Xperia XZ1 Compact szerviz - Árlista

Xperia XZ1 Compact kijelző csere

Xperia XZ1 Compact kijelző csere

Készüléked kijelzője olyan karcos, hogy már zavar a használatban vagy össze is tört? Pánikra semmi ok, egy cserével megoldjuk neked a problémát és már másnap tökéletesen működő telefont kaphatsz kézhez.
Xperia XZ1 Compact akkumulátor csere

Xperia XZ1 Compact akkumulátor csere

Úgy érzed már, hogy nem is a kutya az ember legjobb barátja, hanem a töltőkábel, annyira nem bírja az aksid energiával? Jobban járnál egy akkumulátor cserével, amit nálunk szerviz technikus kollégák végeznek el, válogatott alkatrésszel.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia XZ1 Compact töltő csatlakozó csere

Xperia XZ1 Compact töltő csatlakozó csere

Nem tölt fel a készüléked vagy nem szinkronizál? Nagy eséllyel hibásodott a töltő csatlakozó és cserére lesz szükség. De ne aggódj, szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrésszel teszik ezt meg.
Xperia XZ1 Compact hátlap csere

Xperia XZ1 Compact hátlap csere

Rossz ránézni is a karcokkal, horzsolásokkal elborított hátlapodra? Kollégáink egy napon belül kicserélik neked, hogy újra a régi fényében tündököljön.
Xperia XZ1 Compact előlapi kamera csere

Xperia XZ1 Compact előlapi kamera csere

Az idejét sem tudod már, mikor lőttél utoljára egy jó szelfit, mert meghibásodott a kamerád? Ha cserére van szükség, nálunk garanciával javítjuk a készüléked.
Xperia XZ1 Compact hátlapi kamera csere

Xperia XZ1 Compact hátlapi kamera csere

Rengeteg csodás emlék megörökítéséről maradhatsz le egy hibás hátlapi kamera miatt. Ne hagyd elveszni a pillanatot, inkább gyere be hozzánk alkatrész cserére, mi pedig garanciával javítjuk a készüléked.
Xperia XZ1 Compact csengő hangszóró csere

Xperia XZ1 Compact csengő hangszóró csere

Folyton lemaradsz a fontos hívásokról és elkésel mindenhonnan a csengő hangszóró hibája miatt? Ha cserére van szükség, tőlünk válogatott alkatrészt kapsz.
Xperia XZ1 Compact beszédhangszóró csere

Xperia XZ1 Compact beszédhangszóró csere

Az ismerőseid már fel se mernek hívni, úgyse értesz semmit abból, amit mondanak? Ha cserélni kell a beszédhangszórót, bátran fordulj hozzánk, válogatott alkatrésszel oldjuk meg a bosszantó problémát.
Xperia XZ1 Compact jack csatlakozó csere

Xperia XZ1 Compact jack csatlakozó csere

A jack csatlakozó hibája frusztráló gond lehet, hiszen a nap nagy részében el vagy szakítva a zenéidtől – tömegközlekedésen, iskolában munkában nem szerencsés hangosan lejátszani ezeket. De semmi pánik, válogatott alkatrészre cseréljük neked a hibásat, már egy napon belül.
A Sony Xperia XZ1 Compact tökéletes választás azok számára, akik egy kiváló hardveres és szoftveres készüléket keresnek, ami méltó a piacon található csúcsmodellekhez - mindezt pedig egy igazán kompakt méretben képes megtenni. Aki "egykezes" megoldást keres, az ezzel a modellel nem lőhet mellé, de multimédiában és kamerában is helytáll a konkurensek mellett. Emellett viszont ugyanazokat a hibajeleket is képes produkálni, ezek közül a leggyakoribb a kijelző és a hátlap törése, ami a kis méret ellenére is gyakori sérülés szervizeinkben. Az akkumulátor hosszú használat során elfárad, fel is púposodhat, ami más alkatrészek meghibásodásához is vezethet, így elkerülhetetlen az alkatrész cseréje. Nem csak a perifériákat, a belső alkatrészeket is érheti fizikai behatás, ami hibához vezet. Szerencsére szervizeinkben ilyen típusú javításokat is vállalunk, ezért bátran fordulhatsz hozzánk bármilyen Xperia XZ1 Compact probléma esetén.