Xperia Z szerviz - Árlista

Xperia Z kijelző csere

Xperia Z kijelző csere

Az Xperia Z kijelzője leggyakrabban külső behatásoknak köszönhetően sérül meg. Elképzelhető, hogy egy nagyobb ütődés során csak a telefon LCD kijelzője válik használhatatlanná, ennek ellenére a készülék mindkét alkatrészét cserélnünk kell.
Xperia Z akkumulátor csere

Xperia Z akkumulátor csere

Egyaránt jellemző az akkumulátorokra, hogy egy bizonyos idő és újratöltés után kimerülnek, elfáradnak. Azaz, ha nem használod ki erőteljesen a telefonod, és próbálod kímélni az akkumulátorát, egy idő után a cseréjére lesz szükséged.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia Z hátlap csere

Xperia Z hátlap csere

Leggyakoribb szervizelési eljárásunk a különböző telefonok hátlapjának cseréje. Nincs ez másként az Xperia Z esetében sem, üveg hátlapja letisztult és elegáns, ellenben rendkívül sérülékeny. Egy kisebb esés következtében már könnyedén eltörhet, illetve megrepedhet.
Xperia Z hangerő + mikrofon flex csere

Xperia Z hangerő + mikrofon flex csere

Xperia Z hangerő + mikrofon flex kábelének cseréjére lesz szükség, ha a készülék hangerő gombjai nem reagálnak a nyomásra, illetve hangot sem tudsz rajta felvenni. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül cseréljük a hibás alkatrészt.
Xperia Z beszédhangszóró csere

Xperia Z beszédhangszóró csere

A Sony Xperia Z beszédhangszórójának hibáját könnyen azonosíthatod. Ha telefonálás közben a beszélgetőpartneredet egyáltalán nem, vagy recsegve hallod, pedig kihangosítva élesen szól, akkor a készülék beszédhangszórója szorul cserére.
Xperia Z SIM olvasó csere

Xperia Z SIM olvasó csere

A SIM-kártya tárolja a mobiltelefonokat használók számára fontos azonosítót és kódokat. Ilyen fontos információ például a PIN-kód és PUK-kód, az egyedi sorszám, és a szolgáltatás lista. Köznyelviesen szólva a SIM-kártyának köszönhetően tudunk fellépni a telefonos hálózatokra. Ha nem tudsz létrehozni telefonos kapcsolatot, a SIM-kártyaolvasóval lehet a probléma.
Az Xperia sorozattal a Sony kimondottan újat akart teremteni. Ez részben sikerült is nekik, hiszen az Xperia Z volt az első Európában kapható mobiltelefon, amelyet FULL HD kijelzővel dobtak piacra. Mindezt 5 hüvelykes kijelzőn prezentálva, ami szintén kiemelkedett az akkori társaihoz képest. Mivel ez az egyik legkönnyebben sérülő alkatrésze, ezért gyakran érkeznek hozzánk olyan szervizelésre váró telefonok, melyeknek karcos, vagy törött a kijelzője. Az Xperia Z nem csak ezzel hívta fel magára a figyelmet, az első olyan okostelefonok egyike volt, amely a por- és vízálló besorolást is megkapta. Ezt a tulajdonságot a gyártó ragasztóanyag felhasználásával érte el, amivel a készülék belső alkatrészeit sokkal jobban el tudja zárni a külvilágtól. Ezzel szinte ellehetetlenítve a telefon otthoni szervizelését. Talán a telefon legnagyobb hátránya a 2330 mAh-s akkumulátor, ami intenzív használat mellett egy fél napot bír csak ki. Két-három éven belül ez az alkatrész teljesen elfárad, így cseréje akkorra elkerülhetetlenné válik.