Xperia Z4 szerviz - Árlista

Xperia Z4 kijelző csere

Xperia Z4 kijelző csere

Gyári kijelző 34.990 Ft | Utángyártott kijelző 29.990 Ft
A Sony Xperia Z4 kijelzője - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - két részből áll, az érintőüvegből és az LCD-ből alkatrészből. A készülék ezen része általában valamilyen mechanikai behatás következtében hibásodik meg, általában leejtés vagy ütődés hatására. Előfordulnak olyan esetek, hogy csupán az érintőkijelző vagy csak az LCD sérül, azonban ilyenkor is a teljes Sony Xperia Z4 kijelző cseréje szükségeltetik.
Xperia Z4 akkumulátor csere

Xperia Z4 akkumulátor csere

Ha a telefon csak hálózati adapterre kapcsolódva működik, indokolatlanul gyorsan merül, illetve csak 10-30%-os töltöttséget vesz fel, ezek a Sony Xperia Z4 akkumulátor meghibásodásának egyértelmű jelei. Ilyen esetekben az alkatrész cseréje szükséges.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Xperia Z4 hátlap csere

Xperia Z4 hátlap csere

Bár az Xperia Z4 hátlap elsősorban esztétikai szerepet tölt be, ha valamilyen fizikai behatás következtében megsérül, elreped vagy eltörik, érdemes a készülék hátlapját minél előbb cserélni, mert a törött darabok sérüléseket is okozhatnak.
Xperia Z4 fényérzékelő szalagkábel csere

Xperia Z4 fényérzékelő szalagkábel csere

A hibás fényérzékelő szalagkábelére utaló jel, ha a készüléked nem érzékeli a kívülről érkező fényviszonyok változásait, és ebből kifolyólag nem változtatja meg a kijelző fényerejét. Szervizünkben terheltségtől függően, gyorsan és minőségi munkával végezzük cseréjét.
Xperia Z4 alaplapi fő szalagkábel csere

Xperia Z4 alaplapi fő szalagkábel csere

Az Xperia Z4 alaplapi fő szalagkábelére van kötve a készülék rezgőmotorja, így ha telefonhíváskor néma módban nem, vagy csak tompán rezeg, ennek az alkatrésznek a problémájára gyanakodhatsz.  Habár a szervizelés során felhasznált ragasztóanyag száradása miatt a munkafolyamat több órát is igénybe vehet, mi terheltségtől függően igyekszünk minél hamarabb visszajuttatni hozzád a készüléket.
Xperia Z4 fülhallgató szalagkábel csere

Xperia Z4 fülhallgató szalagkábel csere

Az Xperia Z4 jack csatlakozója ritka esetben hibásodik meg. Gyakoribb, hogy az alaplapra csatlakoztatott, fülhallgató szalagkábel szakad meg. Kisebb-nagyobb ütődésekkor jellemző ennek a hibának a fellépése. Észrevétele nem nehéz, viszonylag egyszerűen ki lehet szűrni. Ha a készülékbe csatlakoztatott fülhallgató szalagkábel recsegve, tompán szól, legnagyobb eséllyel ennek az alkatrésznek a cseréje válik szükségessé.
Xperia Z4 NFC antenna csere

Xperia Z4 NFC antenna csere

Az Xperia Z4 NFC antenna meghibásodása leggyakrabban nagyobb ütődések során következik be. A hiba jele, ha a telefont nem tudod felcsatlakoztatni egy közeledben lévő, működő Wi-Fi hálózatra, vagy egyéb NFC-vel rendelkező készülékre sem. A vezeték nélküli töltéséért is az adott alkatrész felel, így ha ez a funkciója sem működik, az NFC antenna cseréje javasolt.
Xperia Z4 hátlapi kamera csere

Xperia Z4 hátlapi kamera csere

Az Xperia Z4 hátlapi kamerájának meghibásodása leggyakrabban esések után jelentkezik. Nagy erőhatások következtében ugyanis megtörhet, megrepedhet ez az alkatrész. A hibás kamerával készített képek homályosak, sötét foltokkal borítottak. Mivel a kamera meghibásodása viszonylag sokrétű, így mindenképpen ajánlott hiba esetén a szervizünkbe hoznod a készüléket egy alapos kivizsgálásra.
Xperia porvédő-fülek

Xperia porvédő-fülek

A szóban forgó alkatrész a készülék por- és vízállóságáról hivatott gondoskodni. Ezért is kifejezetten kellemetlen, ha a védőfülek valamilyen oknál fogva leszakadnak a készüléktől. Ilyen esetekben számos helyen az a konklúzió, hogy a készülék elveszítette vízállóságát. Mi azonban budai Android szervizeinkben cserélni tudjuk a leszakadt Sony Xperia védőfüleit.
Xperia Z4 power flex csere

Xperia Z4 power flex csere

Az Xperia Z4 bekapcsoló gombja szalagkábellel csatlakozik a készülék alaplapjához, így a bekapcsoló gomb érzéketlensége utalhat leginkább a szalagkábel meghibásodására. Ezt fizikálisan is érezheted, ha a gomb ragad, kattogó hangot ad ki, illetve olyan érzetet kelt, mintha be lenne törve.
A Sony Xperia Z4 2015 első negyedévében csatlakozott az egyébként is impozáns készülékeket felsorakoztató Z sorozat képviselőihez. Az elődmodellekhez hasonlóan a Z4 is vízálló, - legalábbis bizonyos mértékig - a kijelzője pedig egy 5,2 hüvelyks megjelenítő. A készülék elő- és hátlapja egyaránt üveg borítással van ellátva, ezért érdemes különösen odafigyelni ennek épségére, hiszen egy karcos üveg felület kevésbé mutat jól az egyébként rendkívül elegáns és precízen kidolgozott készüléken. A telefon leggyakoribb meghibásodása a leejtések és ütődések során bekövetkező érintőüveg törés, melynek köszönhetően a Sony Xperia Z4 kijelző cseréjét kell végrehajtani. Mindemellett meghibásodhat a készülék elő- és hátlapi kamerája, hangszórói, valamint a telefon nyomógombjainak szalagkábele is. Ezek javítása egyaránt precíz, szakképzett szervizesek munkáját igényli. Idővel elkerülhetetlenné válik a Sony Xperia Z4 akkumulátor cseréje is, hiszen az évek múlásával az említett alkatrész élettartama a végéhez ér és nem képes megfelelő mennyiségű töltést felvenni.