Galaxy S8 szerviz - Árlista

Galaxy S8 kijelző csere

Galaxy S8 kijelző csere

Gyári kijelző 99.990 Ft | Felújított gyári kijelző 74.990 Ft
A Samsung Galaxy S8 kijelzőjének cseréje abban az esetben indokolt, ha a készüléket előzőleg erős behatás érte, aminek következtében megtört, illetve megrepedt. Egy karcokkal teli kijelző könnyen felsértheti az ujjaidat is, így a cseréje mindenképpen ajánlott.
Galaxy S8 akkumulátor csere

Galaxy S8 akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S8 akkumulátora cserére szorul, ha a készüléked nem veszi fel a töltést, esetenként minden előjel nélkül kikapcsol, vagy érezhetően púposodott a hátlapja. Mivel a púposodás a belső alkatrészeknek is árthat, a hátlap, illetve kijelző töréséről nem is beszélve, érdemes elhoznod szervizünkbe a készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S8 USB csatlakozó szalagkábel csere

Galaxy S8 USB csatlakozó szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S8 USB csatlakozó szalagkábel cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készükre adatkábelt csatlakoztattál, de az mégsem tölt, illetve nem ismeri fel a számítógép sem. Mivel a szalagkábel egy könnyű, vékony alkatrész, így törése, szakadása gyakorinak mondható.
Galaxy S8 hátlap csere

Galaxy S8 hátlap csere

A Galaxy S8 hátlap cseréjét javasoljuk, ha a készülék hátlapja egy külső erőhatás következtében eltört, vagy súlyosan megkarcolódott. Mivel a Galaxy S8 hátlapja üveg, így egy mélyebb karcolódás is töréshez vezethet.
Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel cseréjére lesz szükség, ha a készüléked bekapcsológombja nem reagál nyomásra. Szervizünkben terheltségtől függően rövid időn belül vállaljuk cseréjét. 
Galaxy S8 hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy S8 hangerőszabályzó szalagkábel csere

A Samsung Galaxy S8 hangerőszabályzó szalagkábel cseréjére van szükség, ha erős nyomásra sem reagál a hangerőszabályzó. Ha a meghibásodást megelőzte egy erősebb odaütődés, a hibás alkatrész kattogó hangot is hallat. A bekapcsoló gomb szalagkábele szintén a hangerőszabályzóhoz van kötve, így ha azt sem érzékeli a készülék, azonosítottad a problémát.
Galaxy S8 mikrofon csere

Galaxy S8 mikrofon csere

A Galaxy S8 mikrofonjának cseréjét javasoljuk, ha telefonhívások során nem hall a beszélgetőpartnered.  A problémára utaló jelnek számít, ha a készülék diktafon funkciója sem működik. Ezekben az esetekben egyetlen megoldás lehet, az alkatrész cseréje.
Galaxy S8 kamera lencse csere

Galaxy S8 kamera lencse csere

Ha a hátlapi kamerával készített képeid homályosak, életlenek, nem feltétlenül magára az alkatrész hibájára kell gyanakodnod. Ha porosodott, illetve eltört a kamera lencséje, annak cseréjét kell végrehajtanunk.
Galaxy S8 SIM olvasó csere

Galaxy S8 SIM olvasó csere

A Samsung Galaxy S8 SIM olvasó cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléked nem tud felcsatlakozni a mobilszolgáltatód által biztosított hálózati kapcsolatra, illetve a mobilnetet sem éri el.
Galaxy S8 vibramotor csere

Galaxy S8 vibramotor csere

A Samsung Galaxy S8 vibramotor cseréjét javasoljuk, ha bejövő hívásokkor, ébresztéskor, esetleg különböző alkalmazások értesítésekor nem rezeg a készülék. Meghibásodása előtt érdemes megvizsgálnod, beállítottad-e, engedélyezted-e ezt a funkciót. Amennyiben igen, mégsem rezeg, szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül cseréljük az alkatrészt.
Galaxy S8 beszédhangszóró csere

Galaxy S8 beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró szolgáltatja a telefonhívásokkor hallható beszélgetőpartnered hangját. Abban az esetben, ha recsegve, tompán, esetleg egyáltalán nem hallod, de kihangosítva igen, a Samsung Galaxy S8 beszédhangszóró cserére szorul.
Galaxy S8 csengő hangszóró csere

Galaxy S8 csengő hangszóró csere

Ajánlott szervizünkbe hoznod a készüléked, ha telefonhívások során nem csöng ki, és a telefonodon lévő multimédia tartalmakat tompán, recsegve játssza le. Ezekben az esetekben a csengő hangszórója hibásodott meg, amit terheltségtől függően, rövid időn belül cserélünk.
Galaxy S8 antenna modul csere

Galaxy S8 antenna modul csere

A Samsung Galaxy S8 antenna modul cseréje szükséges, ha a készülék nem képes hálózatra kapcsolódni. Ennek következtében telefonhívást sem tudsz rajta indítani, és a szolgáltatód által biztosított internetet sem éred el.
Galaxy S8 ujjlenyomatszenzor csere

Galaxy S8 ujjlenyomatszenzor csere

A Samsung Galaxy S8 ujjlenyomat szenzor cseréje javasolt abban az esetben, ha a készülék ritkán, vagy egyáltalán nem ismeri fel az ujjlenyomatodat. Szervizünkben terheltségtől függően, 30 perc alatt cseréljük minőségi alkatrészre.
Galaxy S8 előlapi kamera csere

Galaxy S8 előlapi kamera csere

Az elkészített szelfik homályosak, életlenek, sötét foltokkal borítottak? A Samsung Galaxy S8 előlapi kamerájának cseréje jelentheti a megoldást. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül cseréljük a hibás alkatrészt.
Galaxy S8 hátlapi kamera csere

Galaxy S8 hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S8 hátlapi kamerájának meghibásodására utal, ha a készülékkel készített képek homályosak, a kamera nem képes fókuszálni, illetve maga az alkalmazás sem indul el. A probléma forrása több okból fakadhat, így a javítása is különböző lehet. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, és javítjuk a hibás készüléket.
A Samsung nagyot lépett egy év alatt, és a Galaxy S7 után megjelentette a forradalmian újnak számító Galaxy S8-at. Mind külsőre, mind hardveres szempontból nagyot változott a széria az egy év alatt. Immár a kijelzője majdhogynem teljesen elfedi az előlapját, tehát az EDGE szériához hasonlóan lekerekített oldalakat kapott. Természetesen a nagy képernyő nagy gonddal is jár. A Super AMOLED kijelző tökéletes minőséget biztosít, de rendkívül könnyen karcolódik, horzsolódik. A Samsung telefonokba telepített akkumulátorokban eddig sem csalódtunk, de azt sem szabad elfelejtetnünk, hogy véges az életük. 1-2 éven belül elhasználódnak, ekkor sokat romlik az üzemidő. A készülék víz- és porálló besorolást kapott, aminek köszönhetően kevesebb beázott telefonnal találkozunk, de előfordulnak extrém esetek, amikor már csak az ultrahangos tisztítás mentheti a készüléket.