Xperia Z4 szerviz - Árlista

Xperia Z4 hátlap csere

Xperia Z4 hátlap csere

Bár az Xperia Z4 hátlap elsősorban esztétikai szerepet tölt be, ha valamilyen fizikai behatás következtében megsérül, elreped vagy eltörik, érdemes a készülék hátlapját minél előbb cserélni, mert a törött darabok sérüléseket is okozhatnak.
Xperia porvédő-fülek

Xperia porvédő-fülek

A szóban forgó alkatrész a készülék por- és vízállóságáról hivatott gondoskodni. Ezért is kifejezetten kellemetlen, ha a védőfülek valamilyen oknál fogva leszakadnak a készüléktől. Ilyen esetekben számos helyen az a konklúzió, hogy a készülék elveszítette vízállóságát. Mi azonban budai Android szervizeinkben cserélni tudjuk a leszakadt Sony Xperia védőfüleit.
Xperia Z4 kijelző LCD + touch csere

Xperia Z4 kijelző LCD + touch csere

Gyári kijelző 79.990 Ft | Utángyártott kijelző 44.990 Ft
A Sony Xperia Z4 kijelzője - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - két részből áll, az érintőüvegből és az LCD-ből alkatrészből. A készülék ezen része általában valamilyen mechanikai behatás következtében hibásodik meg, általában leejtés vagy ütődés hatására. Előfordulnak olyan esetek, hogy csupán az érintőkijelző vagy csak az LCD sérül, azonban ilyenkor is a teljes Sony Xperia Z4 kijelző cseréje szükségeltetik.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia Z4 akkumulátor csere

Xperia Z4 akkumulátor csere

Ha a telefon csak hálózati adapterre kapcsolódva működik, indokolatlanul gyorsan merül, illetve csak 10-30%-os töltöttséget vesz fel, ezek a Sony Xperia Z4 akkumulátor meghibásodásának egyértelmű jelei. Ilyen esetekben az alkatrész cseréje szükséges.
A Sony Xperia Z4 2015 első negyedévében csatlakozott az egyébként is impozáns készülékeket felsorakoztató Z sorozat képviselőihez. Az elődmodellekhez hasonlóan a Z4 is vízálló, - legalábbis bizonyos mértékig - a kijelzője pedig egy 5,2 hüvelyks megjelenítő. A készülék elő- és hátlapja egyaránt üveg borítással van ellátva, ezért érdemes különösen odafigyelni ennek épségére, hiszen egy karcos üveg felület kevésbé mutat jól az egyébként rendkívül elegáns és precízen kidolgozott készüléken. A telefon leggyakoribb meghibásodása a leejtések és ütődések során bekövetkező érintőüveg törés, melynek köszönhetően a Sony Xperia Z4 kijelző cseréjét kell végrehajtani. Mindemellett meghibásodhat a készülék elő- és hátlapi kamerája, hangszórói, valamint a telefon nyomógombjainak szalagkábele is. Ezek javítása egyaránt precíz, szakképzett szervizesek munkáját igényli. Idővel elkerülhetetlenné válik a Sony Xperia Z4 akkumulátor cseréje is, hiszen az évek múlásával az említett alkatrész élettartama a végéhez ér és nem képes megfelelő mennyiségű töltést felvenni.