Galaxy S8 Plus szerviz - Árlista

Galaxy S8 Plus kijelző csere

Galaxy S8 Plus kijelző csere

Gyári felújított kijelző 89.990 Ft
Az erőteljesen karcolt, törött Samsung Galaxy S8 kijelzőjét érdemes minél hamarabb cseréltetni. Egyrészt az anyagi értékéből rengeteget levon, másrészt az egészségedre is káros lehet, mivel a mélyebb vágások felsérthetik az ujjad.
Galaxy S8 Plus akkumulátor csere

Galaxy S8 Plus akkumulátor csere

Ha gyorsan merül, már fél napot sem bír ki a készüléked töltés nélkül, esetleg minden előjel nélkül váratlanul kikapcsol, az akkumulátora cserére szorul. Meghibásodás esetén az akkumulátor felpúposodik, ezzel kinyomva a kijelzőt, illetve a hátlapot, ami anyagiakban megterhelőbb következménnyel is járhatnak.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S8 Plus USB csatlakozó szalagkábel csere

Galaxy S8 Plus USB csatlakozó szalagkábel csere

Az USB csatlakozó szalagkábelének meghibásodására kell gyanakodnod, ha a csatlakoztatott töltőkábel ellenére sem veszi fel a töltést a készülék. A hibára utal az is, ha a számítógéped nem ismeri fel és nem tud vele adatkábelen keresztül kapcsolatot létesíteni.
Galaxy S8 Plus hátlap csere

Galaxy S8 Plus hátlap csere

A Samsung Galaxy S8 Plus hátlapját üveg borítja, ami extra módon sérülékeny. Elég egy kisebb koppanás és máris reped, törik. A mélyebb karcok felvághatják a kezed, és a telefon esztétikai értékét is nagyban csökkentik. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk a cseréjét.
Galaxy S8 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy S8 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

Abban az esetben, ha a készüléked  hangerőszabályzó gombjai erős nyomásra sem reagálnak, kattogó hangot hallatnak, illetve olyan érzetet keltenek, mintha be lennének törve, a készülék hangeőrszabályzó szalagkábelének cseréje szükséges.
Galaxy S8 Plus kamera lencse csere

Galaxy S8 Plus kamera lencse csere

Mikor van szükséged a kamera lencse cseréjére? Abban az esetben ha az már annyira kopott, karcolódott, illetve koszos, hogy a készült képek minőségét rontja. Szervizünkben minőségi alkatrészre cseréljük a régit.
Galaxy S8 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy S8 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S8 Plus bekapcsoló szalagkábel cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülék bekapcsoló gombja erős nyomásra sem reagál. Ha kattogó hangot hallat, valószínűsíthetően betört, ebben az esetben is a cseréje szükséges.
Galaxy S8 Plus SIM olvasó csere

Galaxy S8 Plus SIM olvasó csere

Abban az esetben érdemes elhoznod szervizünkbe a készüléked egy SIM olvasó cserére, ha a csatlakoztatott SIM-kártyát nem ismeri fel. Előtte próbáld ki egy másik telefonnal, hátha azzal működik.
Galaxy S8 Plus vibramotor csere

Galaxy S8 Plus vibramotor csere

A vibramotor meghibásodására egyértelmű jel mutat. Ha a készüléked nem, vagy tompán, akadozva rezeg, a Samsung Galaxy S8 Plus vibramotor hibásodott meg. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül cseréljük az alkatrészt.
Galaxy S8 Plus beszédhangszóró csere

Galaxy S8 Plus beszédhangszóró csere

A Samsung Galaxy S8 Plus beszédhangszóróját akkor kell cserélni, ha telefonhívások során akadozva, recsegve, vagy egyáltalán nem hallod a beszélgetőpartnered. A probléma forrása számos okból fakadhat, így szerviz előtt érdemes bevizsgáltatni a készüléket.
Galaxy S8 Plus csengő hangszóró csere

Galaxy S8 Plus csengő hangszóró csere

Szervizünkben lehetőséged van a Samsung Galaxy S8 Plus csengő hangszóró cseréjére. Abban az esetben, ha a készüléked nem csöng ki telefonhívások esetén, és a különböző multimédia tartalmakat sem szólaltatja meg, szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül cseréljük az alkatrészt.
Galaxy S8 Plus antenna modul csere

Galaxy S8 Plus antenna modul csere

A Samsung Galaxy S8 Plus antenna modul cseréjére lesz szükség, ha a készüléked nem képes felcsatlakozni a hálózatra. Vizsgáld meg, hogy a belehelyezett SIM-kártya nem karcolódott, vagy törött. Ha más telefonnal tökéletesen működik, egyértelműen ezt az alkatrészt kell cserélnünk.
Galaxy S8 Plus ujjlenyomatszenzor csere

Galaxy S8 Plus ujjlenyomatszenzor csere

Abban az esetben érdemes szervizünkbe hoznod a készüléked, ha hiába próbálkozol, nem képes beolvasni az ujjlenyomatodat. Vizsgáld meg a beállításokban, engedélyezted-e ezt a funkciót, ha továbbra sem érzékel, az ujjlenyomat szenzort cserélni kell.
Galaxy S8 Plus előlapi kamera csere

Galaxy S8 Plus előlapi kamera csere

Abban az esetben ajánlott cserélni a Galaxy S8 Plus előlapi kameráját, ha a kamera állapota rontja az elkészített képeid minőségét. A hibára utaló jelek, ha a képeid homályosak, sötét foltokkal borítottak, illetve, ha a kamera szoftver lefagy, vagy el sem indul.
Galaxy S8 Plus hátlapi kamera csere

Galaxy S8 Plus hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S8 hátlapi kameráját abban az esetben érdemes cserélned, ha a készülékkel nem tudsz éles, jó minőségű képeket készíteni. Ha a kamera alkalmazása nem indul el, előfordulhat, hogy egy szoftveres újratelepítés oldja meg a problémát.
Galaxy S8 Plus mikrofon csere

Galaxy S8 Plus mikrofon csere

Telefonbeszélgetés során a készülékbe épített mikrofon veszi fel a hangod és továbbítja a beszélgetőpartnerednek. Ha recsegve, tompán, esetleg egyáltalán nem hall, egyértelműen ezzel az alkatrésszel van probléma.
A 2017-es év egyik legnagyobb újítója egyértelműen a Samsung. A Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus formabontó tervezése új irányba lendítette az okostelefonok megjelenését. A kijelző szinte egyeduralkodónak számít az előlapon, eltűnt a Home gomb és az ujjlenyomat olvasó a hátlapra szorult. Super AMOLED kijelzője valóban szemet gyönyörködtető, azonban könnyen karcolódik és törik. A Samsung telefonokba épített akkumulátorok mindig kimagaslóak a mezőnyből, ez jelen esetben sincs máshogy, másfél napot képes túlélni a készülék, kevésbé intenzív használat mellett. Azonban két éven belül az akkumulátor elfárad, és szinte biztosan cserélni kell. Az ujjlenyomat olvasó a hátlapra került, ezáltal sokféle külső behatásnak van kitéve. Habár cseppálló besorolást kapott a készülék, pár percnél nem tud többet eltölteni a sekély vízben sem, így ha véletlenül mélyebb vízbe ejted, fel kell készülnöd a beázásra is, amelyet ultrahangos tisztítással javítunk.