Galaxy S5 szerviz - Árlista

Galaxy S5 kijelző csere

Galaxy S5 kijelző csere

Gyári kijelző 49.990 Ft | Utángyártott kijelző ára felől érdeklődj telefonon!
A Samsung Galaxy S5 kijelzője általában leejtés vagy ütődés során sérül. Ilyenkor az érintőüveg betörik és az esetek többségében az LCD kijelző sértetlen marad. Mindettől függetlenül a teljes kijelző cseréje szükséges. Fordított esetben - ha a kijelző sérül és az érintőüveg sértetlen marad - is az egész kiegészítőt cserélni kell.
Galaxy S5 akkumulátor csere

Galaxy S5 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S5 akkumulátorának cseréje indokolt, ha a készülék csak a hálózati- vagy USB csatlakozás során működőképes, egyébként rövid idő alatt kikapcsol. Akkumulátori problémákra utalhat még, ha a telefon 10-30%-os töltöttség esetén is kikapcsol. A Samsung Galaxy S5 akkumulátor cseréje 5 percet vesz igénybe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S5 töltő csatlakozó panel + érintő gombok csere

Galaxy S5 töltő csatlakozó panel + érintő gombok csere

A Samsung Galaxy S5 széria esetében - csak úgy, mint a legtöbb Android rendszerű készülékkel kapcsolatosan - Micro-USB típusú csatlakozóval találkozhatunk. Adatátvitel és akkumulátortöltés tekintetében elengedhetetlen, hogy készülékünk Micro-USB csatlakozója megfelelően, hibamentesen működjön. A töltő csatlakozó panel és az érintő gombok cseréjét szervizünkben vállaljuk. 
Galaxy S5 hátlap csere

Galaxy S5 hátlap csere

A Samsung Galaxy S5 hátlapja többféleképpen sérülhet - leejtés, ütődések során okozott repedések, egyéb mechanikai hatások. A készülék hátlapjának leginkább esztétikai szerepe van, sérülés esetén esetleges kézen okozott sérülések (karcolások, vágások) fennálló veszélye is a Galaxy S5 hátlap cseréje mellett szól.
Galaxy S5 hangerő gomb flex csere

Galaxy S5 hangerő gomb flex csere

A Samsung Galaxy S5 hangerő gombjának működéséért felelős flex kábel meghibásodása esetén készülékünk kimenő hangjait nem tudjuk hangosítani, vagy halkítani. Ha a gomb sértetlen, de a hangerőszabályzó funkció mégsem működik, minden esetben a Samsung Galaxy S5 hangerő gomb flex kábelét kell javítani vagy kicserélni.
Galaxy S5 bekapcsoló gomb flex kábel csere

Galaxy S5 bekapcsoló gomb flex kábel csere

A Samsung Galaxy S5 bekapcsoló gomb flex kábelén található a lezáró gomb elektronikája is. Meghibásodására utal, ha a bekapcsoló gombot beesettnek érezzük, illetve, ha telefonáláskor a készüléket fülünkhöz közelítve az nem sötétedik el. Ha ezen hibajelenségeket tapasztalja készülékén, hozza el szervizünkbe!
Galaxy S5 fülhallgató jack csatlakozó csere

Galaxy S5 fülhallgató jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S5 fülhallgató jack csatlakozójának cseréjéhez vezet, ha a csatlakozó nedvességgel való érintkezés okán rozsdásodik vagy egyéb módon meghibásodik és emiatt nem létesül kapcsolat a fülhallgató kábel és a jack aljzat között. Mechanikus behatástól a Galaxy S5 jack csatlakozója egyáltalán nem csatlakozik készülékünkhöz, ebben az esetben is a csatlakozó aljzat cseréje javasolt.
Galaxy S5 hátlapi kamera csere

Galaxy S5 hátlapi kamera csere

Amennyiben Samsung Galaxy S5 készülékünk homályos képeket készít, a fotókon fekete foltok keletkeznek, esetleg fényképezésnél nem nyílik a blende és ezen hibajelenségeken a szoftverezés sem segít, a hátlapi kamerát ki kell cserélnünk. A fent említett hibajelenség apropóján előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S5 előlapi kamerája sem üzemel megfelelően.
Galaxy S5 vibramotor csere

Galaxy S5 vibramotor csere

A Samsung Galaxy S5 vibramotorjának legjellemzőbb meghibásodásai: híváskor, értesítéskor, játék közben az S5 annak ellenére nem rezeg, hogy be van állítva, illetve a készülék néma üzemmódban sem vibrál. Ekkor a Galaxy S5 vibramotorjának moduláris cseréje jelenthet megoldást, amit mindkét szervizünkben azonnal elvégzünk.
Galaxy S5 mikrofon csere

Galaxy S5 mikrofon csere

A Samsung Galaxy S5 mikrofonjának általában két okból szokott problémája lenni: szoftveres rendellenesség miatt a mikrofon nem vesz fel hangot. Ennek megoldása egy újraszoftverezéssel történik. Amennyiben hardveres problémája van az S5 mikrofonjának, nincs mit tenni, mint moduláris cserét végrehajtani.
Galaxy S5 középső műanyag keret csere

Galaxy S5 középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy S5 középső műanyag kerete leginkább esztétikai szerepet tölt be. Általában leejtés, ütés vagy egyéb mechanikai sérülések során hibásodik meg az alkatrész. A középső műanyag keret cseréje során a készülék hátlapját, akkumulátorát és SIM, valamint memóriakártyáját is eltávolítjuk, majd kicseréljük a sérült alkatrészt.
Galaxy S5 home gomb + ujjlenyomat-olvasó csere

Galaxy S5 home gomb + ujjlenyomat-olvasó csere

A Samsung Galaxy S5 home gombja annyiban tér el a korábbi Galaxy készülékekétől, hogy funkciója kiegészült egy ujjlenyomat olvasó modullal. A legtöbbször az ujjlenyomat olvasó hibásodik meg, nem pedig a home gomb. A tartozék legtöbb esetben vízzel való érintkezés során hibásodik meg, ugyanis a nedvességtől zárlatossá válik a flex kábel.
Galaxy S5 csengőhangszóró csere

Galaxy S5 csengőhangszóró csere

A Samsung Galaxy S5 csengőhangszórója játssza le a telefon minden külső hangjának. Amennyiben a csengőhangok, a különböző médiatartalmak, értesítések és egyéb hangjelzések nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallhatóak, valószínűleg a készülék csengőhangszórója hibásodott meg. Ebben az esetben a Samsung Galaxy S5 csengőhangszórója cserét kíván.
Galaxy S5 beszédhangszóró csere

Galaxy S5 beszédhangszóró csere

A Samsung Galaxy S5 beszédhangszórójának hibajelensége, hogy telefonhívás alkalmával nem halljuk megfelelően vagy egyáltalán nem halljuk a vonal másik végén lévő felet, az alsó hangszóró azonban kihangosítás során kifogástalanul működik. Ha egy alapos tisztítást követően sem tapasztalunk javulást, Samsung készülékünk mindenképpen szervizre szorul.
Galaxy S5 előlapi kamera csere

Galaxy S5 előlapi kamera csere

Ha Samsung Galaxy S5 készülékünk által készített fotóink minősége rossz - a képek homályosok, zajosok, esetleg fekete foltok jelennek meg rajtuk - és az alkatrész szoftverének újratelepítése, frissítése sem oldja meg a problémát, akkor a Samsung Galaxy S5 előlapi kameráját kell kicserélni. A folyamat szervizünkben megvárható.
A Samsung Galaxy S5 kialakításának köszönhetően a készülék már önmagában ellenállóbb a porosodás és beázás ellen, mint az elődmodelljei. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem fordulnak elő ezzel kapcsolatos Samsung Galaxy S5 javítások, mint például a micro USB vagy jack csatlakozó, illetve a hangszórók üzemzavara. A home gomb meghibásodása azért is kellemetlen, mert ezzel a készülék ujjlenyomat olvasója is funkcióját veszíti. Viszonylag sűrűn fordul elő, hogy Samsung Galaxy S5 szervizünkbe a készülék kijelző cseréje miatt érkeznek ügyfelek. Bizonyára többen tapasztaltuk már, hogy készülékünk akkumulátorának élettartama és üzemideje idővel csökken. Erre a Samsung Galaxy S5 akkumulátor cseréje jelenthet megoldást. Samsung Galaxy S5 szervizünkben legfeljebb egy óra alatt elvégezzük továbbá a készülék kamera cseréjét, a hangerőszabályzó és bekapcsoló gombjának javítását is.