Galaxy S6 szerviz - Árlista

Galaxy S6 kijelző csere

Galaxy S6 kijelző csere

Gyári kijelző 59.990 Ft | Felújított gyári kijelző 51.990 Ft
A Samsung Galaxy S6 kijelzője - a többi Samsung készülékhez hasonlóan - leejtés, ütés ritkább esetekben nagy nyomás hatására megrongálódhat. Az esetek többségében az érintőlap repedezik meg (pókhálós lesz), míg az LCD sértetlen marad. Sajnos ilyen esetekben is a kijelző teljes cseréje szükséges.
Galaxy S6 akkumulátor csere

Galaxy S6 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S6 készülék esetében az akkumulátorok már nem cserélhetők olyan egyszerűen, mint a korábbi Galaxy modellekéi. A hátlap nem pattintható fel. Az S6 akkumulátorának cseréjére általában akkor van szükség, ha készülékünk csak hálózatra vagy USB kábellel számítógépünkhöz csatlakoztatva működik, lecsatlakoztatás után kikapcsol.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S6 micro usb szalagkábel csere

Galaxy S6 micro usb szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S6 töltő csatlakozójának és érintőgombjainak meghibásodásáért gyakran a csatlakozó és a panelek beázása, különböző mechanikai behatások, illetve szennyeződések felelnek. A gombok esetében meg kell bizonyosodnunk arról, hogy az adott tartozék panele vagy maga a gomb hibásodott meg. Javítása a töltő csatlakozó és érintő gombok track-jének cseréjével javítható.
Galaxy S6 hátlap csere

Galaxy S6 hátlap csere

A Samsung Galaxy S6 elődeihez mért változásait a hátlap kialakításán is érzékelhetjük, hiszen a készüléknek hátlapja már nem kizárólag esztétikai szerepet tölt be. A Samsung Galaxy S6 hátlap cseréje sérülések (karcolás, repedés) alkalmával javasolt, hiszen a megrepedt vagy betört hátlap veszélyeztetheti a készülék belső alkatrészeit is.
Galaxy S6 hangerő gomb flex kábel csere

Galaxy S6 hangerő gomb flex kábel csere

A hangerő gomb flex kábel cseréje, akkor indokolt, ha a hangerő gomb fel-le állítására nem reagál az S6. Ilyen esetekben két lehetséges opcióról beszélhetünk: a Samsung Galaxy S6 készülékünk nyomógombja hibásodott meg, vagy a hangerő gomb működéséért felelős szalagkábel. Mindkét esetben érdemes szakszervizhez fordulni a javítás elvégzéséhez.
Galaxy S6 bekapcsoló gomb flex kábel csere

Galaxy S6 bekapcsoló gomb flex kábel csere

A Samsung Galaxy S6 bekapcsoló gomb flex kábelének tipikus hibajele, hogy a bekapcsoló gomb nem működik. Ezt okozhatja a gomb fizikai meghibásodása, illetve a szalagkábel nem megfelelő működése. Ezen a panelen helyezkednek el az oldalsó gombok és a hangerő gomb is, így ezek működését is befolyásolhatja a flex kábel meghibásodása.
Galaxy S6 fülhallgató jack csatlakozó csere

Galaxy S6 fülhallgató jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S6 készülék fülhallgató jack csatlakozójának cseréje abban az esetben indokolt, ha beázás következtében az csatlakozó meghibásodik és nem tud kapcsolatot létesíteni az aljzat és a kábel között. Bizonyos esetekben ütődés hatására a csatlakozó eldeformálódhat. Ilyen esetekben a fülhallgató jack csatlakozójának cseréje oldhatja meg a problémát.
Galaxy S6 mikrofon csere

Galaxy S6 mikrofon csere

A Samsung Galaxy S6 mikrofon cseréje abban az esetben javasolt, ha telefonhívás során nem hall téged a beszélgetőpartnered. Szervizünkben rövid időn belül javítjuk a hibás alkatrészt.
Galaxy S6 hátlapi kamera csere

Galaxy S6 hátlapi kamera csere

Amennyiben az S6 homályos képet készít vagy az elkészült képen fekete foltok jelennek meg és ezen az esetleges újra szoftverezés sem segít, akkor valószínűleg Samsung Galaxy S6 hátlapi kameráját szükséges kicserélni. Olykor a hátlapi kamera nem megfelelő működéséért az előlapi kamera meghibásodása felelős vagy fordítva.
Galaxy S6 rezgőmotor csere

Galaxy S6 rezgőmotor csere

A Samsung Galaxy S6 vibramotor meghibásodását okozó tünetek: az S6 annak ellenére nem rezeg hívás, értesítés stb. közben hogy be van állítva, az S6 néma üzemmódban sem vibrál. Ha a fentieket tapasztaljuk, akkor érdemes a Galaxy S6 rezgőmotorját kicserélni, hogy készülékünk újra rezegjen.
Galaxy S6 középkeret csere

Galaxy S6 középkeret csere

A Samsung Galaxy S6 középkerete általában mechanikai sérülések (pl.: nagy nyomás) során hibásodik meg. A sérült, törött középső keret hibát okozhat a belső alkatrészek és a kijelző működésében is. A középső keret cseréje során a készülék hátlapját, akkumulátorát és SIM, valamint memóriakártyáját is eltávolítjuk, majd kicseréljük a sérült alkatrészt.
Galaxy S6 home gomb + ujjlenyomat-olvasó csere

Galaxy S6 home gomb + ujjlenyomat-olvasó csere

A Samsung Galaxy S6 home gombja rendelkezik egy ujjlenyomatolvasó funkcióval is. Az ujjlenyomatolvasó segítségével egyszerűen feloldható a lezárt Samsung Galaxy S6, mert a készülék ujjlenyomatunkat használja jelkódként. Ezért legtöbbször az ujjlenyomat olvasó hibásodik meg, mert vízzel való érintkezés során a nedvességtől zárlatossá válik a szalagkábel.
Galaxy S6 csengőhangszóró csere

Galaxy S6 csengőhangszóró csere

A Samsung Galaxy S6 csengőhangszórójának meghibásodása esetén a készülék nem - vagy a megszokottnál sokkal rosszabb minőségben - játssza le a különböző értesítőhangokat, illetve a médiatartalmak hanganyagait. Győződjünk meg róla, hogy készülékünk nincs némított módban, s amennyiben nincs, a problémával mindenképpen forduljunk szakértőhöz!
Galaxy S6 beszédhangszóró csere

Galaxy S6 beszédhangszóró csere

A Samsung Galaxy S6 készülék beszédhangszórójának meghibásodására utal, ha telefonhívás során kevésbé vagy egyáltalán nem halljuk a vonal másik végén beszélő felet, azonban ha kihangosítjuk a készüléket az alsó hangszóró továbbra is működik.  Bizonyos alkalmakkor egy alapos tisztítás megoldást jelenthet, de legtöbbször a beszédhangszóró cseréje szükséges.
Galaxy S6 előlapi kamera csere

Galaxy S6 előlapi kamera csere

Ha Samsung Galaxy S6 által készített fotóink minősége nem megfelelő - a képek homályosok, zajosok, esetleg fekete foltok jelennek meg rajtuk - és az alkatrész szoftverének újratelepítése, frissítése sem oldja meg a problémát, telefonunk előlapi kameráját kell kicserélni. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S6 hátlapi kamerája sem működik megfelelően.
Galaxy S6 kamera üveg csere

Galaxy S6 kamera üveg csere

A cserélendő Galaxy S6 kamera üveg cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha a telefonnal készített fotók homályosak, életlenek. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül megoldjuk a problémát.
A Samsung Galaxy S6-ot 2015-tavaszán dobta piacra a gyártó, nem kisebb céllal, mint hogy a konkurencia igencsak sikeres és szintén 6-os sorozatszám alatt futó modelljétől vevőket szerezzenek maguknak. Ennek megfelelően a telefon minden, a kor vívmányaink megfelelő újítást megkapott, és testvérmodellével (a hajlított kijelzős S6-al) egyetemben egyértelműen a Samsung csúcskategóriás készülékének készültek. Minden újítás ellenére a szaksajtó azonnal megtalálta a Samsung Galaxy S6 javítással kapcsolatos gyenge pontjait: a Galaxy S6 akkumulátora kisebb az elődmodellnél ezért élettartama és kapacitása kisebb, illetve a készülék nem vízálló. Ezek, illetve az 5,1 hüvelykes kijelző sérülékenysége miatt, Samsung Galaxy S6 szervizeinkhez leggyakrabban köthető javítások a Galaxy S6 kijelző cseréje, az akkumulátor cseréje, és a beázás következtében gyakran előforduló home gomb és ujjlenyomat olvasó csere. Összességében viszont ez a készülék 2015 egyik legnagyobb durranása volt, és méltó helyet foglal el a csúcskategóriás okostelefonok elitjében.