Galaxy S6 Edge szerviz - Árlista

Galaxy S6 Edge kijelző csere

Galaxy S6 Edge kijelző csere

Gyári kijelző 79.990 Ft | Felújított gyári kijelző 64.990 Ft
A Samsung Galaxy S6 Edge kijelzője különböző az eddig megszokott formáktól. Lekerekített, a telefon széléig futtatott kijelző miatt a készülék ezen alkatrésze sérülékenyebb, mint elődeié. Leejtés, ütődés, nagy nyomás hatására a kijelző megrongálódhat. Az esetek többségében az érintőlap repedezik meg míg az LCD sértetlen marad. Sajnos ilyen esetekben is a kijelző teljes cseréje szükséges.
Galaxy S6 Edge akkumulátor csere

Galaxy S6 Edge akkumulátor csere

Az S6 Edge hátlapját nem lehet egyszerűen felpattintani, így a Galaxy S6 Edge akkumulátor csere folyamata is komolyabb szakértelmet kíván. Ha készülékünk csak hálózatra csatlakoztatva működik, de a töltőkábelről való lecsatlakoztatást követően kikapcsol vagy 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol, esetleg az akkumulátor felpúposodik, mindenképpen cserélni kell!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S6 Edge hátlap csere

Galaxy S6 Edge hátlap csere

A Samsung Galaxy S6 Edge hátlapja a korábbi Galaxy szériáktól eltérően, már nem kizárólag esztétikai szerepet tölt be. A Samsung Galaxy S6 edge hátlap cseréje különböző mechanikai behatások során keletkezett sérülések (karcolás, repedés) esetén javasolt, hiszen a megrepedt vagy betört hátlap veszélyeztetheti a készülék belső alkatrészeit is.
Galaxy S6 Edge középkeret csere

Galaxy S6 Edge középkeret csere

A Samsung Galaxy S6 Edge középső műanyag kerete általában leejtés, ütés vagy egyéb mechanikai sérülések, extrémebb esetekben nagy nyomás során hibásodik meg. Bár az alkatrész leginkább esztétikai szerepet tölt be, a sérült, törött Galaxy S6 Edge középső műanyag keret hibát okozhat a belső alkatrészek működésében is. 
Galaxy S6 Edge fülhallgató jack csatlakozó csere

Galaxy S6 Edge fülhallgató jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S6 Edge fülhallgató jack csatlakozójának leggyakoribb hibajele, hogy a csatlakozó meghibásodik és nem tud kapcsolatot létesíteni az aljzat és a kábel között. Ez általában beázás következtében fordul elő, amikor a csatlakozó oxidossá válik. Fülhallgatónkat teszteljük más eszközön és ha így működik, a fülhallgató jack csatlakozójának cseréje oldhatja meg a problémát.
Galaxy S6 Edge bekapcsoló gomb flex csere

Galaxy S6 Edge bekapcsoló gomb flex csere

A Samsung Galaxy S6 edge bekapcsoló gomb flex kábelén található a lezáró gomb elektronikája is. Tipikus hibajel, ha a bekapcsoló gombot nyomáskor beesettnek érezzük, illetve, ha telefonáláskor a készüléket fülünkhöz közelítve az nem sötétedik el. Ha ezen hibajelenségeket tapasztalja készülékén, hozza el szervizünkbe!
Galaxy S6 Edge hangerő gomb flex csere

Galaxy S6 Edge hangerő gomb flex csere

Samsung Galaxy S6 Edge készülékünk hangerő gomb flex kábelének cseréjére abban az esetben van szükség, ha az említett gomb segítségével nem tudjuk állítani a készülék hangerejét. Ha megbizonyosodtunk arról, hogy nem a gombok hibásodtak meg, hanem az őket üzemeltető szalagkábel, hozza el készüléket szervizünkbe!
Galaxy S6 Edge hátlapi kamera csere

Galaxy S6 Edge hátlapi kamera csere

Kamera lencse: 16.990 Ft | Teljes kamera: 25.990 Ft
Ha a Samsung Galaxy S6 Edge hátlapi kamerája homályos képet készít, vagy az elkészült képen fekete foltok jelennek meg, és erre nem jelent megoldást az esetleges újra szoftverezés sem, a hátlapi kamera cseréje válik szükségessé. Olykor a hátlapi kamera nem megfelelő működéséért az előlapi kamera meghibásodása felelős vagy fordítva.
Galaxy S6 Edge előlapi kamera csere

Galaxy S6 Edge előlapi kamera csere

Ha Samsung Galaxy S6 Edge előlapi kamerája által készített fotóink minősége nem megfelelő - a képek homályosok, zajosok, foltosak - és az alkatrész szoftverének újratelepítése, frissítése sem oldja meg a problémát, az Edge előlapi kameráját kell kicserélni. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S6 Edge hátlapi kamerája sem működik megfelelően.
Galaxy S6 Edge beszédhangszóró csere

Galaxy S6 Edge beszédhangszóró csere

Ha telefonálás közben nem halljuk megfelelően vagy egyáltalán nem halljuk a vonal másik végén lévő felet, az alsó hangszóró azonban kihangosítás során kifogástalanul működik, Samsung Galaxy S6 Edge készülékünk beszédhangszórójának meghibásodására gyanakodhatunk. Olykor megoldást jelenthet egy alapos tisztítás, de legtöbb esetben az alkatrész javításra/cserére szorul.
Galaxy S6 Edge csengőhangszóró csere

Galaxy S6 Edge csengőhangszóró csere

A Samsung Galaxy S6 Edge csengőhangszórója szolgáltatja a telefon minden külső hangját (csengőhangok, különböző médiatartalmak hanganyagai, értesítések és egyéb hangjelzések). Amennyiben a külső hangok valamelyike nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallható és a telefonon nincs lenémítva, a készülék csengőhangszórója hibásodott meg.
Galaxy S6 Edge home gomb és ujjlenyomat-olvasó csere

Galaxy S6 Edge home gomb és ujjlenyomat-olvasó csere

A Samsung Galaxy S6 Edge home gombja rendelkezik egy ujjlenyomat olvasó funkcióval. Az ujjlenyomat-olvasó segítségével egyszerűen feloldható a lezárt S6 Edge, hiszen a készülék ujjlenyomatunkat használja jelkódként. Legtöbbször ujjlenyomat olvasó vízzel való érintkezés során hibásodik meg, ugyanis a nedvességtől zárlatossá válik a szalagkábele.
Galaxy S6 Edge SIM olvasó csere

Galaxy S6 Edge SIM olvasó csere

A Galaxy S6 Edge SIM olvasó cseréje indokolt, ha a készülék nem érzékeli a hálózatot. Ekkor nem tudsz hívást kezdeményezni és fogadni sem, és a mobilszolgáltató által biztosított adatforgalmat sem éred el. Mivel az alkatrész tökéletes állapota elengedhetetlen, így mindenképpen indokolt a cseréje.
A Samsung 2015 tavaszán jelent meg forradalmian új okoskészülékével, az Galaxy S6 Edge névre hallgató zászlóshajójával. A titulusból már rögtön tudható, hogy a csúcskészülékben minden, a Samsung által kifejlesztett technológia megtalálható, a legnagyobb újdonság azonban a Galaxy S6 Edge kijelzője. Amellett, hogy  az 5.1 colos QHD-s Super AMOLED kijelzőt a legjobbnak és a legélesebbnek mondják a piacon, hajlított formája miatt kuriózumnak számít mind a mai napig. Samsung Galaxy S6 Edge szervizeinkben azt tapasztaltuk, hogy a telefon kijelzőjének formája talán a legnagyobb veszte is, a megjelenés óta számos alkalommal hozta Samsung szervizeinkbe törött kijelzős készüléket, ami leejtés, ütődés közben megsérült. Az okostelefon érdekessége továbbá, hogy az elődmodellhez képest áldozatokkal járt a generációváltás: a Galaxy S6 Edge akkumulátor mérete meglepő módon csökkent, továbbá az Edge-ben már nincs a sokak által kedvelt - és a Samsung védjegyének számító - micro SD foglalat. Szerelhetőségi szempontból az Samsung Galaxy S6 Edge javítás valamivel keményebb dió, mint az elődmodellek, ugyanakkor a hibajelenségek - a hátlapja benyomódik, karcos lesz, kijelzője betörik, microUSB modul eldeformálódik, középső műanyag kerete megreped,eltörik - ugyanazok, mint a legtöbb okoskészüléknél.