Xperia M4 Aqua szerviz - Árlista

Xperia M4 Aqua kijelző csere

Xperia M4 Aqua kijelző csere

Gyári kijelző 39.990 Ft | Utángyártott kijelző 29.990 Ft
A megrepedt, vagy rosszabb esetben eltört kijelző mögött nem csak esztétikai hátrány rejtőzik. Egy-egy erősebb ütődés következtében könnyen sérülhetnek az M4 Aqua belső alkatrészei is, amik szabad szemmel nem láthatóak, viszont később komolyabb problémák forrásai is lehetnek.
Xperia M4 Aqua akkumulátor csere

Xperia M4 Aqua akkumulátor csere

Habár az M4 Aqua akkumulátora csak 2400 milliamperórát számol, mégis folytonos használat mellett, akár egy napon keresztül is ébren marad. Ha a felhasználói szokásaid nem változtak, mégis a készüléked üzemideje drasztikusan csökkent, illetve nem veszi fel a maximális töltésmennyiséget, akkor az M4 Aqua akkumulátorának meghibásodására, elhasználódására kell gondolnod.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia M4 Aqua dock csatlakozó csere

Xperia M4 Aqua dock csatlakozó csere

Az Xperia M4 Aqua dock csatlakozó meghibásodását elég könnyű észrevenni és viszonylag pontosan meg lehet állapítani. Amennyiben a készüléket töltőre dugva nem tölt, vagy nem veszi fel a kellő töltésmennyiséget, akkor a telefon dock csatlakozója hibásodott meg.
Xperia M4 Aqua hátlap csere

Xperia M4 Aqua hátlap csere

Az M4 Aqua kinézetére igazán nem lehet panaszunk. Fém oldalkerete, és üveg hátlapja letisztult design-t kapott. Az impozáns külsőnek azonban ára van, méghozzá nem is kevés. Az üveg az egyik legérzékenyebb borítás, készüljön az bármilyen fejlett technológiával. Ebből kifolyólag, talán az egyik leggyakoribb szervizelési eljárás a telefon hátlapjának cseréje.
Xperia M4 Aqua mikrofon szalagkábel csere

Xperia M4 Aqua mikrofon szalagkábel csere

A mikrofon meghibásodásának legfőbb jellemzője, ha telefonálás közben a beszélgetőpartnered recsegve, szinte alig hall téged, esetleg teljesen más tónusban, mint amilyen a saját hangod. Ebben az esetben győződj meg róla, hogy valóban a te mikrofonoddal van-e probléma. Ha másokkal telefonálva is ugyanez tapasztalható, akkor az Xperia M4 Aqua mikrofonja cserére szorul.
Xperia M4 Aqua bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Xperia M4 Aqua bekapcsoló gomb szalagkábel csere

 A bekapcsoló gomb szalagkábelen helyezkednek el a hangerőgombok, és rezgőmotor panel, így ezeknek a funkcióknak a helytelen működése utalhat a szalagkábel meghibásodására. Azaz, ha a készülék nem rezeg, mikor hívnak, pedig be van kapcsolva, valószínű ennek az alkatrésznek a cseréjére lesz szükség.
Xperia M4 Aqua fülhallgató szalagkábel csere

Xperia M4 Aqua fülhallgató szalagkábel csere

Ha fülhallgatót, fejhallgatót, esetleg hangfalat csatlakoztatsz a készülékedre, de az recsegve szólaltatja meg a hangot, esetleg nem is hallani rajta semmit, akkor a fülhallgató meghibásodásra kell gyanakodnod. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül javítjuk a készüléket.
Xperia M4 Aqua előlapi kamera csere

Xperia M4 Aqua előlapi kamera csere

A telefon kategóriájához képest korrekt tudású, 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, ami már épp elég arra, hogy igazán jó szelfiket lehessen vele készíteni. Ha megfelelő fényviszonyok mellett az Xperia M4 Aqua előlapi kamerájával életlen képet készítesz, esetleg fekete foltok borítják, akkor a telefon kamerája cserére szorul.
Xperia M4 Aqua hátlapi kamera csere

Xperia M4 Aqua hátlapi kamera csere

A kamera meghibásodására számos jel utalhat. A legkézenfekvőbb eset, ha a kamera teljesen elsötétül, és egyáltalán nem tudsz vele fényképezni. Ez egyébként ritka, sokkal jellemzőbb, ha a készített képeid halványak, elmosódottak, esetleg sötét foltokkal borítottak. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, és lecseréljük a hibás alkatrészt.
Ahogyan a nevéből is kikövetkeztethető, a Sony Xperia M4 Aqua avízálló okostelefonok családját képviseli. A gyártó mérései szerint a készülék védett az erős vízsugár és vízbemerítés ellen, valamint, korlátozott ideig - ami maximum 30 percet jelent. Ettől függetlenül, számos alkalommal kapunk kézhez beázott készülékeket. Ezek többnyire az idővel ellazuló és rosszul - vagy egyáltalán nem - záró Xperia M4 Aqua porvédőfülek miatt következhetnek be, hiszen ez az apró műanyag zárófül felel a készülék vízállóságáért is. Ezenkívül komoly problémákat okoznak még a készülék házától elváló Xperia M4 Aqua kijelzők és hátlapok - melyek egyébként leejtés vagy ütődés során is eltörhetnek, - illetve az idővel elfáradt akkumulátorok, melyek gyorsabban és gyakrabban merülnek a megszokottnál és azért elkerülhetetlenné válik az Xperia M4 Aqua akkumulátor cseréje.