Xperia Z5 Compact szerviz - Árlista

Xperia Z5 Compact kijelző csere

Xperia Z5 Compact kijelző csere

Gyári kijelző 44.990 Ft | Felújított gyári kijelző 34.990 Ft
Az Xperia Z5 Compact kijelző cseréjére akkor van szükség, ha az alkatrész egy ütődés következtében betörik, megrepedezik. Mivel a kijelző két komponensű – vagyis egy LCD-ből és egy érintőüvegből áll – előfordulhat, hogy csak az egyik modul sérül, de ilyen esetekben is a teljes kijelzőt kell cserélni.
Xperia Z5 Compact akkumulátor csere

Xperia Z5 Compact akkumulátor csere

Az Xperia Z5 Compact akkumulátor meghibásodására akkor kell gyanakodni, ha a következő hibajeleket tapasztaljuk készülékünknél: a telefon a kelleténél gyorsabban merül, 10-30% közötti töltöttségi szintet képes csak felvenni, illetve ha csak hálózati adapterre csatlakoztatva tudjuk bekapcsolni. Ilyenkor az akkumulátor csere elkerülhetetlen.
Xperia Z5 Compact USB csatlakozó csere

Xperia Z5 Compact USB csatlakozó csere

Az Xperia Z5 Compact USB csatlakozó csere akkor szükséges, ha nem reagál a hálózatról való töltésre, vagy akkor, ha USB kábellel a számítógépre csatlakoztatod. Valószínű, hogy meghibásodott a csatlakozó.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia porvédő-fülek

Xperia porvédő-fülek

A szóban forgó alkatrész a készülék por- és vízállóságáról hivatott gondoskodni. Ezért is kifejezetten kellemetlen, ha a védőfülek valamilyen oknál fogva leszakadnak a készüléktől. Ilyen esetekben számos helyen az a konklúzió, hogy a készülék elveszítette vízállóságát. Mi azonban budai Android szervizeinkben cserélni tudjuk a leszakadt Sony Xperia védőfüleit.
Xperia Z5 Compact hátlap csere

Xperia Z5 Compact hátlap csere

Az Xperia Z5 Compact hátlap cseréjére akkor van szükség, ha az alkatrész valamilyen fizikait behatásnak köszönhetően megreped vagy el is tör. Bár a hátlap főleg esztétikai szerepet tölt be, a repedezett üveg személyi sérüléseket is okozhat, ezért a törött alkatrész cseréje mindenképpen ajánlott.
Xperia Z5 Compact hangerőszabályzó szalagkábel csere

Xperia Z5 Compact hangerőszabályzó szalagkábel csere

Ha a készüléked nem reagál a hangerőszabályzó gombok megnyomására, ezáltal nem lehet vezérelni az orgánumát, akkor valószínű, hogy az Xperia Z5 Compact hangerőszabályzó szalagkábel csere szükséges.
Xperia Z5 Compact bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Xperia Z5 Compact bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Akkor szükséges a Sony Xperia Z5 Compact bekapcsoló gomb csere, ha a készülék nem reagál a gomb megnyomására vagy nem képes leolvasni az előre beprogramozott ujjlenyomatot.
Xperia Z5 Compact fülhallgató jack csatlakozó csere

Xperia Z5 Compact fülhallgató jack csatlakozó csere

Ha nem hallhatóak a fülhallgatón keresztül az audio vagy médiafájlok hanganyagai, akkor valószínű, hogy meghibásodott a csatlakozó, így a Sony Xperia Z5 Compact fülhallgató jack csatlakozó csere szükséges.
Xperia Z5 Compact mikrofon szalagkábel csere

Xperia Z5 Compact mikrofon szalagkábel csere

Akkor indokolt a Sony Xperia Z5 Compact mikrofon csere, ha telefonbeszélgetés során egyáltalán nem, vagy csak rossz minőségben hall minket a másik fél. Ilyenkor valószínű, hogy meghibásodott az alkatrész.
Xperia Z5 Compact beszédhangszóró csere

Xperia Z5 Compact beszédhangszóró csere

Ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén lévő felet, akkor valószínű, hogy ki kell cserélni az Xperia Z5 Compact beszédhangszóróját, mert meghibásodott. 
Xperia Z5 Compact csengő hangszóró csere

Xperia Z5 Compact csengő hangszóró csere

A telefon aljának extrém sérülése azt eredményezheti, hogy az értesítő hangokat vagy a hanganyagokat nem tudja megszólaltatni a készülék. Ilyenkor szükséges az Xperia Z5 Compact csengő hangszóró csere.
Xperia Z5 Compact előlapi kamera csere

Xperia Z5 Compact előlapi kamera csere

Ha a front kamerával készített képek rosszabb minőségűek, mint amit eddig megszoktál tőle, akkor valószínű, hogy szükséges a Sony Xperia Z5 Compact előlapi kamera csere, mert meghibásodott az alkatrész.
Xperia Z5 Compact hátlapi kamera csere

Xperia Z5 Compact hátlapi kamera csere

Akkor szükséges a Sony Xperia Z5 Compact hátlapi kamera csere, ha életlen, foltos, homályos képeket készít. Ha az újra szoftverezés sem segít, akkor mindenképp a kamera csere a megoldás.
A Sony Xperia Z5 Compact egy rendkívül erős kamerával és akkumulátor rendelkező készülék, ehhez azonban viszonylag magas ár is párosul. Ennek megfelelően a készülék viszonylag ritkán hibásodik meg és ilyenkor is inkább a különféle fizikai behatások következtében fellépő meghibásodásokra lehet számítani. Tipikusan ilyen jellegű probléma az Xperia Z5 Compact kijelző törése, melyre az alkatrész cseréjén kívül más megoldás nem létezik - bár egy ütésálló kijelzővédő segíthet a probléma megelőzésében. Idővel valószínűleg a készülék akkumulátora is elfárad, - ez általában 1,5 -2 év használat után várható - ilyen esetekben pedig az Xperia Z5 Compact akkumulátor csere válik szükségessé. Hála a vízállóságot is biztosító porvédőfüleknek a Z5 Compact bizonyos mértékig vízálló készülék, ezért kifejezetten ritka a telefon beázásos meghibásodása - melyet egyébként ultrahangos tisztítással tudunk orvosolni.