Xperia XZ Premium szerviz - Árlista

Xperia XZ Premium kijelző csere

Xperia XZ Premium kijelző csere

A törött, karcos, horzsolt kijelzőt érdemes még azelőtt lecserélni, mielőtt teljesen használhatatlanná válna a készülék. Raktárkészleteinket folyamatosan bővítjük, szakképzett munkatársaink magabiztos kezekkel cserélik az Xperia XZ Premium hibás kijelzőjét.
Xperia XZ Premium akkumulátor csere

Xperia XZ Premium akkumulátor csere

Talán a legirritálóbb problémáról beszélünk, ami már mindenkivel előfordult. A készülék váratlan kikapcsolása, gyors lemerülése az emberek idegeit könnyen felőrli. Javasoljuk, minél hamarabb hozd be készüléked szervizünkbe, hogy túless az Xperia XZ Premium elhagyhatatlan akkumulátor cseréjén.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia XZ Premium hátlap csere

Xperia XZ Premium hátlap csere

Legtöbben azt hiszik, hogy a karcos és törött hátlap csupán esztétikai problémákkal jár. Sajnos ez koránt sincs így. A mélyebb karcok megvághatják az ujjaidat, a törések alatt pedig további problémák rejtőzhetnek. Szervizeinkben kicseréljük az Xperia XZ Premium hátlapját és kivizsgáljuk a készüléket.
Xperia XZ Premium középkeret csere

Xperia XZ Premium középkeret csere

Az Xperia XZ Premium középkeretét abban az esetben kell cserélni, ha a készülék meghajlott, eltört. Ilyen esetekben ki kell vizsgálni a belső alkatrészeket is. Szerviztechnikus kollégáink a tökéletességre törekedve építi újjá a készüléked.
Xperia XZ Premium hátlapi kamera csere

Xperia XZ Premium hátlapi kamera csere

Ha a képeid minősége egyre rosszabb, és csak foltos, homályos Instagram posztokat tudsz csinálni, cserélnünk kell a hátlapi kamerát. Kollégáink a legnagyobb szakértelemmel fogják elvégezni a szükséges munkát, amire garanciát is vállalunk.
Xperia XZ Premium előlapi kamera csere

Xperia XZ Premium előlapi kamera csere

Úgy látod, hogy minden felvétel, amit az előlapi kamerával készítesz, szemcsés, zajos, homályos? Sehogyan sem tudsz egy jó képet készíteni, pedig megörökítenéd a családoddal, barátaiddal töltött időt? Lehet, hogy sérült a kamera, és szükség van egy cserére. Szerencsédre mi ezt nagyon gyorsan meg tudjuk neked oldani. Egy napon belül visszakapod a készüléked, ráadásul garantáltan hibamentesen.
Xperia XZ Premium beszédhangszóró csere

Xperia XZ Premium beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró hibája éppen azt teszi lehetetlenné, ami a telefonod legfontosabb funkciója, hogy bármikor egyszerűen telefonálj vele; recsegve, halkan vagy éppen egyáltalán nem fogod hallani a másik felet. Onnan tudhatod, hogy a beszédhangszóró hibásodott meg, hogy fülessel viszont jól hallasz - ha ez a helyzet, hozd el nekünk a telefonodat, és egy napon belül újként kapod vissza.
Xperia XZ Premium jack csatlakozó csere

Xperia XZ Premium jack csatlakozó csere

Kedvenc zenéidet recsegve, szakadozva hallod vagy a fülhallgatódban egyáltalán nem hallasz semmit? Ebben az esetben a jack csatlakozó hibásodott meg, aminek javításában szakértő kollégáink állnak rendelkezésedre.
Xperia XZ Premium csengő hangszóró csere

Xperia XZ Premium csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibája a mindennapi használat során az egyik legfrusztrálóbb lehet. Nem csak a zenék és videók nem szólnak rendesen, amiket megnéznél vagy meghallgatnál, a nagyobb probléma, hogy fontos hívásokról, értesítésekről, üzenetekről maradhatsz le. Ha hozzánk hozod a telefonod, a hibát gyorsan azonosítjuk, és a legjobb minőségű alkatrésszel cseréljük a hangszórót.
Habár leggyakoribb eljárásunk az Xperia XZ Premium kijelző cseréje, szervizünkben felkészültünk a legváratlanabb meghibásodásokra is. Megoldást találsz nálunk a készülék törött hátlapjára, púposodó akkumulátorára, de az alaplapi kibogozhatatlannak tűnő problémákra is. Raktárkészleteinket frissen tartjuk, kollégáink felkészültek, bízd ránk a telefonod javítását!