Galaxy S9 Plus szerviz - Árlista

Galaxy S9 Plus kijelző csere

Galaxy S9 Plus kijelző csere

Ha már annyira karcos a telefonod kijelzője, hogy rá sem akarsz nézni, esetleg egy erősebb ütődés miatt betört, hozd el szervizünkbe! Szekértő kollégáink felkészültek a legrosszabb helyzetekre is, egy Galaxy S9 Plus kijelző csere nem jelent akadályt nekik, akár egy órán belül végeznek vele.
Galaxy S9 Plus akkumulátor csere

Galaxy S9 Plus akkumulátor csere

A Galaxy S9 Plus-nak egy napot könnyedén ki kell bírnia töltés nélkül. Ha ennél rövidebb idő alatt lemerül, akkor bekövetkezett az elkerülhetetlen. Érdemes minél hamarabb megoldanod meg a problémát szervizünk segítségével. Szerviztechnikus kollégáink még aznap életet lehelnek a készülékedbe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S9 Plus dock csatlakozó szalagkábel csere

Galaxy S9 Plus dock csatlakozó szalagkábel csere

Ha telefonod nem vesz fel töltést vagy nem a megszokott idő alatt teszi ezt, az a dock csatlakozó szalagkábel meghibásodását jelzi. Hozd el szervizünkbe készüléked, kollégáink még aznap elvégzik a szükséges javítást.
Galaxy S9 Plus hátlap csere

Galaxy S9 Plus hátlap csere

Tudjuk, hogy sokan azon gondolkodnak, vajon érdemes-e cserélni egy törött Galaxy S9 Plus hátlapot. Ez a törés, karcolás mértékétől függ. Ha erőteljesen sérült, mindenképpen megéri cseréltetned a sérült alkatrészt. Kívülről felfrissül a telefon, belülről átvizsgáljuk, az értékét pedig újra az egekbe tornázzuk, mindezt 1-2 óra leforgása alatt.
Galaxy S9 Plus hátlapi kamera csere

Galaxy S9 Plus hátlapi kamera csere

Ha a kamerával készített képeid homályosak, foltosak vagy törés miatt nem is tudod használni, akkor cserére van szükséged. Szerviztechnikus kollégáink garanciával végzik el a javítást.
Galaxy S9 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy S9 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

A hangerőszabályzó szalagkábele meghibásodott, ha a gombok nem megfelelően működnek, illetve nyomás hatására egyáltalán nem reagálnak. Szervizünkben legkésőbb fél nap múlva egy tökéletesen működő telefont vehetsz át.
Galaxy S9 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy S9 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

A bekapcsoló szalagkábel cseréje akkor indokolt, ha a gomb erősebb nyomás hatására sem reagál. Meghibásodott készüléked szervizükben válogatott alkatrészekkel, garanciával javítjuk.
Galaxy S9 Plus előlapi kamera csere

Galaxy S9 Plus előlapi kamera csere

Ha elkészített selfie-d életlen, homályos vagy esetleg apró foltok jelennek meg rajta, akkor valószínűleg a telefonod előlapi kamerája hibásodott meg. Kollégáink ideális esetben maximum 5 óra alatt elvégzik a cserét.
Galaxy S9 Plus fülhallgató szalagkábel csere

Galaxy S9 Plus fülhallgató szalagkábel csere

A fülhallgató szalagkábele meghibásodott, ha a fülhallgatód a jack csatlakozóba dugva nem szól vagy csak recsegve hallod a lejátszott zenét. Ha szeretnéd újra ropogás nélkül hallgatni kedvenc zenekarod, szükséged lesz a fülhallgató flex cseréjére. A javítást szervizünkben válogatott alkatrészekkel végezzük el.
Galaxy S9 Plus beszédhangszóró csere

Galaxy S9 Plus beszédhangszóró csere

A készüléked beszédhangszórója meghibásodott, ha a hívásaid során nem hallod beszélgetőpartnered vagy csak halkan, recsegve érzékeled, amit mond. Kollégáink szervizterheltségtől függően 2-3 óra alatt elvégezik az alkatrész cseréjét.
Galaxy S9 Plus kamera lencse csere

Galaxy S9 Plus kamera lencse csere

A készüléked kamerájával készített elmosódott, foltos képek oka a kamera lencse törése, karcolódása lehet. A problémát csak a lencse cseréje tudja megoldani, amit otthoni körülmények között semmiképp ne próbálj meg. Szervizünkben elfoglaltabb napokon is fél napon belül elvégezzük a szükséges javítást.
Galaxy S9 Plus csengő hangszóró csere

Galaxy S9 Plus csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró meghibásodott, ha hívás/multimédiás tartalom lejátszása során nem ad hangjelzést vagy nem a megfelelő hangerőn teszi ezt. A problémára az alkatrész cseréje jelenti a megoldást.
Galaxy S9 Plus vibramotor csere

Galaxy S9 Plus vibramotor csere

A telefon vibramotorjának meghibásodására kell gyanakodnod, ha az hívás esetén nem rezeg vagy csak akadozva képes ezt végrehajtani. Szervizünkben ideális esetben 3-4 óra alatt elvégezzük a rezgőmotor cseréjét.
A Galaxy S9 Plus hatalmas méreteivel, megbízható rendszerével, és brutálisan erős hardvereivel a 2018-as bemutatóján könnyedén lenyűgözte a közönséget. A készülék mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja tulajdonosát, ennek fordítva is így kell működnie. Belülről erős, kívülről viszont kifejezetten sérülékeny, nem árt már az első pillanatban beruházni egy megbízható védelmet nyújtó Galaxy S9 Plus tokra. Ha ez nem történt meg, az első ejtésnél valószínűleg karcolódott, rosszabb esetben eltört a Galaxy S9 Plus üvegborítású hátlapja. Sérüléstől függően, érdemes vele ellátogatni szervizünkbe. Az kijelző hatalmas, impozáns, méreteit tekintve rendkívül kiszolgáltatott. Habár az OLED panel hajlékony, mégsem annyira, hogy az ütődésekkor keletkező deformációt kibírja. További általános probléma az üzemidő csökkenése, amit a Galaxy S9 Plus akkumulátor cseréjével tudunk orvosolni. Ha vízbe esett a telefon, ultrahangos tisztítást végzünk rajta. A Smart Clinic-ben ügyelünk arra, hogy ne csak a megszokott szervizelési eljárásokat tudjuk elvégezni, raktárkészletünk hatalmas, a Galaxy S9 Plus legtöbb alkatrésze megtalálható bennük.