Xperia XA1 szerviz - Árlista

Xperia XA1 kijelző csere

Xperia XA1 kijelző csere

Az okostelefonhasználók többsége csak abban az esetben szokta cseréltetni a telefonjának kijelzőjét, ha az a használhatatlanságig tört. Ez egy nagy hiba. Jobb megelőzni az ezzel járó komolyabb gondokat, és már egy erősebb mélyebb törés esetén is elhozni szervizünkbea készüléked..
Xperia XA1 akkumulátor csere

Xperia XA1 akkumulátor csere

Már eleged van abból, hogy a telefonod mindig lemerül, sohasem érnek el a barátaid, és a legváratlanabb esetekben kapcsol ki? Újítsd meg a készüléked egy akkumulátor cserével! Bízd szakértő kollégáinkra a nehéz munkafolyamat.
Xperia XA1 hátlap csere

Xperia XA1 hátlap csere

A felhasználók általában elbagatellizálják a törött hátlapok jelentőségét. Pedig általában ezek mögött sokkal komolyabb problémák is húzódnak. Emellett nem csak az esztétikai értékéből veszít sokat a telefonon, de az anyagi értékből is. Mivel a törött üvegborítású hátlap elvághatja az ujjaidat, így érdemes minél előbb elhoznod a készüléked egy cserére.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Az Xperia XA1 kényes készülék, amire nem csak a használat során, de szervizeléskor is kiemelten kell figyelni. Ügyfeleink legtöbbször törött kijelzővel hozzák be a Sony egyik legjobb telefonját, de nem ritkák az akkumulátor-, és hátlap cserére szoruló készülékek sem. Ezek mellett szervizeinkben a legváratlanabb helyzetekre is felkészültünk, így ritkán találkozunk olyan telefonnal, amit nem tudnánk megjavítani.