha a készülék kizárólag hálózatra vagy USB kábellel számítógépre csatlakoztatva működőképes, ellenkező esetben kikapcsol, extrém gyorsan lemerül. További problémákra utal, ha a készülék csak 10-30% közötti állapotra tölthető vagy ebben a tartományban azonnal kikapcsol, esetleg újraindul.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S4 mini micro usb szalagkábel csere

Galaxy S4 mini micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S4 mini esetében adatátvitel és akkumulátortöltés tekintetében elengedhetetlen, hogy a Micro-USB csatlakozója megfelelően működjön. A Galaxy S4 mini esetében a mikrofon is az USB csatlakozó panelén található. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a problémájára egy alapos tisztítás megoldást jelenthet, de sajnos jellemzőbb a komplett Micro-USB Port cseréje.
Galaxy S4 mini hátlap csere

Galaxy S4 mini hátlap csere

A Samsung Galaxy S4 mini hátlapja leesés következtében sérülhet, elhajolhat, berepedhet, esetleg eltörhet. A sérült hátlap nem csak esztétikai negatívumai miatt cserélendő, hiszen a megrepedt műanyag borítás kezünkön akár sérülést is okozhat.
Galaxy S4 mini vibramotor csere

Galaxy S4 mini vibramotor csere

A Samsung Galaxy S4 mini vibramotor cseréje akkor esedékes, ha a készülék - a beállítások ellenére - nem rezeg híváskor, értesítéskor illetve játékok közben. Az S4 vibramotorja önmagában ritkán hibásodik meg, leejtés, ütődés következtében szokott általában tönkre menni. Cseréjét mindkét szervizünkben végezzük.
Galaxy S4 mini home gomb csere

Galaxy S4 mini home gomb csere

A Samsung Galaxy S4 mini home gombja két ok miatt hibásodik meg leggyakrabban: amikor a szoftver hibája az S4 mini home gombjának lefagyását eredményezi. Ezt szoftverfrissítéssel lehet orvosolni. Valamint amikor mechanikai behatás és/vagy nedvesség, kosz jut a home gomb szerkezetébe. Ekkor ajánlott az S4 mini home gomb cseréje.
Galaxy S4 mini csengő csere

Galaxy S4 mini csengő csere

A Samsung Galaxy S4 mini csengőhangszórója szolgáltatja a telefon minden külső hangját - csengőhangokat, különböző médiatartalmakat és minden egyéb hangjelzést. Amennyiben ezek a hangfunkciók nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallhatók, feltételezhetően a készülék csengőhangszórójának meghibásodásáról van szó.
Galaxy S4 mini középső műanyag keret csere

Galaxy S4 mini középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy S4 mini középső műanyag keretének javarészt esztétikai szerepe van. Az alkatrész sérülése általában különféle mechanikai behatásoknak tudható be. A középső műanyag keret cseréjének alkalmával a készülék hátlapját, akkumulátorát, SIM valamint memóriakártyáját is eltávolítjuk, majd a sérült alkatrészt kicseréljük.
Galaxy S4 mini beszéd hangszóró csere

Galaxy S4 mini beszéd hangszóró csere

Ha telefonhívásnál alkalmával nem halljuk a vonal másik végén lévő felet, kihangosítás során azonban az alsó hangszóró kifogástalanul üzemel, Samsung Galaxy S4 mini készülékünk beszédhangszórója valószínűleg meghibásodott. Amennyiben kitisztítjuk a telefont és ezt követően sem tapasztalunk javulást, Samsung készülékünk beszédhangszórója cserére szorul.
Galaxy S4 mini hátlapi kamera csere

Galaxy S4 mini hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S4 mini hátlapi kamerájának általános hibajelek: a Samsung Galaxy S4 mini elmosódó, fátyolos képet készít, nem fókuszál megfelelően, apró fekete folt, esetleg beégés van a készített fotón. Ha egy alapos takarítást követően a készített kép továbbra is foltos, a hibát az optikában kell keresnünk.
Galaxy S4 mini előlapi kamera csere

Galaxy S4 mini előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S4 mini előlapi kamera cseréje szükséges, ha készülékünk korábban beázott vagy a kijelző összetört és az előlapi kamera vagy a szalagkábelen lévő fényérzékelő megsérült. Ismert hibajelek: zajos, homályos képek, fényérzékelő megszűnése, stb. A jelenséget ritkán szoftveres probléma is generálja, de tapasztalatunk szerint általában a kamera hibája okozza.
Galaxy S4 mini jack csatlakozó csere

Galaxy S4 mini jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S4 mini esetében gyakran okozhat meghibásodást a szabadon hagyott fülhallgató aljzat porosodása, szennyeződése. Amennyiben fülhallgatónk nem üzemel, győződjünk meg arról, hogy a fülhallgató vagy az aljzat a felelős a hibáért - teszteljük a kiegészítőt más eszközön! Különböző mechanikai behatások következtében a csatlakozó deformálódhat, elmozdulhat a helyéről.
A Samsung Galaxy S4 mini egy android operációs rendszert futtató okostelefon. A készülék 1,7 GHz-es kétmagos processzorral rendelkezik, belső memóriája 8 GB. A 4,3 hüvelykes, 540 x 960 pixeles Super AMOLED kijelző mára már nem tartozik a mezőny legerősebbjei közé, megjelenésének évében (2013) azonban még elégedettségre adott okot a vásárlók körében. Az S4 mini hátlapi kamerája 8 megapixeles, az előlapi kamerája pedig egy 2 megapixeles alkatrész. Bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S4 mini kijelzője karcolódik, reped, esetleg törik. Ez általában komolyabb ütések és nyomások hatására következik be. Gyakori Samsung Galaxy S4 mini javítás ezenkívül a telefon akkumulátorának cseréje, hiszen ezen alkatrész élettartamának - mely, kb. 2 év - lejártát követően a megszokottnál sokkal gyorsabban merül, valamint idővel nem lesz képes felvenni a készülék működtetéséhez elegendő energiát. Samsung Galaxy S4 mini szervizeinkben ezen hibák javítását azonnali jelleggel végezzük el, csakúgy, mint a micro USB csatlakozó cseréjét.