Xperia Z2 szerviz - Árlista

Xperia Z2 kijelző csere

Xperia Z2 kijelző csere

Gyári kijelző 44.990 Ft | Utángyártott kijelző 27.990 Ft
A telefon kijelzője két részből áll. Gyakori eset, hogy a készülék leejtése következtében az érintőképernyő betörik, de az LCD épen marad. Ritkább esetben fordítva. Mivel a két komponens egybe van építve, a teljes kijelző cseréje szükséges.
Xperia Z2 akkumulátor csere

Xperia Z2 akkumulátor csere

A készülék csak töltőre dugva kapcsol be, illetve annak lecsatlakoztatásakor kikapcsol? Telefond 10-30%-os töltöttség esetén kikapcsol, esetleg ennél nagyobb töltöttséget fel sem vesz? Megoldás: az alkatrész cseréje.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia Z2 középkeret csere

Xperia Z2 középkeret csere

A cserélendő Xperia Z2 középkeret A Sony gondoskodott róla, hogy olyan mobilt dobjon piacra, amely a mostani hardveres és szoftveres elvárásoknak bőven megfelel. A telefon vízálló, ráadásul a legjobbra értékelt P8-as szintű víz elleni védelmet kapta. Azonban a telefon leesésének, vagy bármely tárgyhoz való odaverésének következtében a külseje eltörhet, A középkeret arra való, hogy megóvja a telefont a kisebb esésektől, azonban ha túl nagy erővel éri a földet, esetleg rossz helyre érkezik, akkor a középkeret törésével is számolnunk kell. Esztétikai szempontból sem elhanyagolhatatlan, azonban sokkal komolyabb, szabad szemmel nem látható károkat okozhat. Érdemes addig megjavítani, ameddig a telefon többi alkatrészében nem keletkezik kár. Szervizünkben 2 éves garanciával vállaljuk a Sony Xperia Z2 telefon középkeretének cseréjét. A munkafolyamat, a ragasztóanyag megkötése miatt, fél napot vesz igénybe.
Xperia Z2 hátlap csere

Xperia Z2 hátlap csere

A cserélendő Xperia Z2 hátlap A Sonynál nagyon ráéreztek az Xperia Z szériájának első darabjára, így maradva a jól bevált külsőnél, a Z2 tervezésekor nem változtattak semmi szembetűnőbbet. Megmaradt a minőségi fém és üveg kombinációja, mely exkluzív külsőt kölcsönös a telefonnak. Az Xperia Z2 vízálló. Jelen esetben a vízállóságot ne úgy értsük, hogy egy esőben sem félünk felvenni a telefont, hanem a nyaralás alatt, akár a víz alatt is bármikor készíthetünk remek képeket.
Xperia Z2 alaplapi fő szalagkábel csere

Xperia Z2 alaplapi fő szalagkábel csere

A cserélendő Xperia Z2 alaplapi fő szalagkábel Az Xperia Z2 szalagkábele a külső kapcsológombok működéséért felel. Ehhez kapcsolódik a kamera és a hangerőszabályzó gombja, de a főmikrofon is erre a szalagkábelre van rácsatlakoztatva. Amennyiben nem érzékelik ezek a kapcsolók a nyomást, akkor a telefonod fő szalagkábele cserére szorul. Szervizünkben javítjuk, a ragasztóanyag száradási idejéből fakadóan, fél nap alatt tudjuk cserélni.
Xperia Z2 fülhallgató szalagkábel csere

Xperia Z2 fülhallgató szalagkábel csere

A cserélendő Xperia Z2 fülhallgató szalagkábel A Sony által gyártott termékek mindegyikéhez, rendkívül közel áll a multimédia világa. Ez a hatás természetesen az Xperia telefonokban is érezhető. A készülékek gyártása során kiemelt figyelmet szenteltek a tökéletes zenei hangzásra. Ennek köszönhetően látták el a telefont digitális zajszűrés funcióval, amely a környezeti hangok 98%-át képes kiszűrni, így biztosítva, hogy akár egy zajos tömegben is élvezzük a hangok teljes tisztaságát.
Xperia Z2 mágneses töltő csatlakozó flex kábel csere

Xperia Z2 mágneses töltő csatlakozó flex kábel csere

A cserélendő Xperia Z2 mágneses töltőcsatlakozó flex kábel Amennyiben a telefonod akár számítógépre, akár hálózati adapterre kötve lassan tölt, vagy egyáltalán nem tölt, akkor a töltőkábellel, vagy magával a telefonnal lehet probléma. Próbáld meg másik hálózati adapterre dugni a telefonod, hátha csak a te töltőd kontaktos. Ha egy másik töltőkábellel sem tölt, az azt jelenti, hogy a telefonodban, legnagyobb eséllyel a mágneses töltőkapcsoló flex kábelével lehet a probléma. A szervizünkben 2 év garanciát vállalva rá cseréljük ki a hibás alkatrészt, az Xperia Z2 telefon ragasztásának száradási idejét beleszámolva, fél nap alatt.
Xperia Z2 hátlapi kamera csere

Xperia Z2 hátlapi kamera csere

A cserélendő Xperia Z2 hátlapi kamera A telefon kamerájának minőségére nem lehet panaszunk. A Sony elegendő, 20,1 megapixellel látott el minket ahhoz, hogy a lehető legélesebb és legnagyobb felbontású fotókat készíthessük. LED vakuja segít nekünk, hogy sötétben akár 1,5-2 méter távolságban is élvezhető képeket tudjunk készíteni.
Xperia Z2 előlapi kamera csere

Xperia Z2 előlapi kamera csere

A cserélendő Xperia Z2 előlapi kamera Az Xperia Z2 előlapi 2 MP-es kamerájának érdekessége, hogy hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a hátulsó főkamera. Azaz használható vele a HDR mód, amivel sokkal nagyobb mélyszélességű képeket készíthetünk. Továbbá, helyet kapott a telefonban a Timeshift Burst funkció is, ami azt jelenti, hogy a telefon 2 másodperc alatt 60 fotót készít, ráadásul még az exponáló gomb lenyomása előtt 30 darabot. Azaz sokkal könnyebben és ügyesebben kaphatunk el fontos pillanatokat, mint azelőtt.
Xperia Z2 beszédhangszóró csere

Xperia Z2 beszédhangszóró csere

A cserélendő Xperia Z2 beszédhangszóró Az Xperia Z2 beszédhangszóró meghibásodásának jele lehet az, ha telefonálás közben, ha nincs kihangosítva a telefon, akkor, a beszélgetőpartnerünket recsegve, torz hangon, vagy egyáltalán nem halljuk. A problémát okozhatja a telefon porosodása, ekkor egy alapos tisztításra van szükség.. Amennyiben nem porosodott a készülék a beszédhangszóró cseréjére szorul.
Xperia Z2 csengő modul csere

Xperia Z2 csengő modul csere

A cserélendő Xperia Z2 csendő modul A Sony világától nem áll messze a multimédia, így ez a hatás az Xperia Z2 modelljében is fellelhető. Ügyesen oldották meg a sztereó hangzást, két hangszórót is építettek a telefonba, egyet lentre, egyet petig fentre. Ezáltal, ha a telefont lefektetjük és videót nézünk rajta, valóban sztereó hatást kelt a készülék.
Xperia porvédő-fülek

Xperia porvédő-fülek

A szóban forgó alkatrész a készülék por- és vízállóságáról hivatott gondoskodni. Ezért is kifejezetten kellemetlen, ha a védőfülek valamilyen oknál fogva leszakadnak a készüléktől. Ilyen esetekben számos helyen az a konklúzió, hogy a készülék elveszítette vízállóságát. Mi azonban budai Android szervizeinkben cserélni tudjuk a leszakadt Sony Xperia védőfüleit.
A Sony Xperia Z2 első blikkre nem sok újdonságot mutat elődmodelljeihez képest. A japán cég a megnyerő Xperia dizájnt megtartva a telefon teljesítményoptimalizálását tűzte ki céljául. Ezért a legtöbb korábban bevált alkatrészt beépítették a készülékbe, a telefon azon tulajdonságait pedig, melyekre panasz érkezett, igyekeztek kijavítani vagy lecserélni. Ennek megfelelően a 20,7 megapixeles Z2 hátlapi kamera, illetve a vízálló kialakítás ugyanúgy a készülék erősségeit képezik, mint a 1080x1920 felbontású Sony Xperia Z2 kijelző, azzal a különbséggel, hogy az alkatrész méretét 5,2 hüvelykre emelték. A leggyakoribb Sony Xperia Z2 javítás a telefon kijelzőjének cseréje, mely folyamatot leginkább annak megrepedése vagy betörése indokolja. Amiben még fejlődött a telefon, az a készülék akkumulátora, melynek töltéstároló képességét 3200 mAh-ra emelték. A Sony Xperia Z2 akkumulátor cseréje általában 1,5-2 év után válik esedékessé. A készülék hátlap sérülése vagy kijelző keret cseréje a készülék vízállósága miatt is rendkívül fontos. A beszéd- és csengőhangszóróinak cseréje ritkán válik szükségessé, legtöbb alkalommal egy szoftveres javítás elegendő.