Galaxy S7 szerviz - Árlista

Galaxy S7 kijelző csere

Galaxy S7 kijelző csere

Ha a Galaxy S7 kijelző betörik vagy megreped, az alkatrész cseréje válik szükségessé, a készülék ugyanis akár balesetveszélyessé is válhat. Az LCD és az érintő alkatrészeket egyenként nem lehet cserélni! 
Galaxy S7 akkumulátor csere

Galaxy S7 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S7 akkumulátor cseréjére akkor van szükség, ha a készülék már csak egy másik elektronikai eszközhöz csatlakoztatva működik, és az USB-ről való eltávolítás után egyből ki is kapcsol.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Galaxy S7 micro usb szalagkábel csere

Galaxy S7 micro usb szalagkábel csere

Ha a Galaxy S7 nem reagál a hálózatról való töltésre vagy a számítógépes szinkronizálásra, akkor valószínű, hogy meghibásodott az USB csatlakozó, ami általában beázás vagy porosodás, szöszösödés következtében valósulhat meg. A hibát a Galaxy S7 USB csatlakozó csere vagy tisztítás orvosolhatja.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Galaxy S7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a készüléked nem reagál a bekapcsoló gomb megnyomására, a Galaxy S7 bekapcsoló szalagkábel cseréje válik indokolttá. Önmagában a gomb csak nagyon ritkán hibásodik meg.
Galaxy S7 hátlap csere

Galaxy S7 hátlap csere

Ha a hátlap nagyobb ütés vagy nyomás hatására megreped, esetleg betörik, akkor mielőbb javasolt a Galaxy S7 hátlap cseréje, ugyanis az alkatrész esztétikai szerepe mellett védelmi funkciókat is betölt.
Galaxy S7 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Galaxy S7 hangerő szabályzó szalagkábel csere

Ha azt tapasztalod, hogy a Samsung Galaxy S7 készüléked nem reagál a hangerő szabályzásra, akkor a problémának két forrása lehet: az első, hogy maga a hangerő gomb hibásodott meg, vagy a hangerő gomb megfelelő működését biztosító szalagkábel. Mindkét esetben érdemes szakszervizhez fordulni a javítás elvégzéséhez. Szerencsésebb esetekben a probléma szoftveres úton is javítható.
Galaxy S7 fülhallgató jack csatlakozó csere

Galaxy S7 fülhallgató jack csatlakozó csere

Meghibásodott a jack csatlakozó, ha a készülékre csatlakoztatott fülhallgatón nem hallható a lejátszott médiafájl. A problémát a Galaxy S7 fülhallgató jack csatlakozó cseréje vagy tisztítása oldhatja meg.
Galaxy S7 antenna modul csere

Galaxy S7 antenna modul csere

A meghibásodott antenna modullal rendelkező Galaxy S7 telefonnal nem éred el a telefonos hálózatot, azaz nem tudsz a készülékeddel hívást fogadni, sem pedig hívást kezdeményezni. A hálózati kapcsolat problémájának több oka is lehet, így érdemes részletesen megvizsgáljuk a készüléket, mielőtt elkezdjük a munkafolyamatot.
Galaxy S7 kamera lencse csere

Galaxy S7 kamera lencse csere

Ha azt tapasztalod, hogy a hátlapi kamerával készített képek életlenek, foltosak és a hátlapi kamera lencséje karcos, repedt, esetleg teljesen betört, akkor javasolt a Samsung Galaxy S7 kamera lencse csere mielőbbi elvégzése.
Galaxy S7 közelségérzékelő csere

Galaxy S7 közelségérzékelő csere

Ha a készülék kijelzője nem sötétül el, amikor telefonáláskor a füledhez tartod a készüléket, akkor valószínű, hogy a meghibásodott Galaxy S7 közelségérzékelő cseréje vált esedékessé.
Galaxy S7 csengő hangszóró csere

Galaxy S7 csengő hangszóró csere

Ha a hangszórón nem hallhatóak az értesítők és a lejátszott médiafájlok hangjai vagy a megszokottól gyengébb minőségben hallhatóak a hanganyagok, akkor a Galaxy S7 hangszóró cseréje javasolt.
Galaxy S7 beszéd hangszóró csere

Galaxy S7 beszéd hangszóró csere

Ha telefonhívás során kevésbé vagy egyáltalán nem hallod a beszédpartnered, viszont kihangosítva a készülék alsó hangszórója működik, valószínű, hogy a Galaxy S7 beszéd hangszórója meghibásodott.
Galaxy S7 középkeret csere

Galaxy S7 középkeret csere

A középkeret általában nagy fizikai behatás során sérülhet meg. Ilyenkor a sérült középkeret a kijelző és a egyéb alkatrészek meghibásodásához vezethet, ezért a Galaxy S7 középkeret cseréje javasolt.
Galaxy S7 home gomb és ujjlenyomat-olvasó csere

Galaxy S7 home gomb és ujjlenyomat-olvasó csere

Ha a Galaxy S7 home gomb mozog, lötyög, vagy az ujjlenyomat-olvasó nem reagál az érintésre és nem olvassa le megfelelően az ujjlenyomatot, akkor a gomb szalagkábelének cseréje orvosolhatja a problémát.
Galaxy S7 előlapi kamera csere

Galaxy S7 előlapi kamera csere

Amennyiben a Galaxy S7 előlapi kamerájával készített képek homályosak, életlenek, esetleg fekete foltokat vélsz felfedezni rajtuk, akkor valószínű, hogy ki kell cserélni a Galaxy S7 előlapi kameráját.
Galaxy S7 hátlapi kamera csere

Galaxy S7 hátlapi kamera csere

Ha azt tapasztalod, hogy a Galaxy S7 hátlapi kamerájával készített képek homályosak, életlenek, esetleg foltosak, akkor valószínű, hogy a meghibásodott Galaxy S7 hátlapi kamera cseréjére van szükséged.
Galaxy S7 rezgőmotor csere

Galaxy S7 rezgőmotor csere

A Galaxy S7 rezgőmotor cseréjére abban az esetben van szükséged, ha a készüléked bejövő hívásokkor, vagy játék futtatásakor nem rezeg, pedig a beállításokban engedélyezted ezt a funkciót. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül építjük a készülékedbe az új alkatrészt.
A Samsung Galaxy S7 készüléket sokan a 2016-os év egyik legjobb okostelefonjának titulálják - és nem is alaptalanul. A gyártó különös odafigyelést szentelt annak, hogy a széria ne mutasson különféle szoftverhibákat és ez többé-kevésbé sikerült is. Ahogyan a legjobb okostelefonnal kapcsolatban, úgy a Samsung csúcsmobiljával kapcsolatban is a különböző sérülések által keletkező meghibásodások okoznak problémákat. Ilyen jellegű meghibásodásokból fakad többek között a Galaxy S7 kijelző cseréje vagy a készülék keretének javítása. Idővel valószínűleg a Galaxy S7 akkumulátor csere is esedékessé válik, amint a készülék eléri az 1-2 éves kort és az akku elfárad.