Xperia XZ szerviz - Árlista

Xperia XZ kijelző csere

Xperia XZ kijelző csere

A törött, karcos Xperia XZ kijelzője nem csak esztétikai problémákat rejthet. Az erősebb karcolódások mentén kevésbé érzékennyé válhat az érintőpanel, sőt a nagyobb karcolódások az ujjaidat is megvághatják. Szervizünkben gyári alkatrészre cseréljük a meghibásodott kijelzőt.
Xperia XZ akkumulátor csere

Xperia XZ akkumulátor csere

Az Xperia XZ akkumulátorának cseréje akkor válik szükségessé, ha a készülék rövid időn belül teljesen lemerül, esetenként minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott lítium akkumulátorok felpúposodhatnak, ezzel komoly veszélybe sodorva a készülék kijelzőjét, illetve a belső alkatrészeit. Cseréje mindenképpen javasolt.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia XZ USB szalagkábel csere

Xperia XZ USB szalagkábel csere

Az USB szalagkábelének tökéletes állapota létszükséglet egy telefon esetén, hiszen azon keresztül veszi fel a töltési áramot. A mai okostelefonoknak, ahogy az Xperia XZ-nek is, naponta egy töltésre minimum szüksége van, de intenzív használat mellett, ez akár kettőre is rúghat.
Xperia XZ hátlap csere

Xperia XZ hátlap csere

A Xperia XZ hátlap cseréje javasolt, ha az túlságosan karcolódott, megtört vagy felpúposodott. Egyszerű esztétikai problémától, egészen az akkumulátor meghibásodáséig is terjedhet a probléma súlya, így mindenképpen ajánlott elhoznod szervizünkbe, ahol elvégezzük a szükséges javításokat.
Xperia XZ hátlapi kamera csere

Xperia XZ hátlapi kamera csere

Az Xperia XZ hátlapi kamerájának egyértelmű hibajele, ha a készített képek, zajosak, foltosak. Ha a kamera alkalmazás lefagy, el sem indul, illetve sötét képet mutat, szoftveres hibára gyanakodhatunk.
Xperia XZ előlapi kamera csere

Xperia XZ előlapi kamera csere

Az előlapi kamera meghibásodására utal, ha a telefon szelfi készítésekor nem tud fókuszálni, illetve a készített képek homályosak, túlzottan sötétek. Nagyobb esés következtében eltörhet, megrepedhet a lencse, ilyenkor az alkatrész cseréje ajánlott.
Xperia XZ bekapcsoló és hangerőszabályozó szalagkábel csere

Xperia XZ bekapcsoló és hangerőszabályozó szalagkábel csere

Az Xperia XZ bekapcsoló és hangerőszabályzó szalagkábelének cseréje válik szükségessé, ha a készüléked az adott gombok erőteljes nyomására sem reagál. Szervizünkben gyorsan, minőségi alkatrészre cseréljük a meghibásodott szalagkábelt!
Xperia XZ antenna modul csere

Xperia XZ antenna modul csere

Ha rendelkezel működőképes hálózati kapcsolattal, de a készüléked mégsem tud arra felcsatlakozni, az Xperia XZ antenna modul cserére szorul. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid idő alatt cseréljük a hibás alkatrészt egy gyári, tökéletesen működő újra.
Xperia XZ beszédhangszóró csere

Xperia XZ beszédhangszóró csere

Az Xperia XZ beszédhangszórójának cseréjét javasoljuk, ha telefonhívások közben egyáltalán nem, recsegve, vagy akadozva hallod a beszélgetőpartnered hangját. A meghibásodott alkatrészt, egy új, gyári minőségűre cseréljük szervizünkben.
Xperia XZ csengőhangszóró csere

Xperia XZ csengőhangszóró csere

Az Xperia XZ csengőhangszórójának problémájára utal, ha a készülék tompán, recsegve, vagy egyáltalán nem szól. Győződj meg arról, hogy nincs-e néma módban a készüléked! Ha nincs, a csengőhangszóró cserére szorul!
Mielőtt 2016-ban teljesen kifulladt volna a Sony Xperia Z szériás mobiltelefon felhozatala, a gyártó megjelentette az Xperia X készülékeket, többek között az abszolút csúcskategóriásnak számító Xperia XZ-t is! A bemutatója nagyszerűen sikerült, az előzetes várakozások nagy reményeket fűztek az innovációkkal telezsúfolt Sony készülékbe. A legnagyobb pozitívumai közé tartozik többek között a tartós és precíz összeszerelése, és az IP68-as besorolása. Ez egyébként nem a teljes vízállóságot tükrözi, csupán annyit jelent, hogy egy esetleges vízbe ejtés nem okoz neki problémát. Ebből kifolyólag a besorolás ellenére is szenvedhet el vízkárosodást, amit ultrahangos tisztítással tudunk orvosolni. Kijelzőjén Gorilla Glass 4 védőüveg található, ami jobb a semminél, de csodát sajnos nem tehet, így gyakran előforduló probléma a kijelző törése, repedése. Akkumulátora közepesnek számító 2900 mAh-es, intenzív használat mellett, egy napig képes életben tartani a készüléket. Idővel csökkenhet az ereje, az élete végén pedig púposodhat, ami a kijelző, és további belső alkatrészek meghibásodásához vezet.