Galaxy S4 szerviz - Árlista

Galaxy S4 kijelző csere

Galaxy S4 kijelző csere

A Samsung Galaxy S4 legérzékenyebb felülete a telefon kijelzője. Abban az esetben is teljes kijelző csere szükséges, ha az érintőüveg sérül és az LCD kijelző nem - ugyanez fordított esetben is igaz. Akár egyetlen leejtés elegendő lehet ahhoz, hogy az érintőüveg betörjön vagy az LCD kijelző megsérüljön.
Galaxy S4 akkumulátor csere

Galaxy S4 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S4 esetében akkor beszélhetünk meghibásodásról, ha a készülék a töltőkábel csatlakoztatásakor bekapcsol, azonban annak eltávolítását követően azonnal kikapcsol. Ha Samsung Galaxy S4 készülékünk a szokásosnál gyorsabban merül le, illetve alacsony töltöttségi szint esetén figyelmeztetés nélkül kikapcsol vagy újraindul, az akkumulátor cseréje elkerülhetetlen. 
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S4 micro usb szalagkábel csere

Galaxy S4 micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S4 Micro USB csatlakozója vízzel való érintkezés során korrodálódhat, ezt követően pedig nem tud megfelelő csatlakozást biztosítani az aljaz és a kábel között. Különböző mechanikai hatások során a csatlakozó eldeformálódhat, ebben az esetben is érdemes a Galaxy S4 Micro USB csatlakozóját cserélni.
Galaxy S4 hátlap csere

Galaxy S4 hátlap csere

A Samsung Galaxy S4 hátlapja feszegetés során elhajolhat, leejtés és ütődés miatt eldeformálódhat, megrepedhet, eltörhet. Azon kívül, hogy esztétikailag sem kifogástalan, a  Samsung Galaxy S4 megrepedt vagy eltörött polikarbonát hátlapja ráadásul sérülésveszélyes is, így cseréje mindenképpen javallott.
Galaxy S4 fülhallgató szalagkábel csere

Galaxy S4 fülhallgató szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S4 fülhallgató jack csatlakozó szalagkábelének cseréjéhez vezet, ha a csatlakozó szalagkábele nedvességgel való érintkezés okán rozsdásodik vagy egyéb módon meghibásodik és ennek hatására nem létesül kapcsolat a fülhallgató kábel és a jack aljzat között. Mechanikus behatástól is sérülhet a Galaxy S4 jack csatlakozója és elszakadhat a szalagkábel.
Galaxy S4 vibarmotor csere

Galaxy S4 vibarmotor csere

Akkor, ha a Samsung Galaxy S4 némításkor vagy bármilyen vibrát használó (hívás, értesítés stb.) nem rezeg, - még úgy sem, hogy a beállításokban ezt a funkciót aktiváltuk, és minden lehetséges alkalomra elérhetővé tettük , - akkor elképzelhető, hogy a Galaxy S4 vibramotor csere lesz a megoldása a problémának.
Galaxy S4 home gomb csere

Galaxy S4 home gomb csere

A Samsung Galaxy S4 home gombja a maga egyszerűségében és használhatóságában az utolsó "mohikán" az S szériás okostelefonok körében, mert ennek még nincs ujjlenyomat leolvasó funkciója. Cseréje akkor ajánlott, ha: a Galaxy S4 home gombja nyomásra beesettnek érződik, nem funkcionál, beázott, elkoszolódott, megsérült.
Galaxy S4 mikrofon csere

Galaxy S4 mikrofon csere

Amennyiben minden funkció működik, kivéve a Samsung Galaxy S4 mikrofonja, két dolog jöhet szóba: szoftveres bug akadályozza a mikrofont, vagy hardveres probléma adódott. Szerencsésebb esetben egy újraszoftverezés megoldja a mikrofon problémáját, hardveres gond (leesés, ütés miatt sérülés) a Galaxy S4 mikrofon modulját kell kicserélni.
Galaxy S4 SIM + SD kártya olvasó modul csere

Galaxy S4 SIM + SD kártya olvasó modul csere

A Samsung Galaxy S4 SIM és SD kártyaolvasó modulja leejtés, ütődés vagy nedvességgel való érintkezés esetében meghibásodhat. Amennyiben a memóriakártyán tárolt fájlok, dokumentumok és/vagy készülékünk nem érzékeli a SIM kártyát, először távolítsuk el, majd helyezzük be ismét a kártyaolvasó modulba őket. Ha ezt követően sem működik, valószínűleg megsérült, cserére szorul.
Galaxy S4 csengőhangszóró csere

Galaxy S4 csengőhangszóró csere

A Samsung Galaxy S4 csengőhangszórója felelős a telefon minden külső hangjának lejátszásáért. Így értelemszerűen a csengőhangok, a különböző médiatartalmak, értesítések és minden egyéb hangjelzés ezen apró modulból származik. Amennyiben a fentiekben felsorolt funkciók közül valamely nem működik megfelelően, készülékünkben esedékessé válik a csengőhangszóró cseréje.
Galaxy S4 beszédhangszóró csere

Galaxy S4 beszédhangszóró csere

A Samsung Galaxy S4 beszédhangszórójának hibajelensége lehet, hogy telefonbeszélgetés során nem vagy csak nagyon halkan halljuk beszédpartnerünk hangját, kihangosítás esetén viszont az alsóhangszóró működőképes. Bizonyos esetekben egy tisztítás is megoldást jelenthet, azonban az esetek többségében a Samsung Galaxy S4 beszéd hangszórójának cseréjére van szükség.
Galaxy S4 középső műanyag keret csere

Galaxy S4 középső műanyag keret csere

Utángyárott 8.990 Ft | KIT 12.990 Ft
A Samsung Galaxy S4 középső műanyag kerete leginkább esztétikai szerepét tekintve nevezhető fontosnak. Sérülése általában leejtésnek, ütésnek vagy erős mechanikai hatásnak tudható be. A középső műanyag keret cseréje során a készülék hátlapját, akkumulátorát és SIM, valamint memóriakártyáját is eltávolítjuk, majd kicseréljük a sérült alkatrészt.
Galaxy S4 hátlapi kamera csere

Galaxy S4 hátlapi kamera csere

Amennyiben Samsung Galaxy S4 készülékünk homályos képet készít, a készített képen fekete foltok jelennek meg vagy a blende fel sem nyílik fényképezés során, a Galaxy S4 hátlapi kameráját szükséges cserélnünk. A szóban forgó meghibásodás esetében előfordulhat, hogy az előlapi kamera sem működik.
Galaxy S4 előlapi kamera csere

Galaxy S4 előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S4 előlapi kamerája meghibásodásának árulkodó jele lehet, ha az elkészített kép homályos, esetleg ki sem nyílik a blende fényképezéskor. Ha az előbbi hibajelenségeken az esetleges szoftverezés sem segít, akkor érdemes szervizünkhöz fordulni, a Samsung Galaxy S4 előlapi kamerájának cseréje okán.
A Samsung Galaxy S4 okostelefon 2013. márciusában jelent meg. Az Samsung Smart Stay funkciója ezen készülékben is jelen van, sőt a Samsung kibővítette a sort a Smart Alerts, a Smart Scroll és a Smart Pause funkciókkal. A Samsung Galaxy S4 javítása szervizünkben általában körülbelül félórát vesz igénybe. A készülék kijelzője egy 5 hüvelkyes, 1080p felbontású alkatrész, mely erősebb fizikai behatások során megrepedhet, eltörhet. A Samsung Galaxy S4 kijelző cseréje kizárólag az érintőüveg és az LCD együttes cseréjével kivitelezhető, a két alkatrész külön-külön nem cserélhető. Gyakori Samsung Galaxy szerviz művelet továbbá az S4 akkumulátorának cseréje, ugyanis ez az alkatrész kb. 2 év alatt "elfárad", minek hatására a készülék üzemideje drasztikusan csökken. Samsung Galaxy S4 szervizünkben elvégezzük továbbá a telefon ultrahangos tisztítását, annak micro USB és jack csatlakozójának cseréjét, valamint a hangszóróinak javítását.