Xperia XA szerviz - Árlista

Xperia XA kijelző csere

Xperia XA kijelző csere

Abban az esetben indokolt az Xperia XA kijelzőjének a cseréje, ha a készüléket komolyabb erőhatás érte, amelynek következtében megrepedt, eltört a kijelzője. Amellett, hogy a készülék használatát is megnehezíti egy törés, könnyen felsérthető az ujjadat is, így mindenképpen ajánlott a cseréje!
Xperia XA akkumulátor csere

Xperia XA akkumulátor csere

Kivétel nélkül, minden okostelefonnál eljön az idő, amikor le kell cserélni az akkumulátorát. Használattól függően 1-2 éven belül fárad el az alkatrész, ekkorra már a készülék üzemideje a tizedére csökken. Ha ezt tapasztalod, erősen ajánlott elhozni a készüléked hozzánk, hiszen pár órán belül orvosoljuk a problémát.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia XA hátlap csere

Xperia XA hátlap csere

Az Xperia XA hátlapjának cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléked valamilyen erősebb, külső behatás érte. Ennek következtében a hátlap megrepedhet, eltörhet, amely nem csak esztétikai szempontból előnytelen, mivel használat közben felsértheti a kezed.
Xperia XA micro usb szalagkábel csere

Xperia XA micro usb szalagkábel csere

Ha a készüléked nem tud szinkronizálni a csatlakoztatott számítógéppel és a töltést sem, vagy csak alig veszi fel, egyértelműem a Micro USB szalagkábele hibásodott meg. Szervizünkben kivizsgáljuk a probléma pontos okát, majd javítjuk a telefont.
Xperia XA bekapcsoló gomb flex kábel csere

Xperia XA bekapcsoló gomb flex kábel csere

Az Xperia XA bekapcsoló gomb szalagkábelének cseréje akkor indokolt, ha erős nyomás hatására a készüléked nem kapcsol be, esetleg kattogó hangot hallat. Külső sérülése is előfordulhat, ha leejted, vagy véletlenül odaütöd valamihez, aminek hatására betörhet az említett alkatrész.
Xperia XA csengőhangszóró csere

Xperia XA csengőhangszóró csere

Az Xperia XA csengőhangszórójának cseréje szükséges, ha a készülékeden megszólaltatott multimédia tartalmak tompán, recsegve, esetleg egyáltalán nem adnak ki hangot. A probléma hátterében több lehetőség is állhat, kivizsgálás után javítjuk a készüléked.
Xperia XA hátlapi kamera csere

Xperia XA hátlapi kamera csere

Elkészített képeid minősége romlik, a fotók homályosak, életlenek? Nagy eséllyel a hátlapi kamerát kell cserélnünk, amit szervizeinkben válogatott alkatrészekkel végzünk el.
Xperia XA előlapi kamera csere

Xperia XA előlapi kamera csere

Elkészített szelfijeid minősége folyamatosan romlik, becsillannak rajta a fények vagy nem is látsz semmit? Hozd be szervizünkbe, legkésőbb másnapra kicseréljük neked a hibás alkatrészt.
Xperia XA beszédhangszóró csere

Xperia XA beszédhangszóró csere

A Sony Xperia XA beszédhangszórójának egyértelmű hibajele, ha telefonálás során nem, vagy csak alig hallod a beszélgetőpartnered. Mivel létfontosságú alkatrész, így hibája használhatatlanná teszi a készüléket. Szervizünkben gyorsan és profin cseréljük az alkatrészt.
A 2016 februárjában bemutatott, majd közel fél évvel később megjelenő Xperia XA középkategóriás telefonnal egészen bravúrosat húzott a Sony. Természetesen fellelhetőek benne a középkategóriás telefonokra jellemző hiányosságok, és szükséges némi kompromisszumot kötnöd a  használatával kapcsolatban, de a külső megjelenése kellőképpen tudja ellensúlyozni ezt. Az oldalsó káva szinte teljesen eltűnt, helyette a kijelző enyhén lekerekített vége uralja majdhogynem teljes hosszában az előlapot. Oldala fém borítású, ennek köszönhetően könnyen lerázza magáról a középkategóriás készülékekre jellemző műanyag besorolást. Full HD felbontásra képes kijelzőjének cseréjét gyakorta végezzük szervizünkben, csakúgy, mint az idővel elhasználódó akkumulátorának cseréjét is. Ezek mellett szinte mindennaposnak számítanak a beázott készülék ultrahangos tisztítása, vagy éppen valamelyik belső hardverének javítása.