Xperia XA1 szerviz - Árlista

Xperia XA1 kijelző csere

Xperia XA1 kijelző csere

Az okostelefonhasználók többsége csak abban az esetben szokta cseréltetni a telefonjának kijelzőjét, ha az a használhatatlanságig tört. Ez egy nagy hiba. Jobb megelőzni az ezzel járó komolyabb gondokat, és már egy erősebb mélyebb törés esetén is elhozni szervizünkbea készüléked..
Xperia XA1 akkumulátor csere

Xperia XA1 akkumulátor csere

Már eleged van abból, hogy a telefonod mindig lemerül, sohasem érnek el a barátaid, és a legváratlanabb esetekben kapcsol ki? Újítsd meg a készüléked egy akkumulátor cserével! Bízd szakértő kollégáinkra a nehéz munkafolyamat.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Xperia XA1 dock csatlakozó csere

Xperia XA1 dock csatlakozó csere

Viszonylag egyszerűen megállapíthatod, ha a dock csatlakozó hibás: hiába csatlakoztatod a telefont, az egyszerűen nem kezd el tölteni, vagy nem megfelelően teszi azt, nem veszi fel a kellő töltésmennyiséget. Kellemetlen, ha ezt például reggel veszed észre, mert hiába indulnál el otthonról, a telefonod sötét marad, hiszen éjszaka nem töltött - ilyenkor szükség lesz a csatlakozó cseréjére.
Xperia XA1 hátlap csere

Xperia XA1 hátlap csere

A felhasználók általában elbagatellizálják a törött hátlapok jelentőségét. Pedig általában ezek mögött sokkal komolyabb problémák is húzódnak. Emellett nem csak az esztétikai értékéből veszít sokat a telefonon, de az anyagi értékből is. Mivel a törött üvegborítású hátlap elvághatja az ujjaidat, így érdemes minél előbb elhoznod a készüléked egy cserére.
Xperia XA1 előlapi kamera csere

Xperia XA1 előlapi kamera csere

Zajosak, homályosak a képek, pedig a fényviszonyok tökéletesek? Sehogy sem tudsz fókuszálni, pedig a szoftver nem mutatja hiba jelét? Lehet, hogy a kamerád sérült, és ezért nem tudod a legfontosabb pillanatokat megörökíteni - ha behozod hozzánk a telefonodat, mi fél-egy nap alatt a legjobb minőségű alkatrésszel cseréljük, és újra teljes értékűként használhatod majd.
Xperia XA1 hátlapi kamera csere

Xperia XA1 hátlapi kamera csere

Szeretnél minden fontos pillanatot megörökíteni, de egyszerűen képtelen vagy jó képeket készíteni? Homályos, zajos, furcsán színes minden kép? Lehet, hogy a hátlapi kamera sérülése okozza ezt - mi viszont egy napon belül rendbe tudjuk hozni neked a hibát, és újra minden képed tökéletes minőségű lehet.
Xperia XA1 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Xperia XA1 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha nem tudod be- vagy kikapcsolni a telefonod, pedig szoftveresen sértetlen, valószínű, hogy a bekapcsoló gomb szalagkábele sérülhetett. Ez egy igazán kellemetlen hiba, hisz a mindennapokban nagyon megnehezíti a használatot. Mi viszont egy napon belül megjavítjuk, és letesztelve egy megújult készüléket adunk a kezedbe.
Xperia XA1 beszédhangszóró csere

Xperia XA1 beszédhangszóró csere

Ha a beszédhangszóró hibásodik meg, a telefon egyik legfontosabb funkciójával adódik gondod, hiszen éppen telefonálni nem tudsz majd a készülékkel rendesen. Persze ez egy megfelelő fülhallgatóval áthidalható, de ez a kényelemből vesz el. Ha viszont behozod hozzánk a készüléket, egy napon belül megújulva kapod vissza, és újra teljes természetességgel telefonálhatsz majd.
Xperia XA1 csengő hangszóró csere

Xperia XA1 csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró meghibásodása lehet az egyik legfrusztrálóbb hibája egy telefonnak, hiszen nem csak a videók, zenék lejátszását nehezíti meg, de fontos hívásokról maradhatsz le a családtól, a barátoktól, a főnöködtől - vagy éppen ébresztőkről kihagyhatatlan események előtt. De ha behozod hozzánk a telefont, egy nap alatt újjávarázsoljuk neked.
Az Xperia XA1 kényes készülék, amire nem csak a használat során, de szervizeléskor is kiemelten kell figyelni. Ügyfeleink legtöbbször törött kijelzővel hozzák be a Sony egyik legjobb telefonját, de nem ritkák az akkumulátor-, és hátlap cserére szoruló készülékek sem. Ezek mellett szervizeinkben a legváratlanabb helyzetekre is felkészültünk, így ritkán találkozunk olyan telefonnal, amit nem tudnánk megjavítani.