Galaxy S5 szerviz - Árlista

Galaxy S5 mini kijelző csere

Galaxy S5 mini kijelző csere

Amennyiben Samsung Galaxy S5 mini készülékünk kijelzője vagy a hozzátartozó szalagkábel mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) megsérül, előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés keletkezik. Az imént említett problémák mindegyikére a teljes kijelző cseréje jelent megoldást.
Galaxy S5 mini akkumulátor csere

Galaxy S5 mini akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S5 mini akkumulátora esetében is természetes jelenségnek mondható az akkumulátor élettartamának csökkenése. Hibajelek: a készülék a töltő csatlakoztatásakor bekapcsol, azonban annak eltávolítását követően azonnal kikapcsol. Ha készülékünk a szokásosnál gyorsabban merül le, illetve alacsony töltöttségi szint esetén figyelmeztetés nélkül kikapcsol vagy újraindul.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S5 mini hátlap csere

Galaxy S5 mini hátlap csere

A Samsung Galaxy S5 mini hátlapja feszegetés és különböző mechanikai hatások (ütődés, leejtés) következtében elhajolhat, megrepedhet vagy teljesen eltörhet. Azon felül, hogy ezek a sérülések design szempontjából sem előnyösek, a repedt, törött hátlap könnyedén sérülést okozhat. A Samsung Galaxy S5 hátlapcseréje kb. 10 percet vesz igénybe, szervizünkben megvárható.
Galaxy S5 mini jack csatlakozó csere

Galaxy S5 mini jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S5 mini jack csatlakozójának cseréjéhez vezet, ha a csatlakozó nedvességgel való érintkezés, vagy szöszösödés, porosodás okán meghibásodik és ennek hatására nem létesül kapcsolat a fülhallgató kábel és a jack aljzat között. Ha nem a fülhallgatónk rossz, illetve kitakarítottuk készülékünket és a hiba továbbra is fennáll, a jack csatlakozó cseréje jelent megoldást a problémára.
Galaxy S5 mini előlapi kamera csere

Galaxy S5 mini előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S5 mini előlapi kamerájának általános hibajelei: az elkészített fotók homályosak, a blende nem nyílik ki fényképezés alkalmával. Bizonyos esetekben megoldást jelenthet egy újra szoftverezés, azonban, ha ez sem segít, javasolt az előlapi kamera cseréje. Az előlapi kamera működését befolyásolhatja a hátlapi kamera is és fordítva, így a hiba származhat a hátlapi kamerából is.
Galaxy S5 mini hátlapi kamera csere

Galaxy S5 mini hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S5 mini hátlapi kamerájának hibajelei: a kamera homályos képet készít, a képen fekete foltok jelennek meg vagy a blende fel sem nyílik fényképezés során. Ilyenkor a készülék hátlapi kamerájának cseréjére van szükség. A szóban forgó meghibásodás esetében előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S5 mini előlapi kamerája sem működik és ugyanez fordítva is megtörténhet.
Galaxy S5 mini beszédhangszóró csere

Galaxy S5 mini beszédhangszóró csere

A Samsung Galaxy S5 mini készülékek beszédhangszórójának meghibásodásáért általában a környezetünkből a hangszóróra került szennyeződések felelősek. Ha beszélgetés során nem vagy csak nagyon halkan halljuk a másik fél hangját, kihangosítás esetén viszont az alsóhangszóró működőképes, a beszédhangszóró meghibásodott.
Galaxy S5 mini csengőhangszoró csere

Galaxy S5 mini csengőhangszoró csere

A Samsung Galaxy S5 mini csengőhangszórójának meghibásodását különböző szennyeződések és koszolódások okozhatják. A csengőhangok, a különböző médiatartalmak, értesítések és minden egyéb hangjelzés ezen panelből származik. Amennyiben a fentiekben felsorolt funkciók közül valamely nem működik megfelelően, a csengőhangszórók cseréje ajánlott.
Galaxy S5 mini SIM + SD kártya olvasó modul csere

Galaxy S5 mini SIM + SD kártya olvasó modul csere

Ha Samsung Galaxy S5 mini nem ismeri fel a SIM vagy SD kártyát, ellenőrizzük, hogy megfelelően helyeztük be az adott eszközt, illetve az megfelelően működik. Ha ez nem segít, feltehetőleg a foglalat vagy a kártyaolvasó panel hibásodott meg. A meghibásodás adódhat különböző sérülésekből vagy helytelen kártyabehelyezésből. A SIM/ SD kártyaolvasó cseréje a megoldás.
Galaxy S5 mini középső műanyag keret csere

Galaxy S5 mini középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy S5 mini középső műanyag keret ritkán sérül meg. Ha mégis, az javarészt különféle mechanikai behatásoknak (ütés, erős nyomás) tudható be. A középső műanyag keret cseréjének alkalmával a készülék hátlapját, akkumulátorát, SIM és memóriakártyáját egyaránt eltávolítjuk, ezt követően a sérült alkatrészt kicseréljük.
Galaxy S5 mini töltő csatlakozó panel + érintő gombok csere

Galaxy S5 mini töltő csatlakozó panel + érintő gombok csere

A Samsung Galaxy S5 mini töltő csatlakozó és érintőgom problémákért gyakran a csatlakozóba és a panelekre kerülő víz okolható. Problémaforrások még a mechanikai behatások, illetve szennyeződések. A gombok esetében meg kell bizonyosodnunk arról, hogy az adott tartozék panele vagy maga a gomb hibásodott meg.
A Samsung Galaxy S5 mini - mint minden Samsung készülék - android operációs rendszert futtat. Az elődmodellel ellentétben az S5 mini "csak" egy 1,4 GHz-es kétmagos processzorral rendelkezik, belső memóriája azonban ugyanúgy 16 GB-ra nőtt. A belső memóriával együtt a telefon kijelzője is növekedett két tized hüvelyket (4.7 inch), ezen kívül felbontásban is közelebb zárkózott a konkurenciához. Természetesen mint minden okostelefonnak, a Galaxy S5 mininek is a kijelző a legsérülékenyebb része, ezért is van, hogy Samsung Galaxy S5 mini szervizeinkben a leggyakoribb javítás a kijelző cseréje. Lassacskán gyakori eset lesz ezenkívül a Samsung Galaxy S5 mini akkumulátorának "kimerülése", mert élettartamának - mely, kb. 2 év - lejártát követően a előfordul, hogy extrém gyorsan merül, vagy idővel nem képes felvenni az S5 mini hétköznapi használatához elég energiát. A Galaxy hátlapi kamerája 8 megapixeles, az előlapi kamerája pedig 2,1 megapixeles felbontásban képes fotókat készíteni. Szervizeinkben a Samsung Galaxy S5 mini javítását azonnali jelleggel végezzük el.