Galaxy S7 Edge szerviz - Árlista

Galaxy S7 Edge kijelző csere

Galaxy S7 Edge kijelző csere

Gyári kijelző 114.990 Ft | Felújított kijelző 74.990 Ft
Ha a Galaxy S7 Edge kijelzője megsérül például egy leejtés során, előfordulhat, hogy a kijelző összetörik és/vagy nem reagál az érintésre. Ilyenkor a Galaxy S7 Edge kijelző csere orvosolhatja a problémát. 
Galaxy S7 Edge akkumulátor csere

Galaxy S7 Edge akkumulátor csere

Ha a megszokottnál gyorsabban merül a készüléked, vagy folyamatosan kikapcsol, újraindul a töltőről vagy a számítógépről való lecsatlakoztatás után, akkor a Galaxy S7 Edge akkumulátor csere javasolt.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S7 Edge micro usb szalagkábel csere

Galaxy S7 Edge micro usb szalagkábel csere

Ha a telefon nem reagál a hálózatról való töltésre vagy a számítógéphez csatlakoztatásra, akkor valószínű, hogy meghibásodott az USB aljzat. A Samsung Galaxy S7 Edge USB csatlakozó csere megoldást nyújt.
Galaxy S7 Edge hátlap csere

Galaxy S7 Edge hátlap csere

Ha a Galaxy S7 Edge hátulja nagyobb ütés vagy nagy nyomás hatására megreped vagy betörik, akkor az esetleges sérülések elkerülése érdekében mielőbb javasolt a Samsung Galaxy S7 Edge hátlap csere.
Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel csere

Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel csere

Akkor szükségek a Samsung Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel csere, ha a készülék nem reagál a gomb megnyomására, így nem lehet vele szabályozni a hangerő szintjét.
Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a telefon nem reagál a power gomb megnyomására, akkor vagy a gomb, vagy a szalagkábel hibásodott meg. A Samsung Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel csere a második esetben indokolt.
Galaxy S7 Edge kamera lencse csere

Galaxy S7 Edge kamera lencse csere

Ha karcos, repedt, esetleg teljesen betört a hátsó kamera védőlencséje, emiatt a hátlapi kamerával készített képek életlenek, foltosak, akkor javasolt a Samsung Galaxy S7 Edge kamera lencse csere.
Galaxy S7 Edge közelségérzékelő csere

Galaxy S7 Edge közelségérzékelő csere

Ha a kijelző nem sötétül el akkor, amikor telefonáláskor a füledhez tartod a készüléket, akkor meghibásodott a proximity sensor. Ilyenkor a Samsung Galaxy S7 Edge közelségérzékelő csere javasolt.
Galaxy S7 Edge beszéd hangszóró csere

Galaxy S7 Edge beszéd hangszóró csere

Ha telefonáláskor kevésbé vagy egyáltalán nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, akkor elképzelhető, hogy meghibásodott, és ki kell cserélni a Samsung Galaxy S7 Edge beszéd hangszórót.
Galaxy S7 Edge csengő hangszóró csere

Galaxy S7 Edge csengő hangszóró csere

Ha a készülék a megszokottnál rosszabb minőségben, vagy egyáltalán nem képes megszólaltatni a hanganyagokat, akkor valószínű, hogy a Galaxy S7 Edge csengő hangszóró csere szükséges, mert meghibásodott.
Galaxy S7 Edge jack csere

Galaxy S7 Edge jack csere

Ha a készülékre csatlakoztatott fülhallgatón keresztül nem hallható az elindított audio vagy médiafájl, akkor egy tisztítás vagy a Galaxy S7 Edge fülhallgató jack csatlakozó csere oldhatja meg a problémát.
Galaxy S7 Edge középkeret csere

Galaxy S7 Edge középkeret csere

Ha a készüléket extrém fizikai hatás éri, akkor a középső keret megsérülhet, ami a kijelző és a belső alkatrészek meghibásodásához vezethet, ilyenkor javasolt a Samsung Galaxy S7 Edge középkeret csere.
Galaxy S7 Edge előlapi kamera csere

Galaxy S7 Edge előlapi kamera csere

Amennyiben a front kamerával készített képek homályosak, életlenek, akkor valószínű, hogy meghibásodott. Ha az újra szoftverezés nem válik be, akkor ki kell cserélni a Galaxy S7 Edge előlapi kameráját.
Galaxy S7 Edge hátlapi kamera csere

Galaxy S7 Edge hátlapi kamera csere

Ha a hátsó kamerával készített képek életlenek, foltosak, akkor valószínű, hogy meghibásodott. Ha az újra szoftverezés nem javít a helyzeten, akkor a Samsung Galaxy S7 Edge hátlapi kamera csere javasolt.
Galaxy S7 Edge antenna modul csere

Galaxy S7 Edge antenna modul csere

A Galaxy S7 Edge antenna modul meghibásodására kell gyanakodnod, ha a készülékbe helyezett SIM-kártya működőképes, a térerővel sincs probléma, de a telefon mégsem képes a hálózatra kapcsolódni.
A Samsung 2016-ban kísérletet tett arra, hogy elfelejtsünk mindent, amit eddig a telefonról gondoltunk. Tette mindezt úgy, hogy a fogyasztói igényeket ötvözte a mérnöki elképzelésekkel és megalkotta a Galaxy S7 Edge-et. A gyártó a készülék formatervezésére és kialakítására a legbüszkébb, melynek köszönhetően a telefon légiesen könnyed, mégis stabilan fogható. Ettől függetlenül még mindig a törött Galaxy S7 Edge kijelző cseréje a leggyakoribb javítási folyamat, hiszen olyan készüléket még egyetlen gyártónak sem sikerült készítenie, melyet ne lehetne leejteni vagy amely törhetetlen kijelzővel rendelkezne. Emellett valószínűleg 1,5-2 év elteltével a Galaxy S7 Edge akkumulátor csere is aktuálissá válik az alkatrész elkerülhetetlen üzemidő-csökkenése miatt.